Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izninizle bir sualim olacak; yüksek lisansınızı nerede yaptınız? ve şartlarınız nasıldı? tavsiyeleriniz nelerdir? ben de hazırlanıyorum, dil sınavını halledebilirsem inş. tezlerimi hayata geçirmek istiyorum. Çalışmalarınız için söze gerek yok sanırım başarılarınızın devamını dilerim. Umarım doktora yı da alırsınız..
izninizle bir sualim olacak; yüksek lisansınızı nerede yaptınız? ve şartlarınız nasıldı? tavsiyeleriniz nelerdir? ben de hazırlanıyorum, dil sınavını halledebilirsem inş. tezlerimi hayata geçirmek istiyorum. Çalışmalarınız için söze gerek yok sanırım başarılarınızın devamını dilerim. Umarım doktora yı da alırsınız..
teşekkür ederim puhuma. yüksek lisansı mezun olduğum üniversite'de yani ondokuz mayıs'ta yaptım.şartlarına gelirsek;bence bir eğitim fakültesi olmasına karşın güzel sanatlar fakültelerinde görebileceğim derslerin çoğunu gördüm ve sanatın birçok alanında kendimi geliştirdim.anasanat dalım grafik tasarım olmasına rağmen illüstrasyondan animasyona,seramikten özgün baskıya her konuda dersler gördüm ve teknikler öğrendim.tabi burada yaşamam burayı tercih etme nedenlerimden biriydi.eğer siz istanbul ya da ankara gibi bir şehire yakınsanız o zaman oradaki tanınmış üniversitelerden birine başvurmanız daha mantıklı olacaktır.size bundan fazla tavsiye verebilecek bir konumda değilim.umarım dil sınavında başarılı olursunuz.iyi çalışmalar dilerim.
birincisi ''belirsiz bir yolculuk'' isimli deneyesel tarzda yaptığım bir çalışma.yine biraz tarzımın dışına çıkmak istedim,photoshop programında çizdim.diğer çalışmanın ismi ''bilinç6''.biraz karışık bir çalışma,photoshop ile renklendirdim.