Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istanbul tipografi

jeoilker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
esinlenme vardır :)

isnabul2.jpg

Esinleme...
123fbh.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Esinlendiğin çalışmayı da görseydik ne derece esinlendiğini görürdük, bu çalışma hoş tabi fikir ve uygulamanın büyük çoğunluğu senden çıktıysa.. Esinlenme oranı önemli...

jeoilker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
esinlenme oranı sadece N harfinin yanında ki yazılar vardı ingilizce, bide harf üzerinde çicekler bu yaptım ondan çok farklı ve baya uğraştım :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
esinlenme oranı sadece N harfinin yanında ki yazılar vardı ingilizce, bide harf üzerinde çicekler bu yaptım ondan çok farklı ve baya uğraştım :)

Müneccim değiliz :)
Koyarsanız, kafalarda soru işareti kalmaz ;)

jeoilker

🏅Acemi Tasarımcı🏅

çokmu esinlenmişim :) müneccimliğe gerek yok zati anlattım gayet açıktı.

Son düzenleme:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
ARkaplan çok süslü daha sade olsa o yazılar daha çok öne çıkacaktır. Bir de aşağı doğru sıralı yazıların rengini arkaplan yine çok kapatmış. Arkaplan değişirse bu sorun ortadan kalkabilir diye düşünüyorum. İsta-bul kelimeleri de çok fazla küçük kalmış. Çalışmayı yatay düşünelim. O çalışmayı da başka bir harf üzerinde yapın. Mesela A harfi olabilir. Gençler de B'nin üstünde dursunlar. :D

jeoilker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biliorum beyaz arkaplanda daha net gözüküyor çalışma harflere gelincede istanbul senmi büyüksün benmi o yüzden küçük yapayım dedim harfleri :D

Earwen6

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak tasarım hoş. ama soruduğun soruların renkleri çok uyumsuz kaçmış. bide sürekli istanbul denilincekullanılan o cami slütleri artık çok sırdan kalıyo. ama yinede emeğine sağlık hoş olmuş

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben beğendim çalışmanı, cami silüeti bence istanbul denilince tüm dünyada ilk akla gelen figürlerden birisi,onun için gayet yerinde kullanmışsın.okuma yazma bilmeyen biri bile sırf camii figürüne bakarak istanbulu tahmin edebilir.eline sağlık

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Beğendim çalışmanızı. Yalnız arkaplan biraz çalışmanızı kapatmış sanırım, sütun yazıları özellikle. Oltalı adam figürü çok hoş olmuş :)

jeoilker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arka plan gerçekten karışık değiştirdim zaten arka planı beyaz ve duru oldu :))

keskin3858

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kardeş güzel bir düşünce fakat ;
1- Zemin ile yazı bir birine karışmış.
2- Sorular başta mantıklı fakat sonraları yazmak için yazmışsın gibi ve renkleri değişken değilde tek bir renk yapsan daha çok ön plana çıkar gibi.

Paylaşımın için teşekkürler. Emeğine sağlık :)