Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

isyan

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet arkadaşlar.Nacizhane tanıdık bir konu.. Konumuzun ismi "isyan" . Burada isyan etmek istediğiniz herşeyi kusabilirsiniz.

Benim ilk isyanım Maya Eğitim Kitabını aylardır yalvarıpta aldıramadığım patronuma. Yazıklar olsun o kadardamı paran yok...

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kuralları okumayıp üye olduktan sonra kurallarımıza isyan eden üyeler...

-Lütfen kurallarımızı okuyunuz.

saziye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
isyanım bir şeyi yapmak istediğimde
destek değilde köstek olmak isteyenlereeeeeee

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
bugun mahkemem vardı saat 9 da..7 senedir bitmeyen bir dava..hem haklyıım,hem magdurum hem de sürünen benim.hırszlar elini kolunu sallayarak ortalıkta cirit atıyor..bu nasıl iş..bir ülkede mahkemelerin varlıgı adaletin dogru işledigi anlamına gelmiyor tezi bugun yine dogrulandı..bana artık cagrı kagıdı gelsin istemiyorum bıktım usandım yaa bıktım..anladımki bu ülkede haklı bile olmayacaksın..magdursanız sakın dava acmayın..hikayemi bi dinleseniz acırsınız bana :( dava actıgım güne lanet olsun.. offffffffff..isyanım adalete...

üstelik bugun ögreniyorumki 7 senedir hiçbir halt olmamıs.yargı süreci yeniden baslıyormus..insaf ya..bu mahkemeler 7 sene boyunca naptı peki..benim dosyam da baya kabarmış :)sanki sanık benim..hey yarabbim yaa..deli oldum delii:eek:

Son düzenleme:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
isyanim kendime...

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
isyankar;
haklı ya da haksız, mantıklı ya da mantıksız nedenlerden dolayı isyan eden, karşı koyan, asi olan kişi. Sözlük böyle diyor... Aman dikkat alışkanlık yapmasın. Herzaman sabırlı olmakta ve iyi niyette fayda vardır.

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bugun mahkemem vardı saat 9 da..7 senedir bitmeyen bir dava..hem haklyıım,hem magdurum hem de sürünen benim.hırszlar elini kolunu sallayarak ortalıkta cirit atıyor..bu nasıl iş..bir ülkede mahkemelerin varlıgı adaletin dogru işledigi anlamına gelmiyor tezi bugun yine dogrulandı..bana artık cagrı kagıdı gelsin istemiyorum bıktım usandım yaa bıktım..anladımki bu ülkede haklı bile olmayacaksın..magdursanız sakın dava acmayın..hikayemi bi dinleseniz acırsınız bana :( dava actıgım güne lanet olsun.. offffffffff..isyanım adalete...

üstelik bugun ögreniyorumki 7 senedir hiçbir halt olmamıs.yargı süreci yeniden baslıyormus..insaf ya..bu mahkemeler 7 sene boyunca naptı peki..benim dosyam da baya kabarmış :)sanki sanık benim..hey yarabbim yaa..deli oldum delii:eek:

hikayeni merak ediyorum.
üstü kapalı da olsa anlatmassan isyan çıkarıcam güvertede

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
peki korhanya.. olay şu:

sene 2001.eskişehirde ögrenciyim..yolda yürürken ışıklardan karşıya geciyorum.önümde bi kız eğiliyor.saniyelik duruşumdan sonra yolumda ilerliyorum.arkadan bir bey beni uyarıp,bayan cantanız acık size bi bayan dokundu sanırım cüzdanınız....dedi..uyardı bakın önde gidyolar dye..koştum yakaladım.durdugum yerdeki tekel bayiden polisi aradım.ekip geldi.cüzdanımı verdiler.karakola gttik ifadelerimiz alındı.davacı oldum.hırsız olan 2 kız yasları küçük ama esk.de megerse ceteymiş..karakoldan girerken daha polisler "yinemi siz yeter artık ya" diye isyan ettiler :)
davacı olduk lanet olsunki olmasaydık keşke :)

ve bana yurda yani sürekli cagrı kagıdı gelmeye basladı.derslerden dolayı gidemiyodum.gittim bigün.mahkeme oldu.karsı taraf yasları küçük oldugundan para cezasına çarptırıldı.dava bitmiştir denildi..ama ne hikmetse bana cagrı kagıtları destelerle gelmeye devam edio..adanalıyım ,ben esk deyken adanaya kagıt gidyo..kütüğüm iskenderunda iskenderuna gidyo :) ama ben gitmiyorum..gidemiyorum..
okul bitti ben esk le baglantımı koparacam hala kagıt geliyor.adliyeye gittim..baglantımı kesiyorum bu sehirle deyip durumu anlatıyorum.benim adıma mahkemeye cıkacak bi kagıt yazılıyor yetkililerce ve dosyama ekleniyor.artık gelmenize gerek yok deniyor.iyi eywallah deyip gidiyorum istanbula yerleşiyorum.bi gün ist da iş yerinde çalışyorum (gecen sene mart ayı) postacı gelip önüme bi kagıt uzatıyor..cagrı kagdıı yine :) yuh artık diyorum yüksek sesle :)kendimden gecmişim :D
kagıda göre nisanda adanada mahkeme var(orda değilim) mayısta ist da mahkeme var(o dönem adanadayım)..çıldırma noktasına geliyorum.sigortalar atıyor..gidemiyorum yine..üstelik gelmediğim takdirde polis zoruyla getirilecegm yazıo dip notta..düşünsenize magdurum elim kelepçeli mahkemeye zorla götürdüklerini :) gitmiyorum..onlarda gelmiyor :)

velhasıl..mayısta adanaya kesin dönüş yapıyorum.kagıtlar hala geliyor.bu kez inadımdan gitmiyorum.onlarda gelmiyor..:) gel zaman gitzaman bi kagıt daha gelir..bugunun kagıdı.gittim..adama durumu anlattım böle böle..adam ne desin..neymiş kayıtlarda hırsızların para cezası aldıgı diye bi bilgi yokmuş..neymiş ilk mahkeme sulh ceza mahkemesine acılmıs,o mahkeme de görevsizlik kararı vermiş;biz bu sucu cezalandıramayız,cezası cok buyk diye asliye ceza makh. sevketmişler..yani dava kapanmıstır denilen yani benim mahkemeye cıktıgım gün (eskde) tamamen yalan hikaye..tarihe gömülmüş bigün :S
bugun gecmişte olanların hepsinin hikaye oldugunu ögreniyorum..7 sene boşa gecmiş.herhangi bir yargılama süreci olmamısmışşşşmışşş süreç yeniden başlayacagı için ifademe gerek duymuslar ,esk.adliyesinden bana kagıt gelmişmişmişşş...yargı süreci orada yeniden başlayıp devam edeckmişşmişşşş..olaya bakk..bundan sonra ben mahkemeye gelmeyecekmişim bana sadece karar kagıdı gelecekmişmiş...benle artık işleri yokmuşşş..sözde içimi rahatlattılar..görecezz bakalım..bende dedimki ben bufilmi izlemiştim..yeni bir 7 senelik sinema gösterisi istemiyorum açıkcası dedim..senaryo aynı biliyorum dedim..yok dediler gülerek :D peki öyle olsun bakalım dedim çıkıp gittim..

olay bu..bukadar sacma ve aptalca bir yargı sistemi olamaz yaa...yorumlarınıza acık..buyrun :)..

herkese tek uyarım haklı da olsanız sakın davacı olmayınız!!!!! sürünen siz oluyorsunuz..malesef türkiyedeki yargı sistemi böle bozuk arızalı ve tamiri yok..ömür biter benim bu dava bitmez :D artık dalga geciyorum kendimle valla :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
isyanım kaderime, okuluma, hocama, patronuma :D yasayan herseye!!!!

begumgizem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
isyanım bi türlü müsait olamayan patronuma:skull:
bariz benden köşe bucak kaçıo :utann:

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
isyanım vaktimi çalan herkese ve kendi yaptıklarına bakmayıp benim yaptıklarımı eleştiren patronuma
bir seneye yakındır zamanımı boşa harcadığım bana çok övülen gittiğim grafik tasarım kursuna ve hocalarına :)
ve hayatımda yer işgal edip ne sebeple olursa olsun hayatıma hiç girmemiş gibi çekip giden insanlara

ve istanbuldan gitmeme izin vermeyip beni burda yalnız koyan babama isyan ediyorum (tabi bu anlık isyan babacım seni çok seviyorum ama izin versende gitsem bu sehirden ne olurdu :()

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende Düşüncesiz Müşteri ve Düşüncesiz Yöneticiye (Şakire) İsyan Ediyorum...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu hafta isten ayriliyorum sebebini bir yazsam burdan koye yol olur

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki korhanya.. olay şu:

sene 2001.eskişehirde ögrenciyim..yolda yürürken ışıklardan karşıya geciyorum.önümde bi kız .......................

.......ömür biter benim bu dava bitmez :D artık dalga geciyorum kendimle valla :)

hakkını helal et yorudum seni
ve acılarını tazeledik istemeden.

ben de diyorum ki

hukuk-zedeler bir dernek kursa kaydolmaktan korkarım.
neme lazım. hak arıyorım zannederlerde mahkemelerde süründürürler beni de.

isyan misyan fayda vermez.

sonuç:
isyan etme kabul et.

ya da

isyan etme len,
kabullen.

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoyu saga sola cekmeye ve biraz büyütüp zemini kirmizi yapmaya isyanim....

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
isyan misyan fayda vermez.

sonuç:
isyan etme kabul et.

ya da

isyan etme len,
kabullen.[/QUOTE]

Benim düşüncem hiç Mevlana'ca değil

İsyan Etme Pestil Et
yada

İsyan etme len,
Vur ensesine....

Benim düşüncem hiç Mevlana'ca değil

İsyan Etme Pestil Et
yada

İsyan etme len,
Vur ensesine....

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
korhanya sorun değil...7 senedr bu dava yüzünden yasadıgım yorgunluk yanında bu neki :)
asıl sen üşenmeyip okudugun için eyvallah ;)

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
İnsanlar hep sonbaharı, kışı yaşadılar,
Yürekler katılaşmış, gülmeyi unuttuk,
Hiçbir şeyin tadı bile yok artık,
Çorbasında bırak yağı, tuzunu bile çaldılar
Hani üç öğün yemeği?.. bir öğüne bile muhtaç kaldılar,
Hadi anlatın, dediklerim doğrumu yoksa yalanmı,

Utanmayın, çalmaya devam edin yalan sazınızı,
Daha ne kadar inleyecek bu millet, bu vatan

Siz mi yalan söylediniz, yoksa yalancı olan dilleriniz mi
Bu mu benim ülkem, bu mu vatanım
Sancı çeker olmuş toprağım, yerindeyse rahat değil şehit yatanım
Ne sevgi kaldı nede aşk, denizleri doldurur olmuş riyakarlık seli

Hey gidi Mustafa Kemal, sen gittin gideli hala perişan bu millet
Düzelmedi halli, gülmedi yüzü, ne kudreti kaldı, nede dayanacak taakat
Ah bir ayıltıla bilse, o damarlardaki sarhoş kanı
Namerde muhtaç olma dedin, koyma yurduna düşman,

......

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eminecik kusura bakma ama bunu kabullenemiyorum.
isyan ettiğim esas meseleyi hatırlattın bana, iki satır yazayım;

m. kemalden bu yana bu ülke hiç adam görmedi görmyecek fikri beni deli ediyor.

artık devir başkalaşmış şartlar değişmiş.
ne onun gibi bir adam düzeltebilir ülkemizi ne de o.

herkes kendini düzeltecek eğitecek önce ve feda edecek.
fedakar iyi insanlar çoğalacak haksızlıklar o zaman azalacak.

askerler savaşır komutanlar rütbe alır.

hiçbir komutan hiçbir kaleyi tek başına fethetmedi.

peki ne yapabiliriz?

kendimizi eğiterek başlayabiliriz işe.

kimliğinin farkına varıp unutmayarak, başkalaşmayarak.

geçmişe ağıt yakarak değil, geleceğe umutla bakarak.

(bak ciddileştirdin beni ;) )

Son düzenleme: