Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kaleiçi Bab-ı Ali El İlanı (Broşür)

McGhost

🌱Yeni Üye🌱
Bab-ı Ali Restaurantına Yağmış Olduğum Bir El İlanı. Fazla Acemice Oldu ama yorumlarınızı bekliyorum, Gerçekten gözü yoruyor :D:rofl: :angel:

46328_427979574762_702994762_4797577_2794649_n.jpg

Benzer konular Forum Tarih
rikimikipiki Hoşgeldiniz 2 893

Benzer konular

muratsfx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb emeğinize sağlık öncelikle... aslında tasarım hakkında yorum yapmayacağım.. sadece bir şeyi merak ettim.. yansımadaki yazıların da ters olması gerekmiyor mu?

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Bana bu iş ile gelseler kabul etmezdim. Yazılar üst kısımda yansıması bence zorunlu değil ama içkinin ve bardağın yansıması çok komik duruyor. Sanki yere sadece bir noktaları değiyor gibi :D

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle fazla karanlık. yazılar okunmuyor. ilanın ne olduğu tam olarak belli değil.

senin yerinde olsam eğer baskıya gitmemişse yeniden yapardım

blackslope

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu işi bana getirselerdi direk işten kovardım.
ama ilk çalışma olduğu için,çok çalışmalısın ve emeğe saygı diyorum. kolay gelsin

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zemin rengi ile objeler şık olmuş, yansımalar üzerinde ciddi çalışılmalı, yazı karakterleri itici duruyor haifif kaliografik yazı karakteri olabilir, belirgin olması şartıyla, başlık kısmındaki "Bab-ı Ali" I harfi küçük yazılmalıydı bevel efekti basite indirgemiş....

nurimer

🌱Yeni Üye🌱
acemi çalışması olarak pek yadırganmaz<<ama üstünde düzeltmen gereken noktalar var
öncelikle yazılar pek canlı durmuyor<<renk olarak fena değil.yinede <<emeğe saygı.