Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karalı-YORUM

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Zeynepnur son 3 yazıda iç dünyan çok karışık görünüyor..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Sayın Yorgunella,buraya kadar okudum,Maskeler çizdim.. maskelerin ardına yüzsüz kahramanlar..güzeldi,Harry potter'li defterinizin kaybolmasıyla başlamış sanırım bazı küçük olumsuzluklar ve çocukluğa özlem,çocukluğunu özlemiyen çok az insan olduğuna inanırım,oyunlar,boya kalemleri özlenmezmi?bırakalım kendimizi,hatırlayalım çocukluğumuzu,kime ne zararı var?paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

Sn. ALOR.. sanırım insanı üzende o çocuğun içimizde hapis olması öyle değilmi.. pencereden bile bakmaya çalıştığında biri parmağını gözümüze batırıp engel oluyor nefes almasına..
Rica ederim asıl ben düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için teşşekkür ederim..

Zeynepnur son 3 yazıda iç dünyan çok karışık görünüyor..

Evet Emine.. Fazlasıyla karışık.. umarım en kısa zamanda durulabiliriz..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
çığlık atmak istiyorum!!!

Sana daha fazlasını yazabilirdim… AĞIZ TORBA OLDA BÜZÜŞ…
Hava soğuk üstüme sessizliğimi alıp soğuk karanlık gölgelerine bırakıyorum kendimi. Rüzgar kuvvetli ellerim üşümekte kendi kendime söylenmekteyim.
“o kadar şiddetlisin ki tüm görkeminle kollarımı sana açıyorum. Tüm şiddetini hissettir hadi. İliklerime kadar dondur beni. Öyle sar ki hortumlar oluştur, küçük beden acizim kendini teslim hissetsin sana. Ayaklarımı yerden kes cesedimi yavaşça bırak en soğuklarına…”
Rüzgar sessiz, ben sessiz, kaldırımlar sessiz… Gık çıkarmaz dil acizi, kalp unutur mesafeyi, ses vermez haber sakini.. içime yıldırımlar düşerken gözlerimi kapattım. İzin yok dışarı çıkmana, yağmur yağmadan ağlamak yok gözlerim. Kimse bilmesin senin en aczini… yağmura gizle yaşlarını, onunla ağla onunla savrul sessiz, güçlü, ZORLU rüzgarda… evren en sesli, en gürültülü şimşeklerini çaktığı anda bas çığlıklarını. En asi rüzgarda al nefesini. En aşılmaz engellerden atlat bedenimi… en duyulmaz yastıklarda boğ nefesimi…
En büyük düğümler dolandı boğazıma, makas olup kesmeni bekledim. Makas oldun dilimi kestin. asi yaranladı, gözlerin kalbimin kapılarını araladı, sözlerin gözlerimi paraladı. Sus kalp parçalandı. En erimez buzlara emanet ediyorum küçük kalbimi. En çözülmeyen en vefalılarına… ateşinle yakıp eritemeyesin ulaşamayasın diye. En deli rüzgara savuruyorum küllerini… silinmenin acısını anlayasın diye…

suskonusma_by_zeynepnur.jpg

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
yazıların çok güzel eline yüreğine sağlık

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
pek bi gevezeymişsin :)
şaka şaka yazılarını bir solukta okudum
bence elin kadar dilinde edebi anlamda kuvvetli
benden sana naçizane tavsiye ilk okul çocuklarına yönelik
resimli hikaye kitapları yazmayı dene

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
yazıların çok güzel eline yüreğine sağlık

teşekkür ederim aslı.

pek bi gevezeymişsin :)
şaka şaka yazılarını bir solukta okudum
bence elin kadar dilinde edebi anlamda kuvvetli
benden sana naçizane tavsiye ilk okul çocuklarına yönelik
resimli hikaye kitapları yazmayı dene

mavi çok teşekkür ederim gevezeyimdir :)
aslında çok düşündüm eşim de tavsiye etmişti ama ben karamsar olmaktan kurtulamadığım için çocukların da psikolojisini bozmak istemiyorum :utann:
yine de önerin için teşekkür ederim. eğer büyükler için resimli kitap olsaydı bunu kesinlikle değerlendirirdim :)

mikropjuuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok beğendim bu sayfayı kendimi , kendi günlüğümle dertleşir gibi buldum ... gece 02:10 ben hala pcnin başında ne arıyorum aslında çoktan yatmış uyumuş olmalıydım... ımmm sanırım yarın yiyeceğim fırça sebebim sizin sayfanız :) bende bir kaç satır karalamadan uyumasam ve sizde sayfamı kirletmişsin diye kızmasanız süperrr olacak :)

Bazen , ara sıra, arada bir olsada insanlar sevdikleri kişiler tarafından değerli olduklarını duymak isterler.
Bu kelime söylenmesi basit bir cümleden ibarettir.
ama karşı tarafa kattığı anlamlar büyüktür
Hayatında olduğunu bilirsin..
onun sadece sana ait olduğundan eminsindir...
O'nun için herşeyden vazgeçeceğini bilirsin ,
Onunda seni herşeyden üstün gördüğünü bilmek istersin...
Aslında bundan eminsindir. emin olduğun için hayatındasındır.
ama duymak istersin..
Karma karışık duygulardır bunlar
Adın kadar emin olmak ama aynı zamanda duymak istemek...
İstediğin cevabı aldığında kendini bulutlar üstünde bir dünyada bulursun.
Pembemsi olan hayallerin daha da süslenir..
kendini kelebek gibi hissedersin . hafiflersin. mutlusundur...
İstemediğin cevabı almaksa yıkıcıdır. acı vericidir ..üzücüdür.
can yakıcıdır. gözyaşıdır. hüzündür.. dramdır.
Bir tatlı kelimenin kazandıramayacağı hiçbirşey yoktur.
bir acı sözün yürekte açtığı yaraya melhem olacak yine tatlı bir kelimedir.
sevdiğinin değerini hayatındayken bilmek gerekir.
hayatındayken onu yaşamak
onunla gülmeyi öğrenebilmek önemlidir.
Onun gözyaşının değerini o varken bilmek gerekir...
Ona akan yaş O varken O hayatındayken O hayattayken değerlidir.

Hayat geçici süre ise kısıtlı
kimin yarına sözleşmesi var ?

SEN KIR BENİ.... DÜŞÜNME YARINI ....

...............................................................

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
Saçmalamaya bayılıyorum..(En çok bu cümleyi sevdim çünkü bende çok söylerim.Hatta bu cümle benim olsun:) )

Uzun süredir yazmıyorum fakat hayatımın uzun bir bölümü yazmakla geçti.Belki de eskisi gibi duygularımı kağıda dökme kabiliyetimi yitirdim bilemiyorum,ama hala içimde yazmak isteyen o insan duruyor sanki.Onu ne kadar özlediğimi yazılarını okuyunca anladım.Umarım bir gün çıkar gelir bir yerlerden..

Kalemine sağlık...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Rüzgar sessiz, ben sessiz, kaldırımlar sessiz… Gık çıkarmaz dil acizi, kalp unutur mesafeyi, ses vermez haber sakini.. içime yıldırımlar düşerken gözlerimi kapattım. İzin yok dışarı çıkmana, yağmur yağmadan ağlamak yok gözlerim. Kimse bilmesin senin en aczini… yağmura gizle yaşlarını, onunla ağla onunla savrul sessiz, güçlü, ZORLU rüzgarda… evren en sesli, en gürültülü şimşeklerini çaktığı anda bas çığlıklarını. En asi rüzgarda al nefesini. En aşılmaz engellerden atlat bedenimi… en duyulmaz yastıklarda boğ nefesimi…
En büyük düğümler dolandı boğazıma, makas olup kesmeni bekledim. Makas oldun dilimi kestin. asi yaranladı, gözlerin kalbimin kapılarını araladı, sözlerin gözlerimi paraladı. Sus kalp parçalandı. En erimez buzlara emanet ediyorum küçük kalbimi. En çözülmeyen en vefalılarına… ateşinle yakıp eritemeyesin ulaşamayasın diye. En deli rüzgara savuruyorum küllerini… silinmenin acısını anlayasın diye…

...:Yorgunella:...

Çok güzel ve akıcıydı yazıların canım...
Kocaman yüreğine sağlık,paylaşım için teşekkürler :)
...
Devamını merakla bekliyeceğim...