Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul da Kurs Tavsiyeleriniz

xex

Acemi Tasarımcı
3 senedir web tasarımla ilgiliyim. fakat hiç kendimi geliştirecek vakti bulamadım. son üç aydır programla çalışıyorum. biraz biraz altyapım oluştu diyebilirim. fakat iş çıkaracak seviyede değilim. istanbul anadolu yakasında yada şişli beşiktaş mecidiyeköy taraflarında kurs tavsiye edebilirmisiniz. Bir kaç kurs buldum fakat eğitimlerinden şüphelendiğim için birebir görüşmeye bile gitmedim. benim istediğim kursta tam olarak programla ilgili kısa yollar detaylar anlatılacak ve grafik tasarıma dair çalışmalar olacak. mesela bir kursun sitesinde hayali bir firma oluşturuluyor. kartiviziti, kataloğu, web sitesi, broşürü vs herşeyi yapılıyor. fakat bu kursun da bana uygun saatlerde eğitimi yok. son olarak bana yardımcı olursanız sevinirim. yoksa işin içinden çıkamıycam.

xex

Acemi Tasarımcı
tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ama pek ilgilenen yok. sadece bir kurs önerirseniz çok sevinirim.

tQbRk

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tugberktasdemir.com
MediaSoft ve BilgeAdam istanbulda bilişim tek. olarak lider kuruluşlar. İnternette detaylı bilgiyi bulabilirsin.

Ben bilge adam web grafik bölümüne gidiyorum maddi olarak yüksek ama iş anlamında ve sonrasında yardımlarıda büyük.Önemli olan onların sna ne öğreteceği deil senin onlardan neleri kapabileceğinde. 0'dan seni yaratmalrını beklersen hiçbişe öğrenmemiş bi şekilde mezun olursun ama eğitmenini kullanmayı bilir ve öğrenmek için sömürürsen bu kursların çok yararını gorursun.... Bkz: Google :D

xex

Acemi Tasarımcı
MediaSoft ve BilgeAdam istanbulda bilişim tek. olarak lider kuruluşlar. İnternette detaylı bilgiyi bulabilirsin.

Ben bilge adam web grafik bölümüne gidiyorum maddi olarak yüksek ama iş anlamında ve sonrasında yardımlarıda büyük.Önemli olan onların sna ne öğreteceği deil senin onlardan neleri kapabileceğinde. 0'dan seni yaratmalrını beklersen hiçbişe öğrenmemiş bi şekilde mezun olursun ama eğitmenini kullanmayı bilir ve öğrenmek için sömürürsen bu kursların çok yararını gorursun.... Bkz: Google :D

öncelikle yorumun için teşekkür ederim. inan grafik tasarımı ticari bir amaç için öğrenmek istemiyorum. tamamen görsel sanatlara ilgi duyduğum için öğrenmek istiyorum. orta üç te karakalem resim çalışmam 5 ti :) resim öğretmenim güzel sanatlara gitmemi tavsiye etti ama ben endüstri meslek lisesini tercih ettim. şuanda zaten tasarımcı sıfatını taşıyorum. autocad ile sac kabin ve makine aksesuarlarının tasarımını yapıyorum. mesleğimde var. öncelikle grafik tasarımda daha sonra flash ve after effect eğitimi alarak kendimi geliştireceğim. kursa gitmemin amacı programları profesyonel olarak kullanabilmek. mesela autocad ile ilgili hiç bir eğitim almadım. işimi icra edecek seviyede kullanıyorum. ama öğrenene kadar akla karayı seçtim. hala eksiklerim var. mesela bunlar hep önümde engel oluyor. zamanımı alıyor vs. bilgeadam ı düşünmüyorum. çünkü eğitim ücretleri çok fazla. mediasoft u inceleyeceğim. mikrosis ile görüşüyorum. büyük bir ihtimalle oraya yazılıcam. yine bildiğiniz sağlam kurslar varsa paylaşırsanız sevinirim.