Yine sınav teslim ödevlerimden bir tanesi...
bissquit 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 16 Haz 2009 #1 Yine sınav teslim ödevlerimden bir tanesi...
fatihcee ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 25 16 Haz 2009 #2 Fikir güzel Ama birincisi tipografi değil İkincisi font uygun değil renk güzel Dedim özür dilerim tipografik yazmışsın. Mavi alanları daha çok kullan ve ufuk çizgisinin üstünde olsun. birde öyle dene bak çok sevdim
Fikir güzel Ama birincisi tipografi değil İkincisi font uygun değil renk güzel Dedim özür dilerim tipografik yazmışsın. Mavi alanları daha çok kullan ve ufuk çizgisinin üstünde olsun. birde öyle dene bak çok sevdim
Zynopsis 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Ocak 2009 Mesajlar 698 Tepkime puanı 18 Web sitesi www.bormat.net 16 Haz 2009 #3 düşüncen süper çok hoşuma gitti ama bunuda yapabilirdin bence bunu hayal edersen eğer üst kısımdaki cümleleri ovalleştirip bu logo simgesinide hatırlatabilirdin.. emeğine sağlık...
düşüncen süper çok hoşuma gitti ama bunuda yapabilirdin bence bunu hayal edersen eğer üst kısımdaki cümleleri ovalleştirip bu logo simgesinide hatırlatabilirdin.. emeğine sağlık...
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 16 Haz 2009 #4 fatihcee' Alıntı: Ama birincisi tipografi değil İkincisi font uygun değil Genişletmek için tıkla ... Font seçimin yanlış ve biraz daha üzerinde dur derim... Emegine sağlık... Başarılar diliyorum...
fatihcee' Alıntı: Ama birincisi tipografi değil İkincisi font uygun değil Genişletmek için tıkla ... Font seçimin yanlış ve biraz daha üzerinde dur derim... Emegine sağlık... Başarılar diliyorum...
bissquit 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 16 Haz 2009 #5 teşekkür ederim yorumlarınız için =) dikkate alıcam..
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 16 Haz 2009 #6 Peki telefon çizip, yazı alanını içine yazsan...Bulunmuştur kısmınıda telefonun kablosu olarak yuvarlasan?
Peki telefon çizip, yazı alanını içine yazsan...Bulunmuştur kısmınıda telefonun kablosu olarak yuvarlasan?
damla1 Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 5,055 Tepkime puanı 110 16 Haz 2009 #7 creedwar' Alıntı: Peki telefon çizip, yazı alanını içine yazsan...Bulunmuştur kısmınıda telefonun kablosu olarak yuvarlasan? Genişletmek için tıkla ... Güzel fikir denemelisin başarılar...
creedwar' Alıntı: Peki telefon çizip, yazı alanını içine yazsan...Bulunmuştur kısmınıda telefonun kablosu olarak yuvarlasan? Genişletmek için tıkla ... Güzel fikir denemelisin başarılar...
Rüveyda SALIK MissGraphic 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 15 Eyl 2007 Mesajlar 2,510 Tepkime puanı 63 Web sitesi www.grafikerler.net 16 Haz 2009 #8 Çok sevdim arkadaşım. Tebrik ederim.
bissquit 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 74 Tepkime puanı 0 16 Haz 2009 #9 Çok sevdim arkadaşım. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... sağol rüviş =) Peki telefon çizip, yazı alanını içine yazsan...Bulunmuştur kısmınıda telefonun kablosu olarak yuvarlasan? Genişletmek için tıkla ... bunu yaparken hocalarıma danışarak yaptım bunu sinyal şekline sokmak daha farklı olucak kararına vardık..sonuçta telefon ilk akla gelebilcek birşey..o formlarda yazmak yani..
Çok sevdim arkadaşım. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... sağol rüviş =) Peki telefon çizip, yazı alanını içine yazsan...Bulunmuştur kısmınıda telefonun kablosu olarak yuvarlasan? Genişletmek için tıkla ... bunu yaparken hocalarıma danışarak yaptım bunu sinyal şekline sokmak daha farklı olucak kararına vardık..sonuçta telefon ilk akla gelebilcek birşey..o formlarda yazmak yani..
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 17 Haz 2009 #10 Fikir güzel ilk bakışta fikri hemen anlatıyor Ama denilen gibi font seçimin farklı olabilirdi Tebriklr
Fikir güzel ilk bakışta fikri hemen anlatıyor Ama denilen gibi font seçimin farklı olabilirdi Tebriklr
sare ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Eyl 2008 Mesajlar 155 Tepkime puanı 2 Web sitesi twitter.com 19 Haz 2009 #11 denildiği gibi bencede fikir güzel font değiştirilerek tekrar çalışıldığında eminim çok güzel bir çalışma olacktır. elinize sağlık. başarılar...
denildiği gibi bencede fikir güzel font değiştirilerek tekrar çalışıldığında eminim çok güzel bir çalışma olacktır. elinize sağlık. başarılar...