Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jüri kimdi işten çakmayan adamlar aralarında en iyi logo 3. seçilen logo daha iyi anlatıyor ikinci logoda yazı okunmuyor.. ama eminim bunlardan çok daha güzel logolar vardı bir çok yarışmada olduğu gibi bundada torpil vardı
bence IKINCI logo kartepenın kulturunu tarıhıni jeopolıtık durumunu ve onemını yansıtan en sık cagdas logo olmus ben cok beyendım jurıden olsaydım ıkıncıyı secerdım beledıye logolarında o ilceyle yada o ile ait neresı ıse orasıyla butunlesmı degerler onemlıdır...kulturel olmalıdır...
2, 3, 4 güzeller 2 biraz daha estetik durmakla beraber belediye için en uygun olanını 3. olduğunu düşünüyorum ama baştada belirttiğim gibi 2-3-4 gayet hoş logolar
bu bir işletme logosu yarışması olsaymış sıralama 2-3-1 şekilinde olmalıymış bence. ama belediye olarak düşünüldüğünde 2 ve 3. logolar biraz daha restaurant, otel gibi bir yerde kullanılabilecek tarzda gibi geliyor bana. 1 bu nedenler bir belediyeye daha çok yakışıyor. kartaltepe yi bilmiyorum ama 3. logonun sol altında yer alan dişli çizimi bence bir belediye logosuna hiç gitmemiş. türkiyenin en büyük dişli üretimi kartaltepe de yapılıyor ise uygun olabilir belki
Nacizane fikrim 2. logonun limon kolonyası etiketi şeklinde görünmüş olmasıdır.1. logo elit,kibar ve zevkli düzenlenmiş,haketmiş.3.ise belediye adını küçük yazarak geri planda bırakmış bence olmamış...
kartepe nin kayak turizmiyle de anılması açısından birinci loga daha çekici geldi bana. 2. de çok hoş ama daha çok zeytinyağı firması logosunu andırıyor