Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kart vektörleri (HQ)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Hazıra konanlar ıcın degıl yogunluk arasında kartlara farklılık bulmaya calısmaktan bıkanlara alternatıf olması ıcın.... ıyı çalışmalar

25311870.jpg

rapid

Benzer konular

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
indirilmeye başlandığı an zaten hazıra konulmuş olunuyor :) hazır farklılıklar:)

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Paylaşım için teşekkürler shedesign. :angel:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
paylaşım için teşekkürler
her zaman esinlenmek ister insna ;)
kopyasını yapmak yeni birşey yapmak değildir

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler...

:iloveyou:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşım için teşekkürler.

different

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede bunun adı istemem yan cebime koy oluyor sonuçta hazırmı? hazır... onun rengini ona öbürünün kuşağını ona al sana tasarım ölemi?

antiakos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne hikmetse indiremedim ama genede teşekkürler emeğine..

dominichammet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vay arkadaş ya madem hazıra konmak diyosunuz bu tarz paylaşımlara o zaman ne diye merak edip bakıp sonra da yorum yapıyosunuz ki madem hazıra konmak oluyo bu hareket yada ordan onu al burdan bunu al voltran gibi tasarım yap bu mudur tasarım diyosunuz o zaman rica edicem paylaşım yapan arkadaşlara saygı babında bu söylediklerinizi burda değil başka bir tartışma forumunda yazın. Arkadaşımız yoğunluktan dolayı kartlarına hava katıcak tasarımcılar için paylaştığını söylemiş zaten.
Hepiniz mi kingsiniz anlamıyorum ki ben. Madem kingsiniz gidin krallığınızda hüküm sürün. Burdaki tasarımcı arkadaşlara esin kaynağı olucak örneklere laf atıp insanları sinirlendirmeyin..
Paylaşımın içinde çok teşekkür ederiz arkadaşım king olmayan tasarımcılar bazen sıkıştıklarında destek arıyolar benim gibi güzel bi paylaşım olmuş +rep benden.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bencede bunun adı istemem yan cebime koy oluyor sonuçta hazırmı? hazır... onun rengini ona öbürünün kuşağını ona al sana tasarım ölemi?

öyle değil. olmadıgını gösterin herkes öğrensin.

vay arkadaş ya madem hazıra konmak diyosunuz bu tarz paylaşımlara o zaman ne diye merak edip bakıp sonra da yorum yapıyosunuz ki madem hazıra konmak oluyo bu hareket yada ordan onu al burdan bunu al voltran gibi tasarım yap bu mudur tasarım diyosunuz o zaman rica edicem paylaşım yapan arkadaşlara saygı babında bu söylediklerinizi burda değil başka bir tartışma forumunda yazın. Arkadaşımız yoğunluktan dolayı kartlarına hava katıcak tasarımcılar için paylaştığını söylemiş zaten.
Hepiniz mi kingsiniz anlamıyorum ki ben. Madem kingsiniz gidin krallığınızda hüküm sürün. Burdaki tasarımcı arkadaşlara esin kaynağı olucak örneklere laf atıp insanları sinirlendirmeyin..
Paylaşımın içinde çok teşekkür ederiz arkadaşım king olmayan tasarımcılar bazen sıkıştıklarında destek arıyolar benim gibi güzel bi paylaşım olmuş +rep benden.

ne amaçla paylaştıgımı anlayabilmeniz ne mutlu.. yaa insan paylaşım yapsa yaranamıyor yapmasa yine yaranamıyor.. ne yapsam bilemiyorum yaa.. paylaşım yapmayınca forumda bir sürü konu açıyorlar şu istek bu istek diye.. bizde bi katkımız olsun diyoruz suçlu oluyoruz. isteyen istediği şekilde kullansın dimi arkadaşım.. Öğrenmeleri, öğrenmemeleri, kendilerini geliştirmeleri yada hazıra konmaya alışarak oldukları yerde saymaları onların sorunu.. ben üzerime düşeni yaptım gerisi beni bağlamaz. İstedim ki gün boyu bir sürü katalog broşür vs tasarımlarla uğraşan arkadaşlarım bir de böyle son dakika golü gibi gelen kartvizitlerde hep aynı çizgilerle benzer tasarımlar yapmasınlar göz aşinalığı olsun onca iş güç arasında bir de altı üstü 10 lira kar bırakan kartvizitlerde farklılıklarla uğraşılmasın istedim... anlayana...
+ rep için çok teşekkür ederim.. iyi forumlar