Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İşte size iş verenlerin zihniyetini anlatan bir ilan

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Bazı fikirlerinize katılıyorum ama Grafik Tasarım işi ölmüştür...tespitinize hop! demek durumundayım.
Sizin açınızdan talihsiz bir yıl olabilir, denk geldiğiniz üçkağıtçılar olabilir...Ancak başınıza gelenler, olanlar bitenler size bunu söyleme hakkını vermez. Bu işi adam gibi yapan insanlar, ajanslar, şirketler var. Denk gelme meselesi. Umarım gelirsiniz...

Bu bir espridir. Bunu da birileri, hemen üslup meselesine bağlamasınlar. Ne olduk bilmiyorum, mizah yeteneğimizi yitirdik herhalde milletçe...

Bu arada, ben 25 yıldır sizin deyiminizle şöyle "adam gibi" birilerine denk gelemedim. Niye acaba?

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu bir espridir. Bunu da birileri, hemen üslup meselesine bağlamasınlar. Ne olduk bilmiyorum, mizah yeteneğimizi yitirdik herhalde milletçe...

Bu arada, ben 25 yıldır sizin deyiminizle şöyle "adam gibi" birilerine denk gelemedim. Niye acaba?
Kendi adıma herhangibir şeyimi yitirmiş değilim şükür! :smile: 25 yıl uzun bir zaman dilimi, sizi tanımadığımdan bilemeyeceğim bu 25 yılda neler yaşadınız, şansınızı nerelerde aradınız ve nasıl böylesine pesimist bir hal aldınız? Şundan eminim ve tartışma gereği bile duymayacağım; Gerçekten aklı başında ajanslar, creative directorler, Art directorlar, Grafik Tasarımcılar var. Yurtdışında böyle düzgün adamlara verilen ödüller var. Sizin ifade ettiğiniz gibi henüz ölen yok. Her meslek bazı yerlerinden yaralanır, kan kaybeder. Bizdeki olay da bu. 3-5 kendini bilmez yüzünden mesleğimi öldü diye takdim etmem, ettirmem. Siz yolunuza bakın, böyle saçmalıklar ve saçma adamların saçma ilanları sizi caydırmasın.

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Kendi adıma herhangibir şeyimi yitirmiş değilim şükür! :smile: 25 yıl uzun bir zaman dilimi, sizi tanımadığımdan bilemeyeceğim bu 25 yılda neler yaşadınız, şansınızı nerelerde aradınız ve nasıl böylesine pesimist bir hal aldınız? Şundan eminim ve tartışma gereği bile duymayacağım; Gerçekten aklı başında ajanslar, creative directorler, Art directorlar, Grafik Tasarımcılar var. Yurtdışında böyle düzgün adamlara verilen ödüller var. Sizin ifade ettiğiniz gibi henüz ölen yok. Her meslek bazı yerlerinden yaralanır, kan kaybeder. Bizdeki olay da bu. 3-5 kendini bilmez yüzünden mesleğimi öldü diye takdim etmem, ettirmem. Siz yolunuza bakın, böyle saçmalıklar ve saçma adamların saçma ilanları sizi caydırmasın.

Rica ederim, yılmıyorum ki, inatla meslek birliği kurulması fikrini savunuyorum en azından: Grafik Sanatlar Birliği

Ayrıca: G-Graf

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bir birlik olması, bazı kurallar konulması, ve bu kurallara uyulmasının sağlanması en çok bize gerekiyor artık.

popüler olan fikre katılmamakla beraber Türkiye'de grafik tasarım'ın asıl bu yıllarda başlayacağını da eklemek isterim.

piyasada hepsi biribirinin aynı olan ve kalitesiz nitelikteki çöp yığınlarının arasından çıkmak gerektiğini çöpün altında kalmadan anlamayacak elbette hiç kimse...

ayrıca

bir mesleğin ayağa düşmesinin sebebi o mesleğin karakterinden değil icra edenlerin yeteneksizliğinden ve bu yeteneksizlikten gelen özgüvensiz basiretsizlikleridir.

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
Son düzenleme:

Serjean

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafik tasarım-web tasarım-c# bilecek
bu ilan gerçek mi ya :)) c# bilmesek olmaz mı :D

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok amaçlı elemanı hala bulamamışlar....
Ve ilanı dün güncellemişler...

Alman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kişilerin tvdeki reklamdan etkilendiğini düşünmeye başladım. Hatırlarsanız iki küçük çocuklardan birisi senin annen ne iş yapıoyr dediğinde küçük kız başlıyodu sırlamaya : Benim annem hem anne,hem doktor, hem aşcı, hem diye giden baya bi şey saymıştı şimdi hatırlamıoyrum. Ama hatırlayanlar mutlaka bana hak vercektir :D :D

mlkbrk

🌱Yeni Üye🌱
herşeyin yanında fiziğide düzgün biri dış grünüme önem veren hay allahım yaaaa