Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Josh Holloway / Sawyer

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Photoshop CS3 de yapıldı.

sawyerw.jpg

Benzer konular

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk bakışta gerçek etkisi yaratıo:)gerçekten güzel olmuş..küçük ama alındaki çizgi bile çok güzel olmuş..yanlız yüzdeki gölgelemeler fazla kaçmış biraz..göz ve çevresinde de biraz sorun var gibi geldi..emeğinize sağlık..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Canım tebrik eder ellerine sağlık derim:) Sadece ilk gözüme çarpan burnu oldu orada biraz sorun var ama onun dışında cidden çok benzemiş.Güzel olmuş.Yeni çalışmalarını bekliyorum.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ufak tefek sorunlar muhakkak olucak :)
Ne kadar emek çektigini biliyorum; ama gerçekten emeklerine değdi.

Ellerine ve emeğine sağlık ablacım, çok güzel olmuş.
Tebrikler.

caution

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özellikle saçları ve burnundan aşağısı çok başarılı elinize emeğinize sağlık :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine sağlık harika bi çalışma olmuş
yakada ki kırmızılıklar ruj lekesi mi :)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk bakışta gerçek etkisi yaratıo:)gerçekten güzel olmuş..küçük ama alındaki çizgi bile çok güzel olmuş..yanlız yüzdeki gölgelemeler fazla kaçmış biraz..göz ve çevresinde de biraz sorun var gibi geldi..emeğinize sağlık..
Teşekkürler yorumun için bazı detayları ayarlıyamamış olabilirim...

Canım tebrik eder ellerine sağlık derim:) Sadece ilk gözüme çarpan burnu oldu orada biraz sorun var ama onun dışında cidden çok benzemiş.Güzel olmuş.Yeni çalışmalarını bekliyorum.
Teşekkürler bi tanem eh işte benzetmeye çalıştım ama bazı yerlerde sorunlar vardır muhakkak :)

Ufak tefek sorunlar muhakkak olucak :)
Ne kadar emek çektigini biliyorum; ama gerçekten emeklerine değdi.

Ellerine ve emeğine sağlık ablacım, çok güzel olmuş.
Tebrikler.
Teşekkürler Denizcim :) Nerelerde zorlandığımı çok iyi biliyorsun sen :D

özellikle saçları ve burnundan aşağısı çok başarılı elinize emeğinize sağlık :)
Teşekkürler :)

ellerine sağlık harika bi çalışma olmuş
yakada ki kırmızılıklar ruj lekesi mi :)
Teşekkürler beğenmenize sevindim :)
:D Gömlekteki kırmızılıklar ruj lekesi değil. referans fotoğraftada vardı...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Fatoşa bla sen bu işi kaptın :) bizede öğretirsin artık tebrik ederim azmini kutlarım....

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim Volkan, eksiklerim var ama çok çalışıyorum :wink:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ablacım çalışmanın meyvelerini yemeye başladın.Ufak tefek hatalar olsada büyük bir gelişim var bu gelişimde hataları perdelemiş.Emeğine sağlık :kiss1:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
GAyet başarılı :)
Yakasında kırmızı benımde gözüme takıldı kandır o ee malum hala gizemli yaratığı bulamadılar.
Eline sağlık

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ablacım çalışmanın meyvelerini yemeye başladın.Ufak tefek hatalar olsada büyük bir gelişim var bu gelişimde hataları perdelemiş.Emeğine sağlık :kiss1:
Teşekkür ederim canım :kiss1:

GAyet başarılı :)
Yakasında kırmızı benımde gözüme takıldı kandır o ee malum hala gizemli yaratığı bulamadılar.
Eline sağlık
Teşekkürler, bilemem artık kanmıdır nedir :rofl:

fatoş seni tebrik ediyorum:)çok hızlı ilerliyorsun.ara vermek yok.

Saol Aslı, ara vermek yok :wink:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Sıradaki çalışmanın ipuçlarını almıştım :) Doğrusu nasıl yapmakta takıldığın sakal olayı bile güzel olmuş, Bu çalışmanın yanında küçük hataları söylemek istemiyorum başarılı bir çalışma olmuş Fatoş tebrik ederim.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
uuu kimler burdaymış lostun asi çocuğu sawyer bey:)bende Locke'u çizeyim diyorum:)çalışmanın özellikle sakal,ağız ve boyun kısmını çok beğendim cidden çok başarılı olmuş eline sağlık mouse yaptığın için ufak tefek hataları söylemek yanlış olur:)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel ve başarılı bir çalışma.

burunun bittiği yer ve çenenin alt kısmının boyunla ayrımlarında biraz gölgelendirme sorunu var (çene-boyun ayrımı pek belli olmuyor gibi). onun dışında gayet başarılı.

tebrik ederim. iyi çalışmalar.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Sıradaki çalışmanın ipuçlarını almıştım :) Doğrusu nasıl yapmakta takıldığın sakal olayı bile güzel olmuş, Bu çalışmanın yanında küçük hataları söylemek istemiyorum başarılı bir çalışma olmuş Fatoş tebrik ederim.
Teşekkür ederim Filiz'cim. Baya bir zorlandım ama deneme yanılma çözdüm galiba :D

uuu kimler burdaymış lostun asi çocuğu sawyer bey:)bende Locke'u çizeyim diyorum:)çalışmanın özellikle sakal,ağız ve boyun kısmını çok beğendim cidden çok başarılı olmuş eline sağlık mouse yaptığın için ufak tefek hataları söylemek yanlış olur:)
Mutlaka hatalar var bende farkediyorum zamanla aşıcam inşallah :)

güzel ve başarılı bir çalışma.

burunun bittiği yer ve çenenin alt kısmının boyunla ayrımlarında biraz gölgelendirme sorunu var (çene-boyun ayrımı pek belli olmuyor gibi). onun dışında gayet başarılı.

tebrik ederim. iyi çalışmalar.

Teşekkür ederim :)

Mücerred

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeni başlıyorum bende grafik işlerine. Tamamen kendi çizimin mi (resim üstü boyama diye bir yöntem varmış) ? tablet kullandın mı ? kağıt kalemle resim çizmekte de bu kadar başarılı mısın ? her halükarda güzel olmuş.eline sağlık...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Yeni başlıyorum bende grafik işlerine. Tamamen kendi çizimin mi (resim üstü boyama diye bir yöntem varmış) ? tablet kullandın mı ? kağıt kalemle resim çizmekte de bu kadar başarılı mısın ? her halükarda güzel olmuş.eline sağlık...

Fotoğraf üzerinden çizim yapıp renklerdirerek yaptım.Tabletim yok şu an mausla çizdim. Kağıt kalemle çizim pek yapmıyorum çünkü eğitimini almadım. Eskiden okuldayken bir şeyler yapıyordum ama öyle aman aman bir başarı yokdu. Aslında karakalem kursuna gitmeyi çok istedim zamanım olmadı.
Teşekkür ederim beğendiğin için :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel olmuş ablacım;eline sağlık:)