Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmirli Grafikerler.net üyeleri III. defa buluşuyor...
Valla sayenizde battım sayılır.. Daha ne kadar açıkça olmasada özelden arkadaşlar bana da banada diye peşimde..Sanırım Doğa cafede grafikerlikten bulaşıkçılğa yatay geçiş yapıcam.
sevgili LA...önerin arananadam,levograf ve ben wooper olarak bizi çok mutlu etti bunu belirtmek istedik...13 Aralıkta yapacağımız toplantıda sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız sadece adınızı yazdırmanız yeterli olucaktır... sizin önerinizi (daha geniş kapsamlı bir toplantı) bir dahaki toplaşmacada site yöneticilerininin bilgisi dahilinde ve sponsor desteğinizle tekrardan geniş bi kapsamda toplanılabileceğini ümit ediyoruz... İlgi ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.....
Arkadaşlar Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.. Ancak bu kadar eğlencenin yeme içmenin yanında buluşma konumuzuda dikkatte alıp öneri ve şikayetlerinini dile getireceksiniz dimi? Çünkü Önceliğimiz bilgi alışverişi bu buluşmalarda sonra zaten eğleniriz biz İZMİR'li Grafikerleriz... Eğlence göbek adımız