Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kadına karşı şiddete hayır!!!

expand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerine saglık arkadaşım.
Kadına Şiddete hayır!

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
şiddet her ne kadarda son çıkış yolu olsada kullanılmamalı.. Dün bir televizyon programı başladı eşlerinden şikayetçi olan bayanlar adam etmek için bu programa başvurmuşlardı...
"Kocam size emanet" isimli programa gecenin geç saatlerinde rastladım ve gerçekten ata erkil toplum olduğumuzu dehşet içersinde izledim.. Sert erkeksi maço tavırlar her zaman sevilir toplumumuzca ama o "bönler" yüzünden kadınlarımzın neden hayat standardı düşürülsün. Çalışmalarda zaten yeterince üzerinde durulan konular mevcut...
Paylaşımın için teşekkür eder bi sözle yorumumu bitirmek isterim;
"Yaşamak bir ağaç gibi hür ve bir orman gibi kardeşçesine..."

salvador7

🌱Yeni Üye🌱
Paylasim icin tesekkurler... Ozellikle ses tonunun yuksekliginin bile aslinda siddetin bir parcasi oldugunu gosteren isler oldukca basarili.

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
Bunları hiç görmemeiştim,hepsi çok kaliteli çalışmalar,umarım konu üzerinde bir etkisi olur..

Erkeğin ne kadar cahilliğiyse bir o kadar kadının da öyle..Yeni bir hayat kurma fırsatı varken şiddete boyun eğen kadınları biliyorum ve böyle kadınlar oldukça şiddetin devam edeceğini de..Bence erkeklerden sonra kadınları da eğitmek ve kendilerine kıymet vermeyi öğretmek gerek..

l a r e m

🌱Yeni Üye🌱
inanılmaz etkilendim çalışmalardan . çok ii çalışmalar tebrik ediyorum

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
paylasım cok etkıleyıcı ve de faydalı sagol... gunumuzde bence kadınlar kendılerını erkeklere ezdırıyor... basta egtım sart bayanda.ama suan ıcın ekonomık ısteklerde ön planda bu da etkılıyor bence konusacak cok sey var... neyse yenıden tesekkurler ustun basarılar:)

erkay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
akılları sıra şiddeti ve istismarı vurgulayacaklar ama ilk birkaç resimde hep cinsellik önplana çıkarılmış. yani bir şeyin olmasını istemiyorsan o şeyin çağrışımlarını kaldırman gerekir. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. şeref fukarası edası ile çıkıp çıplak kadınları poster yapıp tecavüze hayır demek biraz tutarsızlık oluyor. velhasıl tamamen "cinsel şiddete hayır" kabuğunun altında cinsel tahrik yatıyor..

Son düzenleme:

pheru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pheru.com
Çok başarılılar bazırları geçrekten tüyler ürpertiyor...

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok anlamlı ve hedefinde çalışmalar.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konuma ilgi gösteren herkese teşekkürler...

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Demek ki kadına karşı şiddet sadece bizim topluma ait değil. Kendini medeniyetin merkezi gösteren milletler de kadını cinsel objeden başka bir şey olarak görmüyor.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
super olmuslar gercekten.... ıcım acıdı calısmalara bakarken:(

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
konu çok güzel işlenmiş umarım bu tarz çalışmaların faydaları büyük olur..

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
hepsi birbirinden mükemel çalışmalar, umarım faydası dokunur diyeceğim ama o zihniyetteki yaratıklar bunlardan ne anlar emin olamıyorum..
paylaşım için teşekkürler.