Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kahvaltıya Buyrun :)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
simit.jpg

:wink:

Son düzenleme:

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Gökhan bey nerden başlasam bilemedim!.. Yanlış anlamayın eleştirmeye değil bariz hataları saymak için... Kaldi ki sonra yorum ve eleştiriler için ayrıca değerlendirmek gerekecek.

1- Çaya da bekleriz yazarken "da" ayrı olacak
2- Maabaa işleri yazmışsınız "Matbaa" olacak sanırım
3- Maksimum kalite tamamda minimum kazanc nasıl bir slogandır? tüm reklam metni kurallarına ve yapısına ters bir mantık kesinlikle negatif algı yaratıyor.

Bunlardan sonra tasarımsal anlamda bence dediklerim;

1-Türkiye Kadar Sıcak olan nedir? bence işin espirisi burda kaçmış, fazladan olmuş o slogan.
2-Ayrıca çaya da bekleriz diyorsun bari bi çay görselide koysaydın ama çok önemli husus değil.
3-"Dilek" kimdir? Eğer ajansın adı ise "Gökhan YILMAZ" kimdir? iki firma varsa bu tanıtım afişinde biz hangisi ile muhatap olucaz (müşteri olarak)

Son düzenleme:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Gökhan bey nerden başlasam bilemedim!.. Yanlış anlamayın eleştirmeye değil bariz hataları saymak için... Kaldi ki sonra yorum ve eleştiriler için ayrıca değerlendirmek gerekecek.

1- Çaya da bekleriz yazarken "da" ayrı olacak
2- Maabaa işleri yazmışsınız "Matbaa" olucak sanırım
3- Maksimum kalite tamamda minimum kazanc nasıl bir slogandır? tüm reklam metni kurallarına ve yapısına ters bir mantık kesinlikle negatif algı yaratıyor.

:) yok asla yanlış anlamam 3.5 dk bu kadar oluyor :) bir tasarım ne kadar hatalı olabilir onu görmüş olduk :) minimum kazanç söyle, benim hedefim bir işin maliyeti 5 lira tutarsa 3'e satıyorum, ticari taktik , biraz zarar etsemde sonuçta müşteri memnuniyeti önemli :) şaka biryana, kesinlikle maabaa olmaz, yanlız şuna da katılıyorum, insanlar 1 TL ödeyecekleri bir mala 100 tl ödemeyi daha güvenilir buluyorlar , dilek firmanın adı ama bu tasarımlarla geçen ay iflas ettim :) artık dilek yok sizin muhatabınız gökhan olsun :) yorumunuz için tşk ederim ,

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
:) yok asla yanlış anlamam 3.5 dk bu kadar oluyor :) bir tasarım ne kadar hatalı olabilir onu görmüş olduk :) minimum kazanç söyle, benim hedefim bir işin maliyeti 5 lira tutarsa 3'e satıyorum, ticari taktik , biraz zarar etsemde sonuçta müşteri memnuniyeti önemli :) şaka biryana, kesinlikle maabaa olmaz, yanlız şuna da katılıyorum, insanlar 1 TL ödeyecekleri bir mala 100 tl ödemeyi daha güvenilir buluyorlar , dilek firmanın adı ama bu tasarımlarla geçen ay iflas ettim :) artık dilek yok sizin muhatabınız gökhan olsun :) yorumunuz için tşk ederim ,

Anlayışın ve gayretin için teşekkür ederim, nitekim bende on numara tasarımlar yapamıyorum maalesef, ama en azından dikkat ve özen istiyor bizim meslek... Ve tabi istek, sende bu istek var geriye kalan özen ve dikkat ;)

Bu arada yapma ne olur, maliyeti 5 olanı 2 ye verirsen bidaha batarsın :) hemde piyasada okları üstüne çekersin, illa yapıcam diyorsan da sloganları pozitif kullanmayı dene, Bu sloganda yanlış olan tek kelime "kazanç" bu müşteriden para çıkıp senin cebine giricek anlamına gelir ve bilinç altı bunu negatif algılar. Maksimum Kalite, Minimum Fiyat demek en basit ama en akıllıcası. ;)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Anlayışın ve gayretin için teşekkür ederim, nitekim bende on numara tasarımlar yapamıyorum maalesef, ama en azından dikkat ve özen istiyor bizim meslek... Ve tabi istek, sende bu istek var geriye kalan özen ve dikkat ;)

Bu arada yapma ne olur, maliyeti 5 olanı 2 ye verirsen bidaha batarsın :) hemde piyasada okları üstüne çekersin, illa yapıcam diyorsan da sloganları pozitif kullanmayı dene, Bu sloganda yanlış olan tek kelime "kazanç" bu müşteriden para çıkıp senin cebine giricek anlamına gelir ve bilinç altı bunu negatif algılar. Maksimum Kalite, Minimum Fiyat demek en basit ama en akıllıcası. ;)

tamam onur çok tşk ederim gerçekten katkıların ve desteyin için, eksik olma, 5 alıp 3 satarak ne kadar başarılı oluna bilinirki, 3D işlerine gerimi dönsem :) sanada hayatında başarılar ve maksimum kazançlar

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben daha önceki çalışmalarınızı yorumlarken de söylemiştim. Çalışmalarınızı çok aceleye getiriyorsunuz. Bence hatalı 5 afiş tasarlayacağınıza hatasız veya az hatalı 1 afiş tasarlayın inanın bu daha verimli ve faydalı olacaktır. Hataları zaten Onur arkadaşımız güzel bir şekilde sıralamış.