Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanırım modellemeyi nasıl yaptığımdan bahsediyorsunuz, ama işte şöyle yaptım diye gösterilecek bişey değil bu, ama sitenin 3d max bölümünü incelemenizi tavsiye ederim, bende modelleme ile ilgili yeni bir konu açıp nasıl yaptığımı orada paylaşabilirim...
slm, arkadaşlar,GÜ matbaa öğretmenliğide okuyrm, amblaj tasarım dersindeki proje konum olan, ampul kutu amblajı için değişişk tasarım ve fikirlere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler...
slm, arkadaşlar,GÜ matbaa öğretmenliğide okuyrm, amblaj tasarım dersindeki proje konum olan, ampul kutu amblajı için değişişk tasarım ve fikirlere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler...
3D studi max gercekten cok büyük ve karmasik bir program. Ama sizinde yapmis oldugunuz gibi sadece hazirladigimiz yüzeyleri birlestirip 3d görüntü alacak kadar ögrenmek icin ne kadar calisma gereklidir acaba yaklasik olarak?
3D studi max gercekten cok büyük ve karmasik bir program. Ama sizinde yapmis oldugunuz gibi sadece hazirladigimiz yüzeyleri birlestirip 3d görüntü alacak kadar ögrenmek icin ne kadar calisma gereklidir acaba yaklasik olarak?
teşekkür ederim... sadece render etmek için ekstra çalışma gerekmiyo, bilgisayarınızda 3d max ve render edeceğiniz şeyin boyutlandırılmış halinin (3d max dosyasının) olması yeterli. boyutlandırmasını yapmak istiyorsanız ben 10 yıldır grafik programlarını kullanıyorum; hala bilmediğim ve yeni öğrendiğim şeyler var, yani 3d max kendi başına bir program, bir sektör tam ifade edemiyorum ama, hadi şu 3d'yide öğreneyim aradan çıksın denilecek bir program değil...