Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Istanbul Brosuru - Amator

joeblackkk

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

Yurtdışı tanıtımlarımızda kullanılmak üzere bir istanbul broşürü tasarlamaya çalışıyorum. Photoshop öğrenmeye yeni başladığım için mutlaka bir çok hata bulacaksınız. Değerli yorumlarınızı ve takıldığım yerlerde yardımlarınızı, beni yönlendirmenizi rica edeceğim.

Şimdiden çok teşekkürler

kapakdisrk0.jpg

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İyi gözüküyor :)

Tabiki sizden nasıl birsey isteniyor bilmiyoruz belirli sınırlarınız vardır mutlaka sağ taraftaki resimler istanbulu anlatan resimler birbirlerine çok yapışıklar, aslında ayrı bir hava katmış ama ben daha sade olmayı tercih ederdim örneğin istanbul güzeliklerini anlatan bir resim ya da istanbulu anlatan tek bir resim çarpıcı ve akılda kalıcı olabilirdi benim düşünce bu tabiki.

Genel olarak güzel gözüküyor siyah ve tonu herzamn etkileyici olmustur yazı fontuda güzel bana göre iyi çalişmalar.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
"welcome you to istanbul " => welcome to istanbul
istanbul is a center of where has been ile başlasa daha uygun olur sanırım..
şuan gözüme takılanlar bu..
Resimsel olarak icinde barındırsada
açıklamalı olanlarda daha çok din üzerinde durulmuş. Bilinçli mi yapıldı ? yoksa elimizdeki güzelliklerin genel ortak özelliği midir ? Yerebatan sarayı - kapalı çarşı - Dolma bahçe sarayı - Topkapı ? bunlarda dile getirilebilir sanırım. Eline sağlık.

joeblackkk

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler arkadaşlar

İyi gözüküyor :)

Tabiki sizden nasıl birsey isteniyor bilmiyoruz belirli sınırlarınız vardır mutlaka sağ taraftaki resimler istanbulu anlatan resimler birbirlerine çok yapışıklar, aslında ayrı bir hava katmış ama ben daha sade olmayı tercih ederdim örneğin istanbul güzeliklerini anlatan bir resim ya da istanbulu anlatan tek bir resim çarpıcı ve akılda kalıcı olabilirdi benim düşünce bu tabiki.

Genel olarak güzel gözüküyor siyah ve tonu herzamn etkileyici olmustur yazı fontuda güzel bana göre iyi çalişmalar.

Yorumlarınız için teşekkür ederim, dediğiniz gibi kapak için düşünülen şey resimlerden oluşan bir mozaik, o yüzden bu şekilde kullandım. Orta kısım (broşürün arka tarafına gelecek yer) sade düşünüyorum o kısmı ama sanki beyaz türkiye haritası ve içindeki Turkey yazısı grafik anlamda hoş durmadı, bana mı öyle geliyor? :worried:

Soldaki içe doğru katlanacak olan kısımda olan bilgiler özellikle ülkemizin farklı inançlara evsahipliği yaptığını anlatmak için seçildi. Ama onlar da çok estetik durmuyor gibiler :worried:

Aklınıza gelen farklı tasarımlar varsa bana ileebilir misniz, kapak ile uyumlu?

Tekrar teşekkür ederim, hepiniz iyi ki varsınız...

asiefsane

🌱Yeni Üye🌱
Emeğine sağlık başarlı bir çalışma...

volkanbektas

🌱Yeni Üye🌱
kataloğun sağ tarafı çok yoğun ve kareselbir görüntü oluşturmuş çok göz yorucu. biraz daha sade olsa daha iyi olurdu. yinede meğine sağlık

ayaz savaş

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ama resimler cok karışık. resimlere biraz daha özen göstereblirdin
ama eline sağlık;)

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
zemin için siyah renk seçimi güzel sağ tarafta adres bölümüde güzel ancak resimler olmamış, volkan bektaş arkadaşımızında dediği gibi çok göz yoruyor, orta kısım çok sıradan olmuş, sol taraftaki resimlerede çerçeve yaparak daha hoş bir görüntü olmasını sağlayabilirsiniz.