Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İzmir Bornova Belediyesi yeni Logo'sunu arıyor..

isbasdas

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim yorumun ve hak verdiğin için. valla bornovalı olmasam hiç uğraşmıcam yarışmayla ama şansımı deneyim dedim. çat pat photoshop kullanıyodum, ama illustrator ü ilk defa kullandım. yarışma vesile oldu, eh güzel de oldu. teşekkürler tekrar, kolay gelsin

not:bu arada yanılmıyorsam malatyadan yusuf isimli bi arkadaş ta çalışmalarını sundu burda.

gurelif

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ortada bi gerçek varki yapılan emeğe çok büyük bir saygısızlık var.
biz profesyonel bir davranış bekliyoruz ve 472 eser arasından bari 2. ve 3. yü seçseydiniz diyoruz. bana kalırsa çokda haklıyız. ancak aynı profesyonelliği, yarışma şartnamesine uyan katılımcılarda gerçekleştirmeliydi.(fotoblok vs.).bunu tartışmak anlamsız. bende 2 adet eserle çok büyük bir titizlikle çalışmalarımı yaptım gönderdim.ben dörtyüz kusür eser arasından seçmekte zorlanılacak çok eser olduğuna inanıyorum.çok güzel logolar olduğuna şüphe yok az bir rakam değil bu. ve kesinlikle bunun altında bişey arıyorum.

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar ben yapılan çalışmayı gördüm seçilen logoyuda gördüm gayet hoş olmuş amacına uygun ... Fakat eşitsizlik söz konusu olmuş bornova belediyesi bir açıklama yapacakdır

aydogmusb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.taximpro.com
Merhaba Arkadaşlar Bende Kazanan logoyu gördüm gayet hoş olmuş fakat ben o logoda Bornovoyu anlatan hiç birşey Göremedim "lucasgursaka" arkadaşım sen gördünmü ? Bence amacına uygun olmamış. Yani sonuta belediye logosu şehri ve kültürü anlatmalı. Bence doğru logo bu değil büyük haksızlık var 470 eser emek sonuçta. Ne kadar da olsa yarışmaya bende katıldım buda benim logom;
bornovalogo2renkl304.jpg

erhan.baki

🌱Yeni Üye🌱
Bornova Belediyesi için yaptığım logolar..

logotz.png

Erhan Baki​

raskalnikov85

🌱Yeni Üye🌱
PCSu8.jpg

kvVtS.jpg

WB0ls.jpg

qgoCB.jpg

Daha öncedende söledim.ben yaptıklarıma inanıyodum en azından bir ve 3. Logolar iyidi..logoları aldım gecen ve inanın bazılarının ağzı bile açılmamış..bornova pek te tınlamadı aslını isterseniz kaygısı ses çıkarmaktı duyurdu bravolar

erhan.baki

🌱Yeni Üye🌱
wwwbayraklibel.png
[/URL][/IMG]
Arkadaşım biraz daha yaratıcı olabilirdin..

yusfull

🌱Yeni Üye🌱
WB0ls.jpg

bu logo hosuma gitti guzel olmus hakkaten.

aydogmusb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.taximpro.com
PCSu8.jpg

kvVtS.jpg

WB0ls.jpg

qgoCB.jpg

Daha öncedende söledim.ben yaptıklarıma inanıyodum en azından bir ve 3. Logolar iyidi..logoları aldım gecen ve inanın bazılarının ağzı bile açılmamış..bornova pek te tınlamadı aslını isterseniz kaygısı ses çıkarmaktı duyurdu bravolar

Arkadaşım Senin Şu yaptığın 3 logoda varya o 1. Mansiyonu alan logoyu 5 e katlar. Logolarımı aldım 1 logomun ağzı bile açılmamış.. :S Ne biçim Yarışmadır bu pek anlamadım doğrusu.

zegerek

🌱Yeni Üye🌱
zamanı geçmiş bir yarışma ne maksatla halen burada bilemiyorum. bu biçimde bir durum sitenin anlamını sıfırlamaktadır. geçmişler yayınlanmasın artık.

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
yahu ne oldu bu kazanan logo :D hala çıkmadı ortaya :D :D sır gibi saklıyorlar

ahmshn

🌱Yeni Üye🌱
zamanı geçmiş bir yarışma ne maksatla halen burada bilemiyorum. bu biçimde bir durum sitenin anlamını sıfırlamaktadır. geçmişler yayınlanmasın artık.

zamanı geçen bir yarışmada katılımcılarla dalga geçmek söz konusu ise burada yer alması da doğaldır. en azından ortaya çıkan sonuç tartışılmalıdır. türkiyede grakikerler meslek kuruluşu adı altında çiddi bir örgütlenme söz konusu ve bu ekip çoğu yarışmayı yönlendirmektedir. ancak yaptığı bazı eylem ve verilen ödüller çok düşündürücü ve tartışmaya da açık. açık ta olması gerekir. kendilerini uzman adleden bazı insanlar etrafındaki diğer logoları yada logolardaki mantaliteyi çözememiş, böyle bir yapıda kendilerini jüri üyesi olarak lanse etmiş, sonuçta işe bu kurum küçük düşmeye başlamıştır. en yakın örneği eyüp belediyesi logo yarışması sonuçlarında kendini göstermiştir. bu veriler üzerine halen sessiz kalınmış. kendi biçtikleri don-u pardon şartnameyi bile hiçe saymışlardır. eğer grafik tasarımda- logo tasarımında profesyonel isen söyleneni anlarsın. kolay gelsin.

GRAFİKER ŞADİ

🌱Yeni Üye🌱
Düzenlenenlogo yarışmalarının çoğu fiyasko, grafikerler net yönetiminden istediğim her logo yarışmasının sitede yayınlanmaması. Sadece bu güne kadar düzenlenen logo yarışmalarında türkiye güreş federasyonunun organizasyonu ciddiydi. Bundan sonra hiç bir belediyenin logo yarışmasına logo çalışması göndereceğimi zannetmiyorum. Bu tip amaçları olan belediyelerde lütfen bu yarışmaları kendi bünyelerinde düzenlesinler. şu an özel üye olmadığım için çalışmamı paylaşamıyorum ama inanın bornova belediyesinin mansiyon almış logolarına 100 çeker, saygılar

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düzenlenenlogo yarışmalarının çoğu fiyasko, grafikerler net yönetiminden istediğim her logo yarışmasının sitede yayınlanmaması. Sadece bu güne kadar düzenlenen logo yarışmalarında türkiye güreş federasyonunun organizasyonu ciddiydi. Bundan sonra hiç bir belediyenin logo yarışmasına logo çalışması göndereceğimi zannetmiyorum. Bu tip amaçları olan belediyelerde lütfen bu yarışmaları kendi bünyelerinde düzenlesinler. şu an özel üye olmadığım için çalışmamı paylaşamıyorum ama inanın bornova belediyesinin mansiyon almış logolarına 100 çeker, saygılar

Özel üye olmanız şart değil yayınlayabilirsiniz ayrıca da grafikerler.net yönetimi değil üyeler duyuruyor maalesef bu yarışmaları.