Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ıssız adam

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Etkileyici bir film;ama Çağan Irmak daha iyi işler çıkarmalı bence..

LoresimA_Z

🏅Acemi Tasarımcı🏅
filmi bende izlemedim ,açık sahnelerden bahsediliyor keşke olmasa ama filmin ilgi görmesi için böyle sahneler ekleniyor, örnek genco erkal yılların tiyatrocusu ama biz onu şebnem özinalın sayesinde tanıdık şebnem özinal gecelik giydiği için insanlar merak içnde tiyatroya akın etmişlerdi ,filmler iyi kötü herkes eleştiri yapabilir ama kesinlikle gidilmeli diyorum sinema sektörünün ayakta kalması için bizim desteğimize ihtiyacı var. cem yılmazın filimlerini beğenirim inanıyorumki ilerde daha güzel filmler sunacak sinema severlere,sonuçta bir sürü madi manevi emekler harcanılmış, ve bizlerinde onlara madi manevi testekte bulunmamız gerekir diyorum.biletlerde çok uygun seçim size kalmış :)

Evet çoğu filmde açık sahneler sadece seyirci toplamak için yapılıyor ama ben bu filmdeki sahneleri öyle görmüyorum. Filmde adamın konumunu duygusunu anlatmak için olması gereken sahneler bence. Mesela Şeytanın Avukatı filmindeki sahneler gibi. Çok açık sahneler vardı filmde ama hiç biri benim gözüme batmadı, çünkü konunun anlatımı için gerekli sahnelerdi. Umarım anlatabilmişimdir.

LoresimA_Z

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Etkileyici bir film;ama Çağan Irmak daha iyi işler çıkarmalı bence..

Bence Çağan Irmak'ın işi zor. Bu işlerde sürekli çıtanızı yükseltmek durumundasınız, yani bir iş yaptıktan sonra sonraki işiniz daha güzel olmalı. İşte bu konuda İşi zor çünkü bana göre Babam ve Oğlum'dan sonra daha iyisini yapamaz, ancak aynı seviyede işler çıkarabilir. Bu benim düşüncem tabi ki. Babam ve Oğlum'da süper oyunculuk demiyeceğim, oyunculuklar izledim. Oyuncular ağlarken, tanıdığınız, o üzülürse sizin de üzüldüğünüz insanlar ağlamış gibi içinizi cız ettirmeyi başarmış. Issız Adam'ı da beğendim ama dediğim gibi Babam ve Oğlum'dan sonra ileri değil geri adım atılmış gibi, bana göre.

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
berbat bi film adamın yemediği halt kalmıyor sonra bi kıza aşık oluyor sonra terkediyor.. saf millette ağlıyor...bunun nesi romantik adam sapık aksini kimse idda edemez...hangi kadın böyle bi adama aşık olmak isterki

Nagihann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Denildiği gibi beğeni göreceli bir kavram. Bazı filmeler vardır herkes tarafından çok sevilir tutulur ve birine tavsiye ederken 'kesinlikle' izlemelisin denir. Kendi fikrime göre bu film 'kesinlikle' izlenilmesi gereken bir film değildi. Müzikleri güzel ama...

LoresimA_Z

🏅Acemi Tasarımcı🏅
berbat bi film adamın yemediği halt kalmıyor sonra bi kıza aşık oluyor sonra terkediyor.. saf millette ağlıyor...bunun nesi romantik adam sapık aksini kimse idda edemez...hangi kadın böyle bi adama aşık olmak isterki

Kadın da böyle bir adama aşık olmuyor zaten, onu "adam" yapıyor...Aşk sadece uyumlu insanlar arasında yaşanacak ya da adam olmayanlar aşık olamaz diye bir durum yok. Film süper değil ama berbat demekde bana göre haksızlık. Tabi sizin fikriniz..

Baterist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Diyebileceğim tek şey aşk ve özgürlük arasında kalan insan.

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet çoğu filmde açık sahneler sadece seyirci toplamak için yapılıyor ama ben bu filmdeki sahneleri öyle görmüyorum. Filmde adamın konumunu duygusunu anlatmak için olması gereken sahneler bence. Mesela Şeytanın Avukatı filmindeki sahneler gibi. Çok açık sahneler vardı filmde ama hiç biri benim gözüme batmadı, çünkü konunun anlatımı için gerekli sahnelerdi. Umarım anlatabilmişimdir.

ne güzel yazmışsınız ''adamın konumunu duygusunu anlatmak için olması gereken sahneler bence''ama gidenlerin hepsi filim için mi gittiler yoksa o sahneler için mi emin değilim...benimde gözüme batmadı çünkü filimi içeriği doluydu belki öyle olmasa gözümüze batardı o sahneler...ama şunu da belirtiyim filmin o sahneleri olmasaydı belki bu kadar çok izlenmezdi ve filim birazda reklam kokuyor:) bilinçli olarak gidenlerde oldu başka sebeplerden gidenlerde...bu tartışılmaz ve filim güzeldi çağan ırmak,ekibi ,seçtiği mekanlar,oyuncular ve konusu filmin o sahnelerini yok etti...

enesyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede güzel bi film di son zamanlarda yapılmış en iyi türk filmlerinden ama +18 bu bi gerçek.. izleyici çekebilmek için baya bişiler yapmışlar bence bunların olmaması lazım.

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzeldi ama modası geçti artık..ileriki yıllarda hatırlanmaya kaldı..

harry porter

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende pek türk filmlerini beyenmiyorum her seyrettiğim filmde aynı tepkiyi kendim veriyorum yine olmamış inş. ıssız adam güzeldir ama ondan önce benjamın button hikayesini seyredicem :) iyi seyirler ve paylaşımlar...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bence filmde olması gerektiği yerde olması gerektiği kadarı verilmiş.. bu da filmin dolayısıyla da hedef kitlenin algılanabilirliği ve algılayabilirliğini gösteriyor.. kısaca filmin başarısı bence o sahnelerin dozajında saklı..