Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karikatür çalışmalarım...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
karikatr2.jpg

karikatri.jpg

Benzer konular

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık, güzel vede başarılı...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Detaylar eksik diyebilirim. Sağ altakiler; gerek çizimleri gerekse detaylarıyla konuya hakimler ama birinde eskizleriniz, diğerinde ablaların bir tanesinin bacağı yok. Tebrik ediyorum. Yerinde çalışmalar.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Detaylar eksik diyebilirim. Sağ altakiler; gerek çizimleri gerekse detaylarıyla konuya hakimler ama birinde eskizleriniz, diğerinde ablaların bir tanesinin bacağı yok. Tebrik ediyorum. Yerinde çalışmalar.

o ablanın bacağını ön bacağın arkasına saklamıştım sözde :) hızla çizilip aynen bu şekilde de basıldılar. karikatürist değilim, acemice çalışmalardır. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum...

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğlenceli buldum okurken :) . Başarılar dilerim

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğlenceli buldum okurken :) . Başarılar dilerim

yorumun için teşekkür ediyorum yalnız hemen şunu belirtmeliyim, textler bana hazır geldi, ben sadece fıkra halinde olan düz metinleri resimledim zira o kadar ingilizce bilmiyorum :)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumun için teşekkür ediyorum yalnız hemen şunu belirtmeliyim, textler bana hazır geldi, ben sadece fıkra halinde olan düz metinleri resimledim zira o kadar ingilizce bilmiyorum :)

Text'lerde hatalar vardı ufak tefek. Basılacak ise ya da basıldıysa ona göre bilin de. Talihsiz durumlara düşmek iyi olmaz. İlk baktığımda hataları görmüştüm, şimdi ikinci kez inceden inceye incelemedim.
Bir de renklendirmeyi düşünmüyor musunuz?
Acemice diyorsunuz, yani bu konuda çok yetenekli olmadığınızı vurguluyorsunuz, ama ben üzerine düşerseniz çok güzel işler çıkaracağınızı sanıyorum :) tebrik ederim, eğer acemi halinizle böyle güzel çizebiliyorsanız. Ben karikatürist değilim, basit şeyler filan çiziyorum. Çok profesyonelce yorumlar yapamam tabi :)
Başarılar dilerim

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Text'lerde hatalar vardı ufak tefek. Basılacak ise ya da basıldıysa ona göre bilin de. Talihsiz durumlara düşmek iyi olmaz. İlk baktığımda hataları görmüştüm, şimdi ikinci kez inceden inceye incelemedim.
Bir de renklendirmeyi düşünmüyor musunuz?
Acemice diyorsunuz, yani bu konuda çok yetenekli olmadığınızı vurguluyorsunuz, ama ben üzerine düşerseniz çok güzel işler çıkaracağınızı sanıyorum :) tebrik ederim, eğer acemi halinizle böyle güzel çizebiliyorsanız. Ben karikatürist değilim, basit şeyler filan çiziyorum. Çok profesyonelce yorumlar yapamam tabi :)
Başarılar dilerim

Son düzeltmeleri muhakkak yapılmıştır, çizimden bağımsız yazıldılar çünkü. ama yine de kontrol edicem...

renklendirecek ölçüde kayda değer bulmamıştım ama aklıma soktunuz şimdi:) boş bi vaktimde yapabilirim bunu...

çok çok teşekkür ediyorum yorumlarınız ve uyarınız için. daha güzel işler yapmak için bir nedenim daha oldu:)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Oldukça güzel çizimler.Tebrikler.

noyfa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok guzel çalışmalar..
ellerine saglık..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Vayyy Nur ' cum ben bunları nasıl kaçırdım yaa :utann:
aman da aman karikatürde yaparmış :giggle: :D
Ellerine sağlık arkadaşım

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Oldukça güzel çizimler.Tebrikler.

çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için :)

çok guzel çalışmalar..
ellerine saglık..

teşekkürler noyfa, beğenmene çok sevindim :)

Hoş çalışmalar, bir eksiklik hissettim, sanırım mekan.

bol yazılı, ingilizce öğretim amaçlı ünite dergilerinde, çocuklar ara ara soluklansın diye içine serpiştirilmiş çizimlerdi. Sayfa içinde mekansız daha iyi soluklandıracaklarını düşündüğüm için mekansız çizdim. Ha bi de pek vaktim olmadığı için :) teşekkür ediyorum. Hoş bulmanız beni mutlu etti :) teşekkürler.

Vayyy Nur ' cum ben bunları nasıl kaçırdım yaa :utann:
aman da aman karikatürde yaparmış :giggle: :D
Ellerine sağlık arkadaşım

:) çok teşekkür ediyorum canım yorumun ve ilgin için :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
senle ilgli hiç bi detay kaçmazdı gözümden ama mazur gör evli çocuklu ve çalışanım:D:D:D:D:D ama zevkle okudum canım arkadaşım.eline sağlık çok güzel ve hoş görünüyorlar.tekrar yineliyorum.elinin değdiği herşeyi güzelleştiriyorsun.anlamlaşıyor seninle.başarılarının devamını dilerim;)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
senle ilgli hiç bi detay kaçmazdı gözümden ama mazur gör evli çocuklu ve çalışanım:D:D:D:D:D ama zevkle okudum canım arkadaşım.eline sağlık çok güzel ve hoş görünüyorlar.tekrar yineliyorum.elinin değdiği herşeyi güzelleştiriyorsun.anlamlaşıyor seninle.başarılarının devamını dilerim;)

bende es geçmişim senin değerli yorumunu reyhanım.. teşekkür ediyorum... bu kısıtlı vaktinde yaptıklarımı inceleyip yorumluyor olmandan minnettarım canım :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
bende es geçmişim senin değerli yorumunu reyhanım.. teşekkür ediyorum... bu kısıtlı vaktinde yaptıklarımı inceleyip yorumluyor olmandan minnettarım canım :)

es geçmedin geçmezsin;)sen ve sana ait bütün işleri zevkle okuyup ve zaman ayırıyorum.merakla çalışmalarını inceliyorum.iyiki varsın canım.asıl ben minnettarım varsın diye;)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
o ablanın bacağını ön bacağın arkasına saklamıştım sözde :) hızla çizilip aynen bu şekilde de basıldılar. karikatürist değilim, acemice çalışmalardır. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum...

Karikatürist olmamanıza rağmen çok hoş bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.Bende sadece bayanın bacağına takıldım yok gibi durmuş:) geriye kalanı çok hoş. Acemice çalışmalar diyerekte oldukça alçakgönüllü davranmışsınız. çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum...