Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapı önü çalışması

cesars34

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarını Bekliyorum.
pP3V1.jpg

SEYDUNA21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görseli siyah beyaz kullanacagına renkli kullansaydın nasıl olurdu acaba ?
ama gözel hoş geliyor.

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
katılıyorum renkli kullansaydın nasıl olurdu acaba....siyah beyaz seçim günün hatası olmuş. Konsept çalışmalarında öyle kafana göre siyah beyaz çalışmalar kullanamazsın. saygılar. öğrende gel

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma ellerinize sağlık
yalnız katılıyorum renkli olursa daha hoş durabilirdi sanırım
emeğinize sağlık

cesars34

🌱Yeni Üye🌱
öğrenmek için aranızdayım hocam :D teşekkür ediyorum ilginize

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
katılıyorum renkli kullansaydın nasıl olurdu acaba....siyah beyaz seçim günün hatası olmuş. Konsept çalışmalarında öyle kafana göre siyah beyaz çalışmalar kullanamazsın. saygılar. öğrende gel

Sen nasıl bir insansın arkadaşım ! Ya bir insan bu kadar egolarına yenik biri olamaz ! Kendi tasarımlarına bak hatalarını gör, düzelt onları ondan sonra burda insanlara birşeyler öğretme çabasında ol anladın mı ! Saygısızlığa daha fazla devam etme ..

mr.grafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkli olsa kahveyi daha vurgulayıcı olabilirdi....Ayrıca logonuzdaki o ince çizgiler olmamış yinede başarılar

karadumanyeliz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence gayet şık olmuş tam benim tarzım ben olsaydın aynı şekilde kullanırdım..

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışman gayet şık ve güzel...

Sadece Cafe De Paix biraz daha ufak olabilir, üçlü etkiyi düşündüğümde küçük olması gerekinin logo olması gerektiğini görüyorum.
Sloganın da çok güzel, ancak ilk kelime hariç diğerlerinin baş harflarini bence ufak yapmalısın.

Eline sağlık.

Son düzenleme:

cesars34

🌱Yeni Üye🌱

Sadece Cafe De Paix biraz daha ufak olabilir, üçlü etkiyi düşündüğümde küçük olması gerekinin logo olması gerektiğini görüyorum.
Sloganın da çok güzel, ancak ilk kelime hariç diğerlerinin baş harflarini bence ufak yapmalısın.

Eline sağlık.

Teşekkür ederim hocam.

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
beyinsiz

Sen nasıl bir insansın arkadaşım ! Ya bir insan bu kadar egolarına yenik biri olamaz ! Kendi tasarımlarına bak hatalarını gör, düzelt onları ondan sonra burda insanlara birşeyler öğretme çabasında ol anladın mı ! Saygısızlığa daha fazla devam etme ..

insanlığı senden mi öğranacem. sana tecrübe puanlarını kim nasıl vermiş onu öğrenelim. sıkıyorsa sen bişey öğret, başkalarının yorumlarına saldırma. ben her çalışmamı atmıyorum senin gördüğün o çalışmalar özgün. sen benimle muhattab olacak düzeydemisin. iki harf yazıp zemin verenlere kızmak eleştirmek senin neden zoruna gidiyor ey insan.

SEYDUNA21

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Eline sağlık.

çalışma güzel ama sen hic bir reklamda yada afişte kahveyi tanıtan görsel gördün mü ?
bence siyah beyaz olmamış renkli çok daha şık olurdu , benim fikrim böyle

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
insanlığı senden mi öğranacem. sana tecrübe puanlarını kim nasıl vermiş onu öğrenelim. sıkıyorsa sen bişey öğret, başkalarının yorumlarına saldırma. ben her çalışmamı atmıyorum senin gördüğün o çalışmalar özgün. sen benimle muhattab olacak düzeydemisin. iki harf yazıp zemin verenlere kızmak eleştirmek senin neden zoruna gidiyor ey insan.

Olay tecrübe puanımı senin için , istediğin kadar verilir, saygı mı istiyorsun saygılı ol ki saygı gör ! Seninle aynı düzeyde olma gibi bir çabam yok sadece yorum ve eleştiri yaparken biraz saygı çerçevesinde yap ki kişinin sana karşı geri dönüşü bilgiye aç olarak olsun.. Ayrıca o başlık kadar acizsin ki onu yazabiliyorsun !

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
tartışma konusunda fikir beyan etmeyeyim
ama

"öğren de gel" sözü hiç yakışıkalmaz. Zaten insanlar bu foruma bazı şeyleri öğrenmek, hatalarını bulmak ya da kendini geliştirmek için geliyor. Öğrenen adam ise burada yardımcı oluyor. Öğrenip gelsin tamam da; nereden öğrenecek?(bu forumun amaçlarından biri öğretmek değil mi zaten)

çalışmaya yorum getirilecek ise;
sade hoş bir çalışma. Diğer bir kaç arkadaşın dediği gibi arkaplanı farklı olabilirdi ancak uygulanacak zemin hakkında bilgimiz olmadığı için belli uygulama alanlarında beyaz gibi bir zeminin de gayet şık olacağı kanısındayım.

eline sağlık

cesars34

🌱Yeni Üye🌱
tartışma konusunda fikir beyan etmeyeyim
ama

"öğren de gel" sözü hiç yakışıkalmaz. Zaten insanlar bu foruma bazı şeyleri öğrenmek, hatalarını bulmak ya da kendini geliştirmek için geliyor. öğrenen adam ise burada yardımcı oluyor. öğrenip gelsin tamam da; nereden öğrenecek?(bu forumun amaçlarından biri öğretmek değil mi zaten)

çalışmaya yorum getirilecek ise;
sade hoş bir çalışma. Diğer bir kaç arkadaşın dediği gibi arkaplanı farklı olabilirdi ancak uygulanacak zemin hakkında bilgimiz olmadığı için belli uygulama alanlarında beyaz gibi bir zeminin de gayet şık olacağı kanısındayım.

Eline sağlık

teşekkürler hocam sağolasın

egepia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kahve çekirdeklerinin o sıcak renkleri kesinlikle görülmeliydi...

Grafi2007

🌱Yeni Üye🌱
müşteri gözüyle bakıcak olursam acıkcası pekde kahve icmemi gerektiren sinyaller cakısmadı bende :) biraz uyusmazlık var kahvelerin oldugu kısım siyah beyaz sade ve klasik durmuş aslına bakarsan hoş kahvede zaten ağır görünümüyle klasik bir icecek ama siyah beyaz kısımla kavhe fincanı cok uyumsuz fincan cok göze carptırılmış aşırı parlak porselen reklamı gibi birde cafe de paix yazısının altındaki çizgi gereksiz gibi