Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kahve üstünde Kalp

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
tamam fallar benden nede olsa klasik ve aynı cümleler için kararmış :D üç vakte kadar uzun boylu birisi görünüyor :D yol görünüyor:D birisi var ailenize gelecek :D bak kaplumbaga çıkmış :D aaaa dileğin kabul olacak :rofl: ne var bunda fallar benden kahveler kimden :D benimkisinde kalp şekli olsun köpükden çalmayın :rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamam kahveler benden olsun :) sizi zahmete soktum :) yinede güzel olmuş kahveniz :) ama birazcık daha şekli vermek gerekıyor :) bunu cok yakın zamanda cözücem inşalah paylaşırım burdan yeniden :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
tamam kahveler benden olsun :) sizi zahmete soktum :) yinede güzel olmuş kahveniz :) ama birazcık daha şekli vermek gerekıyor :) bunu cok yakın zamanda cözücem inşalah paylaşırım burdan yeniden :)

o ssatte Türk kahvesi süper oldu anca 1 saat uyuyabildim :rofl: keşke içmeseydim :rofl: kalp sekilsiz oldu ama bu işi çözecegim ben taktım kafaya olmadı her gün Türk kahvesi yapcam yine deniyecegim birde patates ile denemeyi düşünüyorum ama onu içmem :D tadı kaçar :rofl::rofl::rofl: kahveler bol köpüklü orta sekerli olsun :rofl::rofl::rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamamdır :) ama patesli deneme derim olmaz cünki :) bu arada başka bir yönetm buldum normal kahveyi yapıyormusunuz köpüğünüde şeker yerine tuz atıyormuşsuz biraz daha yoğun olduğu için kolayca şekli verip dağılmasını önlüye biliyormusuzu bunuda dene bakalım olucak mı :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
tamamdır :) ama patesli deneme derim olmaz cünki :) bu arada başka bir yönetm buldum normal kahveyi yapıyormusunuz köpüğünüde şeker yerine tuz atıyormuşsuz biraz daha yoğun olduğu için kolayca şekli verip dağılmasını önlüye biliyormusuzu bunuda dene bakalım olucak mı :)

patatesi tuza koysak sonra üzerine bir ip baglasak sonra kahveye bandırıp çıkarsak tuz o sekli vermeye çok iyi olur :) aklıma bir kaç şey daha geliyor ama :D çok komik gülmekden ölürsünüz :rofl: :rofl: :rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok onun olacağığnı sanmıyorum :) ama yinede bi deneyin derim.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
:rofl: denemekde yarar var her aşamasını resimlerle size yayınlayacagım yapacagım şu alp işaretini :D kalpsiz garfi kalp peşinde diye manşet atarsınız artık :rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet hemen başlarız atmaya ama bakalım yapa bilicekmi aslında bunu bir yarışmaya cevirsem mi ne :)

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kahve ola bilir :) leblebi ola bilir leblebi tozu ola bilir yada kahveli sakız aramosu ola bilir bilmıyorum düşünmem lazım :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
kahve ola bilir :) leblebi ola bilir leblebi tozu ola bilir yada kahveli sakız aramosu ola bilir bilmıyorum düşünmem lazım :)

ben buldum :D leblebi tozunu agzına atıp üçyüzotuzüç dedirtecegiz büyük ödül budur :rofl::rofl: seneye balıkesirde olursam balıkesirdeki arkadasları toplayıp bir eglence düzenleriz leblebi tozu partisi :rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ehehehe :) güzel fikir :) leblebi tozu partisi bunu okulların ilk acılış partsi olarak düzenliyeceğim :) afişisde sana yaptırırım artık :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
ehehehe :) güzel fikir :) leblebi tozu partisi bunu okulların ilk acılış partsi olarak düzenliyeceğim :) afişisde sana yaptırırım artık :)

olur :D orjinal fikirler patroniçesi :rofl: dermişim:tongueout: yaparım çok süper olur leblebi tozu almış biri konusurken bir foto çekersek tamam :rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o sorun değil alırız elimizde bi poşet leblebi tozu cıkarız sahile veririm millete yerken konuşruz bende denklenşöre basarım :) en güzel hangisi oulr ise onu afiş koyarız :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
o sorun değil alırız elimizde bi poşet leblebi tozu cıkarız sahile veririm millete yerken konuşruz bende denklenşöre basarım :) en güzel hangisi oulr ise onu afiş koyarız :)

süper olur en güzeli bence bir çocuga yaptırmak :D hem komedi hem şirince olur :rofl: bize yakışmazki :rofl: ortaya çıkacak rezaleti merak ediyorum hemde çok :rofl: seneye yaparım bu çılgınlıgı :rofl: çocuga vercem al canım çok tatlı ye konus diyecegim konusurken şipşak çekecegim :rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yapmış olduğum kahve tam isdedğim gibi olmasada idare eder sanırım :)