Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

isminizden memnunmusunuz? isminizin anlamı nedir ?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende iki isimi olanlardanım :)
Gökçe Esra...
Ama herkes esra diyor ki ben Gökçe den pek haz etmem...
Esra arapça kökenli bir kelime ve anlamı hızlı çabuk demek...
Ki bana birebir uyar herşeyim; yürüyüşüm; konuşmam; hayatım hızlı ve çabuktur :giggle:
Gökçenin anlamını bilmiyorum ama onunda annem ve babam için büyük anlamı var daha doğrusu bir hikayesi...

Annemler çok severek evlenmişler...
Babam üni okuduğu için askere evlendikten sonra 1 yıllık gitmiş :(
Gökçe Ada da yapmış askerliğini...
Bir gün annem babama süpriz yaparak Gökçe adaya ziyarete gider; orda güzel bir haftasonu geçirirler ve annem bana orda hamile kalır :giggle: :utann:
Ben doğduğumda da babam hala gökçe adada olduğu ve beni üç ay boyunca da göremediği için; asıl adımın önüne birde göbek adı ekleyerek "Gökçe" koyarlar...
Durum budur yani...
ben Gökçe yi kullanmıyorum ama annemler için çok önemli yani...
Ve bende böyle bir aşkın ve mutluluğun adını taşıdığım için gurur duyuyorum...

Ya rtüklük bir şey yok :D
Babaannemin tepkisi çok komik
birde gün itibariyle hikayem zaten ilginç :D
Ben 1 ocak doğumluyum ;)
:mutluluk:
Şimdi efendim malumunuz babam askerde; annemde evi kapatmış; birde hamileye Ankara bahçelievlerde babaannemlerde kalıyor... :)
Annemede doktor 10-11 ocak gibi falan olur diye gün vermiş ya annem rahat tabii :D ama benim adım esra durur muyum hiç okadar :D :D :lol:
31 ocak gecesi malumunuz yılbaşı eğlenceleri var
Bütün akrabalar eve toplanmış :)
saat 22,30 civarı masaya oturmuşlar.yemek yenecek :)
Babaannem kocaman bir tavuk yapmış fırında (hindi baaabında :D )
Herkes tabii neşeyle tavuğa bakıyor iştahlar kabarmış
derrkeeen annem birden haykırmış; gelmiş ilk sancı başlamış mı sancılar :D
tabii herkes bir telaş kimse beklemiyor tabii :D
Annem Demiş hemen beni hastaneye görütün bebek geliyor
Babaannem o güzel doğu şivesiyle ne dese beğenirsiniz;

"yavrrııııımmmm ezcik daha dağanda şu tavığı yiii de gitttt" :D :D :D :lol: :lol:
Tabii annem diyecek bir şey bulamamış sancıdan; gülse mi kızsa mı bilememiş ama dün gibi hatırlıyor yani; şimdi çok gülüyor anlatırken :D
Neyse efendim dışarda deli gibi kar yağıyor; babam askerya annem gülhane askeri ye gidip geliyormuş; doktoruda ordaymış.halamların külüstür bir anadolu vardı (ben ilk okuldayken bile duruyordu) :D o karda güç bela çalıştırmışlar arabayı annemi atmışlar hastaneyee :D
Annemde şanslı kendi doktoru o gece nöbetçi imiş; annem bir sevinmiş doktoru görünce :)
hemen ameliyathane hazırlanmış ama tabii ben inat gelir miyim hemen öyle :D
Sabaha kadar inat etmşim ben hala çıkmıyorum dünyaya :D
annem tabii ne halde siz dşünün :utann: :D
sonra ertesi gün yani 1 ocakta saat öğlen 1 e çeyrek kala doğmuşum ben
tam 4 kilo 400 gram boyumda 2 aylık bebek gibi uzunmuş :D
enseme kadar saç varmış kapkara dömbili bir şey;gözlerim kocaman kocaman açık japon çizgi filmklerindeki gibi :D
doktorlar bile şaşırmış çok büyük bir bebek sen bunu neyle besledin demişler anneme kii annem 27 kilo almış bana hamile iken siz düşünün yani :D
Cin gibi olacak bu büyüyünce demişler :D
ama tabii bu arada sabah olunca annemin doktorunun nöbeti bittiği için eve gitmiş; benim inadım yüzünden başka bir doktor annemin yanında bulunmuş :D :D
Annem diyor ki; öyle kara kuru saçlı kıllı bir şey din ki doğduğunda ; "ayı yavrusu gibiydin" diyor hep :lol: :lol: :lol: :D
Doktorlar demişler ki ; aysun sen ayı mı gördün hamileyken :D :lol: :lol:
(işin tuhafı artık zombi kadar beyaz tenli ve kumralım :D açıldım büyüdükçe herhalde :D )
ya birde bunca şey yetmezmiş gibi; anne annem gelmiş tabii ertesi gün hastaneye; özel bir sürme varmış onda yurt dışından gelen; o sürme ile bana bir mcdonalds kaş yapmış güya o sürülünce öyle çıkarmış.Kapkarada boyamış birde gözlerimin etrafına sürme çekmiş gözleri sürmeli olsun diye...
Ya zaten kara kuru bir şey ne diye ellersin değil mi? :D
size yemin ediyorum aynı anne annemin çizdiği o mcdonals kaş gibi kaş vardı bende :S :worried: gözlerimde sürmelidir ve çekiktir artık tesadüf mü yoksa gerçek mi bilemiyorum ama sülalede başka kimsede yok başka :)
Allah rahmet eylesin anneanneme; ne kızıyordum küçükken onun yüzünden kaşlarım böyle diye :)
sonra tabii hallettik gitti :D
Neyse tabii babam askerde olduğu için izin alıp gelememiş beni üç ay sonra görmüş :(
İşte böyle yani şu babaannemim tavuk mevzusuna bitiğim duyduğumdan beri :D
Buarada babaannemin savunması; hamile ye aklı kalmasın dedim :D :lol: :lol: :D
özetle budur yani :D :D
yaa işte gökçe adadan ankara gata ya benim hikayem böyle :D :lol:

Buyrun efendim :D

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
bunu daha sonra okusam sorun olurmu? eminim güzeldir ama çıkmak üzereyim. genede teşekkürler, okuyunca bi daha yorum yaparım :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Okudukça koptum resmen :)

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
valla dayanamadım okudum :D:D gene güzel gene komik :D:D sizde biliyodunuz heralde, "yaw bigün daha geç çıksam bir yaş büyük olucam, hem yılbaşı falan" diye düşünmüşsünüz :D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
valla dayanamadım okudum :D:D gene güzel gene komik :D:D sizde biliyodunuz heralde, "yaw bigün daha geç çıksam bir yaş büyük olucam, hem yılbaşı falan" diye düşünmüşsünüz :D:D

evet kesinlikle :D
Hediyelerim hep çifter çifter oluyor :D

Hem yılbaşı hem doğum günü hediyesi alıyorum :D :D

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ismim mustafa kemal ve çok memnunum

mustafa kemal
mustafa nın anlamı: Seçilmiş, seçkin. 2. Hz. Muhammed'in adlarından biri. 3. Temizlenmiş, saf haline getirilmiş.
kemalin anlamı : Bilgi ve erdem bakımından olgunluk.
tam bana uyan bir isim olmuş:wink:ve çok memnunum

Son düzenleme:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
mustafa kemal
mustafa nın anlamı: Seçilmiş, seçkin. 2. Hz. Muhammed'in adlarından biri. 3. Temizlenmiş, saf haline getirilmiş.
kemalin anlamı : Bilgi ve erdem bakımından olgunluk.

harika bir isminiz var :) ilerde oglum olursa adını mustafa kemal koycam inşş...

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İsmim Berna

anlamı;
Farsçada Genç delikanlı, yiğit demektir..Erkek ismiymiş ama bayanlarda kullanılmaktaymış...
buda işin garip tarafı olsa gerek...