"Büyük beklentiler insanı hayal kırıklığına uğratır..."
çok deil 5 dakika önce bitti film...aslında hiç izlemiyecektim çünkü çok duygusal biriyim durduk yere kendimi üzmeme gerek yok diye düşünüyodum ama filmi izleyenler o kadar ısrar ettiki zorla izlettirmeye çalıştılar resmen.bende sinemada rahat ağlayamam falan diye aldım bi dvd'sini geldim eve yanımada bolca peçete falan aldım (çok duygusalımya kesin ağlıycam
) başlattım filmi herşey çok güzel gidiyo sora ayrıldılar falan derken film bitti :S
kafamı sağa çevirdim gözyaşlarımı silmek için getirdiğim peçeteler öylece duruyo... ben dalgındım kaçırdım heralde ağlancak yeri dedim bi daha baştan sona izledim. yine peçeteler orda duruyo :S üstüme falan baktım ıslaklık varmı , hani ağladımda benmi farketmedim diye..Baktım oda yok..ee siz nerde ağladınız kardeşim
(yanlış anlamayın ağlama özürlü değilim "babam ve oğlum" filminde muslukları açmıştım)
ama sanırım sorun bende binlerce kişinin (bu binlerce kişiye günün 10 saatini beraber geçirdiğimiz ve sinema zevkine çok güvendiğim iş arkadaşımda dahil) "GELMİŞ GEÇMİŞ EN GÜZEL TÜRK FİLMİ" sıfatını yakıştırdığı bu filme tepkisiz kaldım... yada dedimya
"Büyük beklentiler insanı hayal kırıklığına uğratır..."
hayal kırıklığına uğradığım pek söylenemezde beklediğimi bulamadım diyelim...