Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha once baska bir uyede izmir bayrakli belediyesi icin logo calismasi yapmisti ve olmamiş demistim. kusura bakma aynı arkadassın sandımda...)) gercekten cok begendim calismalarini süper olmuslar, umarim belediye de ayni fikirde dir.
Logo güzel olmuş 3.'yü beğendim ama daha sade birşeyler yapmalısın mesela bunu diyelim bir broşür de kullandın logoyu. Logo büyük olmalı yoksa renkler birbirine girer. Ama oturtma renk yerine daha sade vektörel'ler kullansaydın güzel olurdu.
2. olabilir ama neden bu kadar görsel kullandınız daha lekesel çözümler daha iyi olucaktır bence. hatta logoda resim kullanmakta çok tasvip ettiğim bişey değil kendi görüşüm. iyi çalışmalar elinize sağlık
2. logo güzel ancak logoda bitmap kullanmak pek doğru değil. hele hele 2 bitmap yanına vektörel bir bina çizimi hiç olmamış. yine de çalışmalarınız fena değil, iyi çalışmalar...