Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Esinlendiğin çalışmayı da görseydik ne derece esinlendiğini görürdük, bu çalışma hoş tabi fikir ve uygulamanın büyük çoğunluğu senden çıktıysa.. Esinlenme oranı önemli...
ARkaplan çok süslü daha sade olsa o yazılar daha çok öne çıkacaktır. Bir de aşağı doğru sıralı yazıların rengini arkaplan yine çok kapatmış. Arkaplan değişirse bu sorun ortadan kalkabilir diye düşünüyorum. İsta-bul kelimeleri de çok fazla küçük kalmış. Çalışmayı yatay düşünelim. O çalışmayı da başka bir harf üzerinde yapın. Mesela A harfi olabilir. Gençler de B'nin üstünde dursunlar.
genel olarak tasarım hoş. ama soruduğun soruların renkleri çok uyumsuz kaçmış. bide sürekli istanbul denilincekullanılan o cami slütleri artık çok sırdan kalıyo. ama yinede emeğine sağlık hoş olmuş
ben beğendim çalışmanı, cami silüeti bence istanbul denilince tüm dünyada ilk akla gelen figürlerden birisi,onun için gayet yerinde kullanmışsın.okuma yazma bilmeyen biri bile sırf camii figürüne bakarak istanbulu tahmin edebilir.eline sağlık
Kardeş güzel bir düşünce fakat ; 1- Zemin ile yazı bir birine karışmış. 2- Sorular başta mantıklı fakat sonraları yazmak için yazmışsın gibi ve renkleri değişken değilde tek bir renk yapsan daha çok ön plana çıkar gibi.