CorelDraw X5 jpeg export ederken herhangi bir uyarı vermeden programı kapatıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? (Corel'i sıfırlamak işe yaramadı)
önce service pack 2 yi yüklemen gerek.Export penceresi açılmadan önce kapanıyor. Programı tekrar kurdum (Modifiye) işe yaramadı. Şimdi 3. parti bir yazılımla komple kaldırıp tekrar kuracağım ...
Service pack'le alakası yok. Sisteme yeni format attım önceden SP2 yüklü değildi sorunsuz çalışıyordu şimdi de SP2 yüklü değil ... (Tekrar format atarsam %100 düzelir ama ben format atmaktan nefret ediyorum)
bilgisayarı göçertmeyi başardım (başka bir konuyla ilgili) format attım ve corel'i henüz kurmadım. Kurduktan sonra durumu burada paylaşırım. Bilgisayarımda ghostscprit yüklü değildi ...
Arkadaşlar format attım düzeldi. Önceki yüklemede X5'den sonra alt versiyonlardan birini kurmuştum ve ghostscrıpt yüklü değildi, şimdi önce alt versiyonu sonra üst versiyonu ve üst versiyonu yüklemeden önce de ghostscrıpt i yükledim sorun kalmadı. Yardımlarınız için çoook tşk.ler ... (Yalnız Olmadığını Bilmek Güzel)