Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yıne de bırebır alıp koyabılecegınız cınsten degıller. uzerınde mutlaka ama mutlaka bırseyler yapacaksınız.. aaa paylaşsam bi türlü paylaşmasam bir türlü..
vay arkadaş ya madem hazıra konmak diyosunuz bu tarz paylaşımlara o zaman ne diye merak edip bakıp sonra da yorum yapıyosunuz ki madem hazıra konmak oluyo bu hareket yada ordan onu al burdan bunu al voltran gibi tasarım yap bu mudur tasarım diyosunuz o zaman rica edicem paylaşım yapan arkadaşlara saygı babında bu söylediklerinizi burda değil başka bir tartışma forumunda yazın. Arkadaşımız yoğunluktan dolayı kartlarına hava katıcak tasarımcılar için paylaştığını söylemiş zaten. Hepiniz mi kingsiniz anlamıyorum ki ben. Madem kingsiniz gidin krallığınızda hüküm sürün. Burdaki tasarımcı arkadaşlara esin kaynağı olucak örneklere laf atıp insanları sinirlendirmeyin.. Paylaşımın içinde çok teşekkür ederiz arkadaşım king olmayan tasarımcılar bazen sıkıştıklarında destek arıyolar benim gibi güzel bi paylaşım olmuş +rep benden.
vay arkadaş ya madem hazıra konmak diyosunuz bu tarz paylaşımlara o zaman ne diye merak edip bakıp sonra da yorum yapıyosunuz ki madem hazıra konmak oluyo bu hareket yada ordan onu al burdan bunu al voltran gibi tasarım yap bu mudur tasarım diyosunuz o zaman rica edicem paylaşım yapan arkadaşlara saygı babında bu söylediklerinizi burda değil başka bir tartışma forumunda yazın. Arkadaşımız yoğunluktan dolayı kartlarına hava katıcak tasarımcılar için paylaştığını söylemiş zaten. Hepiniz mi kingsiniz anlamıyorum ki ben. Madem kingsiniz gidin krallığınızda hüküm sürün. Burdaki tasarımcı arkadaşlara esin kaynağı olucak örneklere laf atıp insanları sinirlendirmeyin.. Paylaşımın içinde çok teşekkür ederiz arkadaşım king olmayan tasarımcılar bazen sıkıştıklarında destek arıyolar benim gibi güzel bi paylaşım olmuş +rep benden.
ne amaçla paylaştıgımı anlayabilmeniz ne mutlu.. yaa insan paylaşım yapsa yaranamıyor yapmasa yine yaranamıyor.. ne yapsam bilemiyorum yaa.. paylaşım yapmayınca forumda bir sürü konu açıyorlar şu istek bu istek diye.. bizde bi katkımız olsun diyoruz suçlu oluyoruz. isteyen istediği şekilde kullansın dimi arkadaşım.. Öğrenmeleri, öğrenmemeleri, kendilerini geliştirmeleri yada hazıra konmaya alışarak oldukları yerde saymaları onların sorunu.. ben üzerime düşeni yaptım gerisi beni bağlamaz. İstedim ki gün boyu bir sürü katalog broşür vs tasarımlarla uğraşan arkadaşlarım bir de böyle son dakika golü gibi gelen kartvizitlerde hep aynı çizgilerle benzer tasarımlar yapmasınlar göz aşinalığı olsun onca iş güç arasında bir de altı üstü 10 lira kar bırakan kartvizitlerde farklılıklarla uğraşılmasın istedim... anlayana... + rep için çok teşekkür ederim.. iyi forumlar