iyteberkay
🌱Yeni Üye🌱
hiç zannetmiyorum
arkadaşlar ben 3 tane bi çok kişinin de onayını aldığım çok iddaalı çalışmalar yaptım...ve ümitliydim..ama sadece son gün gözden kaçırdığım bi sorun çıktı.fotoblok üzerine basmadım ve kabul edilmeyenlerin bi çoğuda bu nedenden ötürü kabul edilmedi...ben bornovadayım kesinlikle ilgisiz bi sistem..danışacağınız kimse yok. ve fotoblok tanesi 20 tl 3 tanesi 80 eder.yazık değilmi .ben öğrenciyim.bildiğiniz baskıdan bi farkı yok..bence rezalet bi yarışmaydı. yazıklar olsun .kabul görmücekseydi başta söyleyebilirlerdi..kesinşikle almayınız diye.yani hüsran ve rezillik
Diğer yarışmalar gibi "1. 2. beyenmedik, sadece 3. ye ödül veriyoruz" demezler herhalde,
başımıza sık sık gelmeye başladı çünkü böyle şeyler...
birisi ben çok iyi yaptım alırım diyodu, almış hakkaten.
bence onun bu laubaliği yanında belediyenin yaptığı az bile.
her ikisi de saygısızlık. geçmiş olsun herkese, katılanlara...
Eserler, A4 çıkış üzerinde, standart logo sunumu şeklinde (üst ortada büyük, alt bölümde küçük (2,5 x 2,5) uygulamaları, renkli ve siyah/beyaz yan yana) hazırlanıp fotoblok ve benzeri hafif board üzerine sıvanmış olarak teslim edilecektir. Ayrıca Adobe Illustrator,Adobe Photoshop FreeHand ya da CorelDraw programlarından biri ile hazırlanmış belge olarak her bir çalışmanın JPEG versiyonları ile birlikte CD ortamında sunulacaktır. Tasarımcı, eserde kullandığı unsurların anlamını yarım sayfayı (A4) geçmeyecek şekilde yazıyla açıklayacak ve CD ile birlikte sunacaktır.