Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadına karşı şiddete hayır!!!

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence de forumda çok fazla kişiden (hatta belli başlı kişilerden mutlaka) yorum alması gereken bir konu ama bende senin gibi düşünmek istiyorum onur..Çünkü içimizde bu konu ile ilgili yarası olup yorum yapmamak için kaçıcak kimse olduğunu sanmıyorum:)

Bende Onurun dediği gibi umut ediyorum ki sadece basit bir forum sesizliğidir, umarım görmemişlerdir..
duyarlı olmamız gereken bir konu Şiddetin bilançosu ağır Polis kayıtlarına göre, geçen yıl şiddete maruz kalan kadın sayısı bir önceki yıla göre yüzde 76 arttı. Geçen yıl dayak yiyen kadın sayısı 23 bine yaklaştı, aile içi şiddete maruz kalan kadın sayısı ise 17 bini aştı.Polis kayıtlarına göre aynı dönemde 455 kadın intihar ederken, 2 bin 921 kadın ise intihara teşebbüs etti.
kadınlar sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde değil her gün hatırlanmalı...
katılımlar için teşekkürler...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
mesajım üzerine sizler ummak istediniz görüyorum ki aradan 3 gün geçmesine rağmen üzüleceğim ama ben haklı çıkıcam sanırım

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederim, böyle hassas bir konuya ilgi göstermemiz gerekir. ben şahsen bu konu hakkındaki fikirlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.

Bence her kadın özgür, kendi ayakları üzerinde durabilen, bilgili, becerili olmalı. Olmalı ki kimseye muhtaç olmasın, mecbur kalmasın, katlanmak zorunda kalmasın.

Şiddet uygulayan erkekleri ise tamamen aciz insanlar olarak görüyorum. Böyle insanlar kendini ifade edemeyecek kadar cahiller bence.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederim, böyle hassas bir konuya ilgi göstermemiz gerekir. ben şahsen bu konu hakkındaki fikirlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.

Bence her kadın özgür, kendi ayakları üzerinde durabilen, bilgili, becerili olmalı. Olmalı ki kimseye muhtaç olmasın, mecbur kalmasın, katlanmak zorunda kalmasın.

Şiddet uygulayan erkekleri ise tamamen aciz insanlar olarak görüyorum. Böyle insanlar kendini ifade edemeyecek kadar cahiller bence.
ilginize teşekkür ederim...

graphic41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kesinlikle süper olmuşlar ;) tebrikler

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konuma ilginizden dolayı bende sizlere teşekkür ederim...

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmalara baktıktansanra aynanın karşısında bide kendimize bakalım acaba kendimize doğruyu söyleye bilecezmi dünya dönüyor ama düzemi tersemi.

Küflü beyinler malesef halen var.

Paylaşım için çok teşekür ederim.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.Hassas bir konu ve bu konu için daha çok paylaşım bekliyoum...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Harika bir paylaşım canım kadına şiddete hayır
Teşekkürler

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir kadınla bir erkek arasında sadece %40 gibi düşük bir güç farkı vardır. Kadınlar bu güç farkını çalışarak kapatabilirler. Hatta dövüş sanatlarında teknik öğrendikten sonra güce de gerek yoktur. Kadınlar kendilerini ezdirmemeli.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim.Baylardan da katılım bekliyorum...

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
tuhafıma giden bişey var kadına karşı şidet vs. diyoruz ve hele birde entel kesim bu konuda çok hasas olduğunu belirtirken yine entel kesimin çevirdiği dizi ve sinemaların tümünde kadına müthiş bir baskı ve şidet var bunu nasıl tanımlıyolar merak ediyorum bu sadece bir film deyip geçiştiremezler çünkü eğer filmde bu gerçek bu kadar vurgulanıyorsa o zaman hayatın vazgeçilmezlerinden biri ve bunu şöyle tanımlaya biliriz birazda güçlü ve güçsüz mantığı ve doğal olarak erkek gücü ile daha baskın olabiliyo herşeye rağmen KADINA KARŞI ŞİDETE HAYIR !!

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tuhafıma giden bişey var kadına karşı şidet vs. diyoruz ve hele birde entel kesim bu konuda çok hasas olduğunu belirtirken yine entel kesimin çevirdiği dizi ve sinemaların tümünde kadına müthiş bir baskı ve şidet var bunu nasıl tanımlıyolar merak ediyorum bu sadece bir film deyip geçiştiremezler çünkü eğer filmde bu gerçek bu kadar vurgulanıyorsa o zaman hayatın vazgeçilmezlerinden biri ve bunu şöyle tanımlaya biliriz birazda güçlü ve güçsüz mantığı ve doğal olarak erkek gücü ile daha baskın olabiliyo herşeye rağmen KADINA KARŞI ŞİDETE HAYIR !!

Hayatta tabuları yıkmak için; yanlışları ortadan yok etmek için; bunları insanların gözüne gözüne sokmak gerekir!!!
Başka türlü kimse anlamaz; zaten kadınların sesi yükseldikçe ve bunu anlatanlar çoğaldıkça insanlar anlamaya başladılar...
Yani aslında şiddet artmış falan değil hep vardı ama artık dile geldiği için fazlalaşmış gibi görünüyor!!!
Biz artık buna bir son vermek istiyorsak sizin deyiminizle entel kesimin fikirlerine ve tavırlarına değil; halkın içinde yaşayan erkeklerin feministlerine ihtiyacımız var
Onlar bunun bilincinde oldukları için en iyisini yaparak sadece herkesin gözüne sokuyorlar
ve bence çok da iyi yapıyorlar
Zaten onu izleyen kadının ne hissedeceği değil; erkeğin ne hissedeceği önemli olan!!!
Erkek feministlere ihtiyacımız var özet olarak!!!

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmalar çok güzel paylaşım için teşekkürler...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir paylaşım canım,emeğine sağlık:)

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten güsel paylaşım umarız kadına karşı şiddet son bulur ama hiç son bulacağa benzemiyor geçenlerde bi haber okudum 9 aylık hamile bayana sokak ortasında dayak atmışlardı inş tekrarları olmaz tekrar tşkler