Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kabartma harf yapılmasında problem

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
76494068.jpg

Arkadaşlar İ-N-G harflerine bakarsanız kabartmada problemler var.Bunun neden yapıyor ya her seferinde elle düzeltmekten bıktım.Kafayı yiyecem bunun bir çözümü var mı ?Coreli sildim tekrar yükledim olmadı.X4 var corel 11 de de aynısı oluyor.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Hangi menüyü kullanarak yapıyoprsunuz?

Fontu değiştirmeyi denedinizmi?

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
fontu curveleyip tekrardan denesen.. Font değiştirmekte bazen işe yarıyor...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
hayır olmuyor convertli sol taraftaki pencerelerden yapıyorum extrude den yapıyorum

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler ben almıyım :D küçüklüğümden beri corel kullanıyorum :D

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
küçüklüğünden beri :D

Bendede hiç bir sorun yok ,tekrar silip yüklemişsinde zaten :sadsmile:

Ayarlardanmı acaba diyeceğim ama zaten bildigin şey, yanlış yapacagını düşünmüyorum... :party:

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Valla yapamadım yaa oyle kaldı her seferinde elle düzeltiyorum :D

kemald78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bizlideriz.com
al sana corelde kabartma harf nasıl yapılır videosu kendim hazırladım arada takıldı makinam kusura bakma makina başka işlem yapıyorduda ondan dolayı eğerki yaptığım gibi yaparsan ve olmazsa o zman makinan format atıp tekrardan kurman lazım çünkü coreli silip kurmak çözüm olmaz bazı dosyaları windows iinde kaldığından üzerine yazmaz es geçer ve aynı hata devam eder

indir

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
O halde size tavsiyem İllustrator kullanmanız.
Butür problemleri orada çekmeyeceksiniz:)
emin olun...

arkadaş bunu corelde yapamadığını yardım istediğini belirtiyor yoksa başka proğram kullanarak yapmak sorunu çözebilir belki ama önemli olan sorun olan proğramda işi tamamlamak...saygılar

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaş bunu corelde yapamadığını yardım istediğini belirtiyor yoksa başka proğram kullanarak yapmak sorunu çözebilir belki ama önemli olan sorun olan proğramda işi tamamlamak...saygıla
,

Teşekkürler

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Tam olarak extrude özelliğini vermesede şuanda görsel olarak örneğinizin aynısı yapmanın daha basit bir yolu var..

Aynı yazıdan iki tane yapın üsstekini biraz sağa birazda aşağıya olmak kaydıyla taşıyın ve renklerini değiştirin.. Örnek görseldeki gibi olacaktır.

Ancak sorunun font'tan kaynaklandığı kaanitndeyim..

Ayrıca coreli tam anlamaıyla kaldırmak için. Kaldırma işleminden sonra. Belgelerim klasörü içine gelen "Corel User Files" klasörünü silmelisiniz.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Tam olarak extrude özelliğini vermesede şuanda görsel olarak örneğinizin aynısı yapmanın daha basit bir yolu var..

Aynı yazıdan iki tane yapın üsstekini biraz sağa birazda aşağıya olmak kaydıyla taşıyın ve renklerini değiştirin.. Örnek görseldeki gibi olacaktır.

Ancak sorunun font'tan kaynaklandığı kaanitndeyim..

Ayrıca coreli tam anlamaıyla kaldırmak için. Kaldırma işleminden sonra. Belgelerim klasörü içine gelen "Corel User Files" klasörünü silmelisiniz.

fontla bir alakası yok butun fontlarda aynı problemi yapıyor.Kaldırma işlemine gelincede makina 2-3 defa formatlandı daha onceden hep aynıydı ben zaten sizin tarif ettiğiniz gibi yapıyordum.Ama daha kolay yolu varken uğraşmak istemedim.Leptopta yüklü ordada aynı problem var ama evimdeki pc de problem yok çok saçma bir olay :D

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
al sana corelde kabartma harf nasıl yapılır videosu kendim hazırladım arada takıldı makinam kusura bakma makina başka işlem yapıyorduda ondan dolayı eğerki yaptığım gibi yaparsan ve olmazsa o zman makinan format atıp tekrardan kurman lazım çünkü coreli silip kurmak çözüm olmaz bazı dosyaları windows iinde kaldığından üzerine yazmaz es geçer ve aynı hata devam eder

indir

paylaşım için çok teşekkür ederim benim için ugraştınız elinize sağlık

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
corelde olmuyosa word art ta yapılsın. Çok yakın şeyler bunlar birbirine XD
şaka bir yana photoshop ta bitir gitsin hocam.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorun devam ediyorda yapacak bişey manuel yapıyorum otomatik yapmıyorum.İlginiz için teşekkürler arkadaşlar

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ooo manuelde uğraştırır zaten :(

ALlahım yaa biri photoshop dio biri illüs. dio :D corel diyor arkadaş corelllllllllllllll :rofl:

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
corel düşmanları ortaya çıkıyor sanırım :D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
he he
corel sevmem evet. corelcilerin bu anlamsız inadını anlamam da mümkün değil... Ama benim bildiğim Photoshop, corel de kullansan hüsamettin de kullansan bu işin olmaz sa olmazıdır. Keza vektör başka şey pixel başka şey.

Ek: yaparsın yazını photshop ta babalar gibi, çekersin hangi belgede kullanmak istiyosan. yok rengi saptı, yok köşei kıvrıldı yok pixel yaptı yok rgb kaldı... gibi dertler de olmaz.