Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya hocam esasında öyle tabi şöyle izah edeyim kalbin içinde sen yazıyor o nedenle 'kalbim senle dolu'... yani kalbin içinde armut yazsa 'kalbim armutla dolu' yazacaktım oraya yine de Türkçe duyarlılığınız için teşekkür ederim :wink:
Göz ne zaman beynindeki görseli hatasız anlayıp çalışmana yansıtacak o zaman güzel ve etkili çalışmalar gelicek. Eminim ki aklında canlandırdığın görsel düzenleme %100 bu değildi. Ama yaklaştığını düşünüyorum. Alt bölümde biraz sıkılmışsın. O yüzden pek üzerinde durmamışsın. :wink:
Ya hocam esasında öyle tabi şöyle izah edeyim kalbin içinde sen yazıyor o nedenle 'kalbim senle dolu'... yani kalbin içinde armut yazsa 'kalbim armutla dolu' yazacaktım oraya yine de Türkçe duyarlılığınız için teşekkür ederim :wink:
Her ne kadar Sen kelimesini orada espiri olsun diye zamir yerine isim olarak değerlendirip kullansan da yanlış Kalbimde hep SEN varsın veya Kalbim SEN dolu daha doğru olurdu... İstisnalar kaideyi bozmaz ama Türkçede istisnalara pek yer yoktur
Önder Hoca'm o kadar şey dile getirdiniz çalışma hakkında tek kelime yazmadınız aşk olsun :tongueout:
Göz ne zaman beynindeki görseli hatasız anlayıp çalışmana yansıtacak o zaman güzel ve etkili çalışmalar gelicek. Eminim ki aklında canlandırdığın görsel düzenleme %100 bu değildi. Ama yaklaştığını düşünüyorum. Alt bölümde biraz sıkılmışsın. O yüzden pek üzerinde durmamışsın. Çalışarak halledeceğinden eminim.
güzel iş çıkarmışsın hasan ama yorum yapıcamm.. 1-) üst taraf güzel kalbin içi filan gayet hoş olmuş ama alta o hoşlugu yavaş yavaş sanki kaybetmiş.. 2-) alta yazılar sıkışmış gibi böle alta birazdaha bişiler istiyor gibii ama yinede çookk güzel olmuş emegine saglık.. not: biirde kalbi kırmızı denesen renngini daha etkileyici omazmııydı hasan..
güzel iş çıkarmışsın hasan ama yorum yapıcamm.. 1-) üst taraf güzel kalbin içi filan gayet hoş olmuş ama alta o hoşlugu yavaş yavaş sanki kaybetmiş.. 2-) alta yazılar sıkışmış gibi böle alta birazdaha bişiler istiyor gibii ama yinede çookk güzel olmuş emegine saglık.. not: biirde kalbi kırmızı denesen renngini daha etkileyici omazmııydı hasan..