peki korhanya.. olay şu:
sene 2001.eskişehirde ögrenciyim..yolda yürürken ışıklardan karşıya geciyorum.önümde bi kız eğiliyor.saniyelik duruşumdan sonra yolumda ilerliyorum.arkadan bir bey beni uyarıp,bayan cantanız acık size bi bayan dokundu sanırım cüzdanınız....dedi..uyardı bakın önde gidyolar dye..koştum yakaladım.durdugum yerdeki tekel bayiden polisi aradım.ekip geldi.cüzdanımı verdiler.karakola gttik ifadelerimiz alındı.davacı oldum.hırsız olan 2 kız yasları küçük ama esk.de megerse ceteymiş..karakoldan girerken daha polisler "yinemi siz yeter artık ya" diye isyan ettiler
davacı olduk lanet olsunki olmasaydık keşke
ve bana yurda yani sürekli cagrı kagıdı gelmeye basladı.derslerden dolayı gidemiyodum.gittim bigün.mahkeme oldu.karsı taraf yasları küçük oldugundan para cezasına çarptırıldı.dava bitmiştir denildi..ama ne hikmetse bana cagrı kagıtları destelerle gelmeye devam edio..adanalıyım ,ben esk deyken adanaya kagıt gidyo..kütüğüm iskenderunda iskenderuna gidyo
ama ben gitmiyorum..gidemiyorum..
okul bitti ben esk le baglantımı koparacam hala kagıt geliyor.adliyeye gittim..baglantımı kesiyorum bu sehirle deyip durumu anlatıyorum.benim adıma mahkemeye cıkacak bi kagıt yazılıyor yetkililerce ve dosyama ekleniyor.artık gelmenize gerek yok deniyor.iyi eywallah deyip gidiyorum istanbula yerleşiyorum.bi gün ist da iş yerinde çalışyorum (gecen sene mart ayı) postacı gelip önüme bi kagıt uzatıyor..cagrı kagdıı yine
yuh artık diyorum yüksek sesle
kendimden gecmişim
kagıda göre nisanda adanada mahkeme var(orda değilim) mayısta ist da mahkeme var(o dönem adanadayım)..çıldırma noktasına geliyorum.sigortalar atıyor..gidemiyorum yine..üstelik gelmediğim takdirde polis zoruyla getirilecegm yazıo dip notta..düşünsenize magdurum elim kelepçeli mahkemeye zorla götürdüklerini
gitmiyorum..onlarda gelmiyor
velhasıl..mayısta adanaya kesin dönüş yapıyorum.kagıtlar hala geliyor.bu kez inadımdan gitmiyorum.onlarda gelmiyor..
gel zaman gitzaman bi kagıt daha gelir..bugunun kagıdı.gittim..adama durumu anlattım böle böle..adam ne desin..neymiş kayıtlarda hırsızların para cezası aldıgı diye bi bilgi yokmuş..neymiş ilk mahkeme sulh ceza mahkemesine acılmıs,o mahkeme de görevsizlik kararı vermiş;biz bu sucu cezalandıramayız,cezası cok buyk diye asliye ceza makh. sevketmişler..yani dava kapanmıstır denilen yani benim mahkemeye cıktıgım gün (eskde) tamamen yalan hikaye..tarihe gömülmüş bigün :S
bugun gecmişte olanların hepsinin hikaye oldugunu ögreniyorum..7 sene boşa gecmiş.herhangi bir yargılama süreci olmamısmışşşşmışşş süreç yeniden başlayacagı için ifademe gerek duymuslar ,esk.adliyesinden bana kagıt gelmişmişmişşş...yargı süreci orada yeniden başlayıp devam edeckmişşmişşşş..olaya bakk..bundan sonra ben mahkemeye gelmeyecekmişim bana sadece karar kagıdı gelecekmişmiş...benle artık işleri yokmuşşş..sözde içimi rahatlattılar..görecezz bakalım..bende dedimki ben bufilmi izlemiştim..yeni bir 7 senelik sinema gösterisi istemiyorum açıkcası dedim..senaryo aynı biliyorum dedim..yok dediler gülerek
peki öyle olsun bakalım dedim çıkıp gittim..
olay bu..bukadar sacma ve aptalca bir yargı sistemi olamaz yaa...yorumlarınıza acık..buyrun
..
herkese tek uyarım haklı da olsanız sakın davacı olmayınız!!!!! sürünen siz oluyorsunuz..malesef türkiyedeki yargı sistemi böle bozuk arızalı ve tamiri yok..ömür biter benim bu dava bitmez
artık dalga geciyorum kendimle valla