Karakalem ve çok az photoshop kullandım 3 sene önceki bir çizimim ve yine hatalar mevcuttur haliyle.
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 6 Ocak 2014 #1 Karakalem ve çok az photoshop kullandım 3 sene önceki bir çizimim ve yine hatalar mevcuttur haliyle.
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 19 Şub 2014 #2 güzel olmuş... aynı şekilde benim de çalışmalarım var... tükenmez veya karakalem çizip fotoshopta renklendiriyorum..
güzel olmuş... aynı şekilde benim de çalışmalarım var... tükenmez veya karakalem çizip fotoshopta renklendiriyorum..
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 22 Şub 2014 #3 melekolduren' Alıntı: güzel olmuş... aynı şekilde benim de çalışmalarım var... tükenmez veya karakalem çizip fotoshopta renklendiriyorum.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam.Paylaşım yaparsanız takip edeceğim sizin çalışmalarınızı kesinlikle.
melekolduren' Alıntı: güzel olmuş... aynı şekilde benim de çalışmalarım var... tükenmez veya karakalem çizip fotoshopta renklendiriyorum.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam.Paylaşım yaparsanız takip edeceğim sizin çalışmalarınızı kesinlikle.
melekolduren ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 14 Eyl 2009 Mesajlar 112 Tepkime puanı 2 2 Mar 2014 #4 yapmış olduğum paylaşımlara baktınız mı? Baktıysanız nasıl buldunuz?
T tükenmezkalem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 21 Haz 2010 Mesajlar 525 Tepkime puanı 7 4 Mar 2014 #5 melekolduren' Alıntı: yapmış olduğum paylaşımlara baktınız mı? Baktıysanız nasıl buldunuz? Genişletmek için tıkla ... Karakterler gayet fantastik hocam beğendim biraz geliştirilmesi lazım sanırım çizim tekniğinin , zbrush filan öğrenseniz çok süper seyler ortaya çıkarabilirsiniz
melekolduren' Alıntı: yapmış olduğum paylaşımlara baktınız mı? Baktıysanız nasıl buldunuz? Genişletmek için tıkla ... Karakterler gayet fantastik hocam beğendim biraz geliştirilmesi lazım sanırım çizim tekniğinin , zbrush filan öğrenseniz çok süper seyler ortaya çıkarabilirsiniz