Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kadın ve çocuk istismarı üzerine afiş

sule ercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınızı bekliyorum....
PGXCE.jpg

turkuaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kanayan yaramız. Heran aklımda. Belki ödeviniz belki de öylesine yaptınız her ne amaçla yapılmış olsa da tebrik ederim bunu buraya taşıdığınız için. Şöyle diyeceğim belki biraz uzun olacak amam. O el olmamış bence neden çünkü erkek eli ve itici. Bu çalışma için itici yanlış anlaşılmasın. Onun yerine bütün o resimleri ayrı ayrı kareler içine alıp ortada toplayın mesela. Ya da gözü el olmadan başka bir gözle değiştirin ve yazı karekterini daha etli bir fony seçin mesela swiss in türleri. Bu konuyla ilgil seçenek çok fazla dağınık birşey yapmak yeri herşey sade net anlaşılır olmalı. Elinize sağlık düşünceniz ve çalışmanız için

sule ercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim....bunu bir yarışma için hazırlıyorum sosyal sorumluluk projesi adı altında böyle bir şeye değinmek istedim....fikirlerinizi göz önünde bulunduracağım. o eli kullanmamdaki amacım erkeklerin kadınları nasıl el üstünde tuttuklarını göstermekti ama gördüğüm kadar anlaşılmamış onu değiştireceğim. yazı fontu olarak da blood fontunu seçmeyi düşündüm...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fikir güzel fakat uygluama yeterli değil emeğine sağlık..

allen1

🌱Yeni Üye🌱
Konu başlığını bilmesem afişten çıkaramazdım bütünlük yok gibi geldi bana emeğine sağlık

sule ercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki bu fikir nasıl geliştirilebilir sizce..

YsuXN.jpg

guanin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
batualphan.com
güzel ve ilginç bi çalişma olmuş eline sağlık ama birz daha üstünde çalişmam gerekiyor sanirim

guanin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
batualphan.com
örümceğin içindeki yüzleri biraz daha belirginleştirebilir ve büyütebilirsin

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünceler iyi ama hayata geçirme yönteminiz çok amatörce. Çoğu olgular ve uygulamalar havada kalmış durumda.

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
3, unce eminim bütünlüğü ve uygalama yerinde olacaktır :D ama bunlarda çok güzel olmuş ellerine sağlık.