Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kanal ile çalışılmış psd dökümanı jpg e çevirmede sorun yaşıyorum?

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
Değerli site arkadaşlarım öncelikle Ramazan ayınızı tebrik ederim. benim bi sorunum var ve çözemiyorum cs 2 kullanıyorum.müşterimizin biri psd formatında kanal (channel)larla çalışılmış eşarp desenleri getiriyo ama ben bunu jpg e çeviremiyorum save as, as copy ne yaparsam yapayım jpg veya başka bişeye çeviremiyorum.lütfen yardım..eps olarak kaydetsemde sadece seçili kanaldaki deseni kayıt ediyo...!!

Benzer konular

Bocelek

🌱Yeni Üye🌱
yapman gereken, kanalların yukarsında cmyk yada rgb kanalları içindeki deseni ctrl+a yapıp sonrada delete ile sileceksin. sonrada çalışılmış olan kanalların hepsini seçip sağ üstteki oka tıklayıp merge spot channel yada merge channel a tıklıosun cmyk yada rgb nin yerini alıyo o kanalların... renklerde ufak tefek değişiklikler olur eger renk konusunda birebir olmasını istemiyolrsa bu sistem kolaydır... ama sakın o deseni aynı şekilde kaydetme çizimler gider... yada şöyle bi yol var cmyk yada rgb kanallarını tamamen siliyosun dier çalışma kanallarını spot channel yapıosun hepsini seçip yazıcıya yolluosun aynne gözüktüğü gibi çıkıyo ama kalite olarak resolution ilk anlattığımdan çok daha fazla kaliteli çıkar ama yazıcıdan çıkması zaman alır... ama sen genede 2 sinide dene hangisi kolay geliosa onu yaparsın...

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim teşekkür için geç kaldım ama teşekkür ederim:)