Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

KapitüLasyon ve Misyoner OkuLLarı (Kitap Kapağı)

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
misyonerlik.jpg

İyi çaLışmaLar herkese

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma olmuş, oldukça beğendim, yazıların etrafındaki beyazlıkları kaldırırsan çok daha güzel olur bence, bi de font seçiminde biraz daha düşünmelisin. Eline sağlık, iyi çalışmalar.

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Font konusunda bende karamsar kaLdım. TeşekkürLer arkadaşLar

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
KapitüLasyon ve Misyoner OkuLLarı fontunu değiştirmelisiniz bence, hoş bir çalışma olmuş =)
Emeğinize sağlık.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Başarılı bir çalışma olmuş emeğine sağlık.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne zaman çıkacakmış bu kitap? harika bir konu herkes satın alıp okumalı bence. Kapak hoş..

redpill

🌱Yeni Üye🌱
ön kapak çok koyu olmuş rengini biraz açmalısın... font konusunda da kesinlikle değiştir ne bileyim mesela sivri sert hatlı serifli ve bold bir font kullan font'a line verme font daki renk seçimi uygun birde "ve" yi küçültme...

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu kitaba ait tasarımı tamamen değiştirdim. FikirLerinizi bekLerim. Eser 10 güne kadar yayımLanacak. İyi mesaiLer arkadaşLar.

redpill

🌱Yeni Üye🌱
ön kapak ile ilgili font birazdaha iyi ama ufak düzenleme istiyor fotoğraf ve yerleşim diyer kapaktan çok daha iyi albenisi artmış. birde önkapakta sağ taraftaki kumsaati logosu çok yukarıda gözükmekte biraz aşşağı çekersen birizda küçültürsen daha iyi olur gibi.
Arka kapakla ilgili yalnızca blokladığın yazının fontunu çok ince seçmişsin bu tehlikeli bir hareket onu basan ofsetçi ağabim krosları kaydırır yada zemin siyah olduğu için siyahı biraz abartılı kullanırsa ortada yazı felan kalmazz dikkatine. ;)

kolay gelsin iyi çalışmalar...

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ön kapak ile ilgili font birazdaha iyi ama ufak düzenleme istiyor fotoğraf ve yerleşim diyer kapaktan çok daha iyi albenisi artmış. birde önkapakta sağ taraftaki kumsaati logosu çok yukarıda gözükmekte biraz aşşağı çekersen birizda küçültürsen daha iyi olur gibi.
Arka kapakla ilgili yalnızca blokladığın yazının fontunu çok ince seçmişsin bu tehlikeli bir hareket onu basan ofsetçi ağabim krosları kaydırır yada zemin siyah olduğu için siyahı biraz abartılı kullanırsa ortada yazı felan kalmazz dikkatine. ;)

kolay gelsin iyi çalışmalar...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Logo biraz aşağı çekiLebiLir ama; boyutu kurumsaL. Ayrıca kesimde hesaba katıLmaLı. Arka kapak'ta yazı iLe bir probLem yaşanacağına inanmıyorum. İyi çaLışmaLar