Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kafe Çalışması

Monored

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
sacmalik.com
Tabloit gazete çeyrek sayfa için yaptığım kafe çalışmasıdır. Yorumlarınızı görmek isterim :)

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım öncelikle verdiğin emek için teşekkür ediyorum ellerine sağlık ama cafe çalışması dediğin zaman çok şık ve zarif bir çalışma olmalı nitekim cafenin anlamıda o

Monored

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
sacmalik.com
Evet sende haklısın ama çalışma alanı dediğim gibi çeyrek olduğundan fazla şatafatlı bir reklama gereksinim duymadım. Yorumun için teşekkür ederim.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım öncelikle verdiğin emek için teşekkür ediyorum ellerine sağlık ama cafe çalışması dediğin zaman çok şık ve zarif bir çalışma olmalı nitekim cafenin anlamıda o

arkadaşa katılıyorum
daha farklı tasarımlar denerseniz çok daha iyi sonuç alacağınıza eminim
iyi çalışmalar

MertCivek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.wasdoyuncu.com
Kenarlık olarak kullandığın çiçekler asıl vurgulanmak istenen kafeyi bastırmış sanki. :neutral1:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmaya dikkatlice baktıgımda mezar tası gibi etrafına çiçekler serpiştirilmiş gibi :) bu işin esprisi tabikide. cafe denildiği zaman daha zarif daha dikkat çekici bir çalışma olmalı bu çalışmada tek dikkatimi çeken çiçekler oldu resimlere bakmak bile 2. planda kaldı. bence resimlerin renkleri ile oynayıp daha canlılık katın ve vurgu cafenin ortamı ve ürünleri olsun. el işaretleri hoş olmamış. keyifle başlayan yazı fontu çok hoş olmuş ama tophane tayfun kafe yazısı olmamıs onun yerine logo çalışırsanız daha güzel olur. 3 ayrı font kullanmışsınız. bence 2 fonta indirip logo gibi cafe ismini yazarsanız daha şık olur :) zeminde düz beyaz olmasın bence değişik renkler denenebilir. Emeğinize sağlık başarılar dilerim :)

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmaya dikkatlice baktıgımda mezar tası gibi etrafına çiçekler serpiştirilmiş gibi :) bu işin esprisi tabikide. cafe denildiği zaman daha zarif daha dikkat çekici bir çalışma olmalı bu çalışmada tek dikkatimi çeken çiçekler oldu resimlere bakmak bile 2. planda kaldı. bence resimlerin renkleri ile oynayıp daha canlılık katın ve vurgu cafenin ortamı ve ürünleri olsun. el işaretleri hoş olmamış. keyifle başlayan yazı fontu çok hoş olmuş ama tophane tayfun kafe yazısı olmamıs onun yerine logo çalışırsanız daha güzel olur. 3 ayrı font kullanmışsınız. bence 2 fonta indirip logo gibi cafe ismini yazarsanız daha şık olur :) zeminde düz beyaz olmasın bence değişik renkler denenebilir. Emeğinize sağlık başarılar dilerim :)

evet aynen katılıyorum

Monored

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
sacmalik.com
arkadaşa katılıyorum
daha farklı tasarımlar denerseniz çok daha iyi sonuç alacağınıza eminim
iyi çalışmalar

Teşekkürler

Kenarlık olarak kullandığın çiçekler asıl vurgulanmak istenen kafeyi bastırmış sanki. :neutral1:

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Çok sağolun. Bu değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. Hem yeni fikir, hemde yeni teknikler öğrenmiş oldum. :handshake::alkis::alkis::alkis:

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok fazla font kullanmışsın, çiçeğin orda duruşunu geçtim decupajı olmamış yinede emeğine sağlık ama daha fazla çalışmalısın bunun üzerinde