Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
senınle olan dıyalogumuzdan sonra kendımı kara kalıem adadım yok su anda calısma yapmıyorums adece veri toplayım kabaca anlamaya calısıyorum olayı yanı önce bılgılerı kafamda topluycam sonra pratıge dökeceğim...
tebrikler müthiş çizimler fakat ben ilk çalışmadaki ışık gölgeni pek beğenmedim şöyle ki; ağacın sol ana dalındaki gölge geçişi o kadar sert ki bana geometrik bir şekil izlenimi verdi yapay ışık almış gibi hissettim fakat aynı hissi diğer dallarda ve merdivenlerde göremedim çizgi kaliten çok çok iyi be şahsen ikinci çalışmanı daha çok beğendim
yorumunuz için teşekkürler 1,çalışmada ağacın sol yanı tamamman ışıgın arka kısmında kalıyor yani ışık sağ taraftan okadar şiddetli geliyorki sol tarafı tamamen siyah renge bırakıyor ama güzel bir izlenim teşekkürler yorumlar için:angel:
umrarım canını sıkmam arkadaşlar çok hoş yorumlar yapmış bende yapmadan geçemiyeceğim çizgilerin çok güzel ama resimlerin genelinde sorun var perspektif hataları var kasanın duruşu sakat yani kaçış çizgileri yok aynı şekilde kaset kapağıda nereye kaçtığı belli değil ama yinede çizgiler çok güzel bir iki temel perspektif bilgisinden sonra çok daha başarılı olabilirsin...
"bende çok beğendim" Özelliklede 1.çalışma çok hoşuma gitti...ışık etkisini çok güzel yansıtmışsınız. Ve ağacın genel yapı ve dokusu gerçekten çok başarılı olmuş.3.çalışmadaki kasetlerin plastik dokusuda gerçekten çok güzel olmuş .Başarılar dilerim__
umrarım canını sıkmam arkadaşlar çok hoş yorumlar yapmış bende yapmadan geçemiyeceğim çizgilerin çok güzel ama resimlerin genelinde sorun var perspektif hataları var kasanın duruşu sakat yani kaçış çizgileri yok aynı şekilde kaset kapağıda nereye kaçtığı belli değil ama yinede çizgiler çok güzel bir iki temel perspektif bilgisinden sonra çok daha başarılı olabilirsin...
başlangıç için güzel çalışmalar ancak hiçbirisinde perspektif olayı göremedim bunları çizebilen birisinin perspektif bilgisi mutlaka olmalı artı bide cisimlerin sağ sol üst tarafları hep aynı değer tonları almış
çizgiler gerçekten çok iyi çok beğendim farklı yani kalemin nasıl tutulacğnı bildiğin apaçık ortada resim hakkında fazla bilgim yok diyosun ama bilgin olmasa bile kafanda halletmişsin zaten çoktan.
3resimde görebildiğm tek bişey vardı, 2.resimde kasada biraz perspektif hatası var sanırım. kasanın alt tabanı ile üstü çok farklı yerlere gidiyo o kadar fazla şaşma olmaması gerekir bence. Onun dışında çok çok başarılı emeğine sağlık.