Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istanbul kültür forumu logo çalışması

alees

🌱Yeni Üye🌱
bugün ikf nin açtığı logo yarışmasının teslim tarihinin 1 eylül oldugunu görünce hayal kırıklıgına ugradım.:crying: ben teslimin ayın 15. de oldugunu sanıyordum ve ona göre çalışıyordum.:sadsmile:

Bu yarışma için hazırladığım logo taslakları

1. alternatif

altern1copy.jpg

2. alternatif daha çok ham, üzerinde çalışacaktım

altern2copy.jpg

Eylül'ün 14ünde sonuçlar açıklanacakmış. Bunlar 2. logo çalışmalarım. Her ne kadar yarışmada iddalı olmasamda hevesle çalışıyordum. Logo tasarımı yapmak hoşuma gidiyor ve bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum. Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Kullandığınız font ,renkler ve kelebek uymamış ,İstanbul Kültür Forumu dendiğinde bence anımsatıcak çok daha etkili bir tasarım yapabilirdiniz,logo çalışmalarına ve logo hakkındaki bilgileri inceleyerek çok daha sağlam bir alt yapı oluşturduktan sonra tasarım tarafını irdelerseniz çalışmalarınız o doğrultuda daha hızlı bir ilerleme ile güzel çalışmalar çıkacaktır.
Kolay gelsin..

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illa ki kelebek kullanıcaksan 2. alternatif de ki gibi ayrı olmasın ortadan kırılmış gibi duruyor ve bu renkler gerçekten uymamış bordo+hardal sarısı, lacivert yada siyah falan bi dene bence, kelebek & İKF arası çok boşluk var, birde dikey olan yazılar aynı boyda olursa daha ii olucak gibi kolay gelsin.

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
renkler uymamış göz alıyor

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logo yaparken kullandıgınız program?

Kullandıgınız kelebek şekli hiç iç açıcı değil, ayrıca renklerde çok soğuk olmuş. Daha farklı, daha hoş, konuyu yansıtıcı daha sade bir çalışma yapabilirdiniz. Seçtiğiniz font çok basit kalmış ve 3 renk çalışmayı karmaşık göstermiş, algılama da sorun oluyor.

Emeğinize sağlık.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
iyikide katılmamışsın renkler baya uyumsuz vede çizimde çok fazla hata var

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalar gayet kötü duruyor aslında..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle iyi ki katılmamışsınız kelimeleri içeren yorumları yanlış anlamayınız. İyi ki uğraşıyorsunuz demek istemiyorlar. Fakat logo kriterleri nelerdir. Logo nasıl yapılır ve ne gibi unsurlar önemlidir konularını araştırmadan yarışmalara katılırsanız sizi sevindirecek bir sonuca ulaşamazsınız anlamını çıkartmanız için yapılan eleştiriler oluduğunu anlayıp daha sonraki çalışmalarınızda bu gibi bir sonuç ile karşılaşmamak için daha donanımlı olmak için çalışmanızı temenni ederim.

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle iyi ki katılmamışsınız kelimeleri içeren yorumları yanlış anlamayınız. İyi ki uğraşıyorsunuz demek istemiyorlar. Fakat logo kriterleri nelerdir. Logo nasıl yapılır ve ne gibi unsurlar önemlidir konularını araştırmadan yarışmalara katılırsanız sizi sevindirecek bir sonuca ulaşamazsınız anlamını çıkartmanız için yapılan eleştiriler oluduğunu anlayıp daha sonraki çalışmalarınızda bu gibi bir sonuç ile karşılaşmamak için daha donanımlı olmak için çalışmanızı temenni ederim.

Aslında
çalışmalar gayet kötü duruyor aslında..
yorumunu yaptıktan sonra gönderip göndermeme konusunda biraz tereddüte düştüm.. lakin Volkan Bey'in de belirttiği gibi eleştirilerde anlatılmak istenenler bunlardır.
Ben şahsen bir çalışmamı sergilediğimde en acı eleştirileri almak isterim. Zira gelişmek için en acı şekilde eleştirilmek şart. -yani ben böyle gördüm, öğrendim-

yavruch

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet cok kotu bi calisma olabilir, ama hayal gucu guzel...

kelebekin ortasina kirik diyen arkadasim( kelebek - istanbul bogazi ), bu meslekle ilgileniyorsan birak sen baska bir is temin edelim sana olmaz mi?

bu kotu calismayi kendini supergrafiker olarak goren sizler duzenleyin bakalim, nasil guzel bir calisma cikacak ortaya...

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo çok basit bir iş değildir. bir logo hazırlayabilmek için iyi bir gözlem, iyi bir hayal gücü, iyi bir yaratıcılık, iyi bir yetenek ve iyi programlar lazım. gördüğüm kadarıyla gözlem, hayal gücünüz ve yaratıcılığınıza diyecek bir şey yok. ancak bu tip bir logo paint (veya benzeri basit bir program) ile çizilmez, çizilse bile sonra kullanımı uygun olmaz. umarım sonraki denemelerinizde daha başarılı olursunuz.