Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartepe Belediyesi Logosu

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
jüri kimdi işten çakmayan adamlar aralarında en iyi logo 3. seçilen logo daha iyi anlatıyor ikinci logoda yazı okunmuyor.. ama eminim bunlardan çok daha güzel logolar vardı bir çok yarışmada olduğu gibi bundada torpil vardı:)

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence IKINCI logo kartepenın kulturunu tarıhıni jeopolıtık durumunu ve onemını yansıtan en sık cagdas logo olmus ben cok beyendım jurıden olsaydım ıkıncıyı secerdım beledıye logolarında o ilceyle yada o ile ait neresı ıse orasıyla butunlesmı degerler onemlıdır...kulturel olmalıdır...

ziya PAYZANOĞLU

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2, 3, 4 güzeller 2 biraz daha estetik durmakla beraber belediye için en uygun olanını 3. olduğunu düşünüyorum ama baştada belirttiğim gibi 2-3-4 gayet hoş logolar :)

maxonesis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Açıkçası benim bu tarz yarışmalara inancım kalmadı ??%6^^!!

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu bir işletme logosu yarışması olsaymış sıralama 2-3-1 şekilinde olmalıymış bence. ama belediye olarak düşünüldüğünde 2 ve 3. logolar biraz daha restaurant, otel gibi bir yerde kullanılabilecek tarzda gibi geliyor bana. 1 bu nedenler bir belediyeye daha çok yakışıyor. kartaltepe yi bilmiyorum ama 3. logonun sol altında yer alan dişli çizimi bence bir belediye logosuna hiç gitmemiş. türkiyenin en büyük dişli üretimi kartaltepe de yapılıyor ise uygun olabilir belki :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet 2 çalışma daha iyi duruyor. ki 3 seçilen bile 1ci seçilenden iyi :)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. olan logo güzel ama renkleri çok kötü bence. alakasız renkler...yeşile hiç yakışmamış mor tonları. peki hangisi kullanılacak?

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık güzel olmuşlar.

mavidenizz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bu yarışmaya katıldım ikincilik alan tasarım daha iyi anlatıyo kartepeyi

gulgrafikir

🌱Yeni Üye🌱
İkinci Logo çok güzel ama bence yazı fontu bir belediye için uygun değil

noyuelo

🌱Yeni Üye🌱
Nacizane fikrim 2. logonun limon kolonyası etiketi şeklinde görünmüş olmasıdır.1. logo elit,kibar ve zevkli düzenlenmiş,haketmiş.3.ise belediye adını küçük yazarak geri planda bırakmış bence olmamış...

7z.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartepe nin kayak turizmiyle de anılması açısından birinci loga daha çekici geldi bana. 2. de çok hoş ama daha çok zeytinyağı firması logosunu andırıyor