Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar İ-N-G harflerine bakarsanız kabartmada problemler var.Bunun neden yapıyor ya her seferinde elle düzeltmekten bıktım.Kafayı yiyecem bunun bir çözümü var mı ?Coreli sildim tekrar yükledim olmadı.X4 var corel 11 de de aynısı oluyor.
al sana corelde kabartma harf nasıl yapılır videosu kendim hazırladım arada takıldı makinam kusura bakma makina başka işlem yapıyorduda ondan dolayı eğerki yaptığım gibi yaparsan ve olmazsa o zman makinan format atıp tekrardan kurman lazım çünkü coreli silip kurmak çözüm olmaz bazı dosyaları windows iinde kaldığından üzerine yazmaz es geçer ve aynı hata devam eder
arkadaş bunu corelde yapamadığını yardım istediğini belirtiyor yoksa başka proğram kullanarak yapmak sorunu çözebilir belki ama önemli olan sorun olan proğramda işi tamamlamak...saygılar
arkadaş bunu corelde yapamadığını yardım istediğini belirtiyor yoksa başka proğram kullanarak yapmak sorunu çözebilir belki ama önemli olan sorun olan proğramda işi tamamlamak...saygıla
fontla bir alakası yok butun fontlarda aynı problemi yapıyor.Kaldırma işlemine gelincede makina 2-3 defa formatlandı daha onceden hep aynıydı ben zaten sizin tarif ettiğiniz gibi yapıyordum.Ama daha kolay yolu varken uğraşmak istemedim.Leptopta yüklü ordada aynı problem var ama evimdeki pc de problem yok çok saçma bir olay
al sana corelde kabartma harf nasıl yapılır videosu kendim hazırladım arada takıldı makinam kusura bakma makina başka işlem yapıyorduda ondan dolayı eğerki yaptığım gibi yaparsan ve olmazsa o zman makinan format atıp tekrardan kurman lazım çünkü coreli silip kurmak çözüm olmaz bazı dosyaları windows iinde kaldığından üzerine yazmaz es geçer ve aynı hata devam eder
he he corel sevmem evet. corelcilerin bu anlamsız inadını anlamam da mümkün değil... Ama benim bildiğim Photoshop, corel de kullansan hüsamettin de kullansan bu işin olmaz sa olmazıdır. Keza vektör başka şey pixel başka şey.
Ek: yaparsın yazını photshop ta babalar gibi, çekersin hangi belgede kullanmak istiyosan. yok rengi saptı, yok köşei kıvrıldı yok pixel yaptı yok rgb kaldı... gibi dertler de olmaz.