Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışmayı açar açmaz ilk baktığım şey;camın ışığı kırıcılık özelliğini kullanıp kullanmadığın oldu...İşaret parmağında bunu yansıtmanla olayı bitirmişsin...Serçe parmakta sorun var gibi...Modelle çalıştınız sanırım...Modelin serçe parmağı rahat durmamış olmalı... Işığı tam karşıdan almış...Şişede bu yönde sorun yok...Ancak el üzerinde ışık hataları oluşmuş gibi... Genele itibariyle tabiki başarılı... kolay gelsin...Başarılar diliyorum
Konu eksimiş ve gözden kaçmış. Ama bu kadar güzel bir çalışmayı atlamak yanlış olurdu.. Hemde çizim konusundan pek anlamam diyipde bu kadar zor bir modelle zor bir sahne çalışmısın ve anlının akıyla çıkmışsın.. Tebrik ederim.. Bende hiç anlamam bu işlerden teknik olarak ama şeffaf bir cismi çalışmak oldukça zordur.. Eğer bu şekilde çizmeye devam eder iyice gelişirsen çok farklı ekmek kapıları açılır sana..
Tekrar tebrikler.. Eline bileğine ve emeğine sağlık..
Bence de çok başarılı bie çalışma olmuş casmin..Yeteneğim yok demişsin ama bence kesinlikle var..Daha öncede belirtilmiş sadece serçe parmakta sorun var birde camın arkasından gözüken el biraz daha bugulu olsaymış müthiş olurmuş Tebrikler
Uzun süredir karakalem çizimi yapmıyordum:angel: Bu çizimi şimdi yapsam eminim kötü bir sonuç çıkar Karakalem nankördür biraz çizmeyi bırakınca başa dönersin :wink: Teşekkür ederim yorumlarınız için:angel:
çok başarılı bi çalışma hataların neler ben onu bilemem bende amatörce karakalemle uğraşmayı seviyorum teknik bilgim olmadığı içinde güzel ve başarılı bulmamın dışında bi yorum yapamayacağım.
bence çizim gayet güzel tek sorun gölgelendirme tekniği.biraz daha çabalarsan daha güzel olur.bide bana göre yanlış olan elin şişenin arkasında görünen kısmı tam tersine daha şeffaf olmalıydı.çünkü rengin biraz daha kırılması gerktiğini düşünüyorum.