Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben burayada yorum yapayım kullandığın fontlarla oluşturduğun c ve noktadan oluşan amblem çok zıt olmuş biri çok estetik ama fontlar sert bence bu c ve noktayı kullanarak başka türlü bi çalışma yap acaip tatlı işler çıkacağına eminim fikir güzel ama uyumusuzluk var ayrıca ajans üstte reklam hizmetleri altta bi kargaşa yaratmış derle topla bi çok daha profosyonel bi iş çıkartacağından eminim
mejestic yorumların benim için değerli biliyosun dediklerini uygulicem bakalım daha başka yaptığım logolar var ama bu benide hoşuma gitti birazda oynayalım bakalım çıkçak ii bişiy ortaya bu arada fıstıklarını ne zaman gönderim
wolphin arkadaşım bu benden belki beğenirsin nacizane içimden geldi bende bir fikir vereyim dedim. Markaların ifade edildiği R harfini ajans isminde baskın tutman 12 den vurur diye düşündüm.Umarım çalışmam sana bir fikir verir.
xtrax bikere marka deil marCa , bide ben kimseden logo talebinde bulunmadım şimdi yine yanlış anlıcaklar ajans açıyosun milletten logo topluyosun die sadece yaptığım logolara yorum istiyorum ama yinede ilgin için saol