Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kapak tasarımlarım

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bu kitaplar basıldı şu an kitavlerinde sizlerle paylaşmak istedim. Eleştirilerinizi bekliyorum ya da övgülerinizi:lol:
kapakzj6.jpg

Benzer konular

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerien sağlık arkadaşım en güzeli balıklı olan bana göre diğelleride güzell en iyi tasarımlara aramızda tekrar senı görmek işteriz...

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekürler sercansarigul. Balıklı olan ve eğitim üzerine kitapları 'dizi' kitapları yani bütün felsefekitapları bu gibi çıkacak aynı font siyah zemin ve altta resim. Immanuel Kant da o şekilde onun da bütün kitapları bu şekilde hazırlanıyo... Dizi oluşturmak ilk başta zor ama sonra kolay oluyo diğer kitaplar için =)

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
allah kolaylık versin arkadşım sana...ama balığı çok sevdim ....:)

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok teşekkür ederiz burda bizimle paylaştığınız için. Daha önce vermiş olduğunuz linkten kitap kapağı tasarımlarınızın çoğunu inceledim. Güzel ve esprili bir uslubunuz var genel olarak. Başarılırınızı tebrik ediyorum.

Saygıları ve sevgilerimle...

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekür ederim belqin. Evet ampüllü kapağı bende çok zevk alarak çalışmıştım Rothstein...

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmaların çok güzel renkleri çok güzel kullanmışsın kapak herşeyi anlatıyor zaten emeğine sağlık

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekür ederim arkadaşlar... İnsanın sabah kalktığında sevdiği işe gitmesi kadar güzel bişey olabilir mi... Herşeyin başı bu bence. Bu işin en zevkli yanıda ürünlerinizi taksimde vb. yerlerde gezerken kitabevlerinin vitrinlerinde kitaplarınızın süslemesi... =)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ampul olan resmi bir yerlerden hatırlıyorum. O resmi sizmi hazırladınız yoksa bri yerden hazır olarak aldınız ve onu mu kullandınız?

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yoo ben hazırlamadım aldım biyerden. Sadece tasarım benimdi yani kapağın mizanpajı ve kullanılacak öğe. Özellikle ampül fikrine odaklanmıştım. Ben düz ampül bulmuştum ve içine başka objeler koymuştum ama, en çok bu görsel beğenildi bunu gördü ve kullandık... Yani hazırını kullandık

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
elinize sağlık

sabah kalkıp sevdiğin işe gitme konusundada şiddetle katılıyorum ;)

DeFacto

🌟Usta Tasarımcı🌟
İyi iş çikarmışsınız... Volkanın dediği gibi bende biryerlerde gördüm o ampulü...

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten beğendim çok hoş olmuş ellerine sağlık...

zubitak

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Çok şok ve zarif tasarımlar renk seçimleri de çok hoş

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekür ederim arkadaşlar tüm yorumlar için... Bir süre önce bir ajanstan teklif aldım orasını değerlendiricem umarım daha nice tasarmılarımı paylaşırım sizlerle...