Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstek/ halı üzerindeki bebek

ufuk.yildirim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Merhaba

Ekte göndermiş oldğum resimdeki halı üzerindeki bebek ve 2 halı resmini arıyorum elinizde aynısı mevcutmu? yahut alabileceğim bir web sitesi varmıdır.

Şimdiden teşekürler

L5Bez.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uploadlarınızı göremiyorum. bi kontrol ederseniz belki yardımcı olabilirim.

ufuk.yildirim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siteye yükledim yalnız linklerde görünmüyor.

hangi siteye yüklememgerekiyor

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
siteye yükledim yalnız linklerde görünmüyor.

hangi siteye yüklememgerekiyor

Hangi siteyi kullandığınız önemli değil fakat unutmayınız ki web ortamında işler RGB modda yayınlanır. Matbaaya göndermiyorsunuz ki CMYK neden yüklediniz.

Görselinizi RGB ye çevirerek tekrar yükledim.

Görseliniz anladığım kadarı ile stock sitelerden alınmış. Çok cüzi bir bedel ödeyerek fotoğrafları neden satın almayı düşünmüyorsunuz? Böylece görselin sahibini de teşfik etmiş olursunuz!

ufuk.yildirim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hangi siteyi kullandığınız önemli değil fakat unutmayınız ki web ortamında işler RGB modda yayınlanır. Matbaaya göndermiyorsunuz ki CMYK neden yüklediniz.

Görselinizi RGB ye çevirerek tekrar yükledim.

Görseliniz anladığım kadarı ile stock sitelerden alınmış. Çok cüzi bir bedel ödeyerek fotoğrafları neden satın almayı düşünmüyorsunuz? Böylece görselin sahibini de teşfik etmiş olursunuz!

Volkan bey ilginiz için teşekürler. evet görseller stock bir web sayfasından alınmış daha önceden.

yalnız bende satıl alabileceğim bir sayfayı arıyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Volkan bey ilginiz için teşekürler. evet görseller stock bir web sayfasından alınmış daha önceden.

yalnız bende satıl alabileceğim bir sayfayı arıyorum.

Evet yukarıda belirtmişsiniz zaten. Gözümden kaçan bir ayrıntı... Lütfen kusuruma bakmayın.

Umarım kısa süre içersinde aradığınız görsel ile ilgili yapmak isteiğiniz şeye ulaşırsınız.

İyi forumlar.