Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karton çanta tasarımlarım

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Üçü de birbirinden güzel, kıskanmamak elde değil. Elinize sağlık. :)

Mustafa Cetin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok hoş & başarılı çalışmalar elinize sağlık....

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl yaptıgını gösterseydin iyi olcaktı
:):) sanırım modellemeyi nasıl yaptığımdan bahsediyorsunuz, ama işte şöyle yaptım diye gösterilecek bişey değil bu, ama sitenin 3d max bölümünü incelemenizi tavsiye ederim, bende modelleme ile ilgili yeni bir konu açıp nasıl yaptığımı orada paylaşabilirim...

Çok hoş & başarılı çalışmalar elinize sağlık....

teşekkür ederim...

bilinmezmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ellerine, kollarına, emeğine sağlık...

Gerçekten çok güzel çalışmalar... Başarıyı zaten yakalamışsın... Artık bize devamını dilemek kalıyor...

sentimental

🌱Yeni Üye🌱
slm, arkadaşlar,GÜ matbaa öğretmenliğide okuyrm, amblaj tasarım dersindeki proje konum olan, ampul kutu amblajı için değişişk tasarım ve fikirlere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
tesekkürler...

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeş eline sağlık çok güzel olmuş

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hepside çok gzl ellerinize sağlık

terlikwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne kadar 3Dmax?

ellerinize saglik cok hos calismalar..

3D studi max gercekten cok büyük ve karmasik bir program. Ama sizinde yapmis oldugunuz gibi sadece hazirladigimiz yüzeyleri birlestirip 3d görüntü alacak kadar ögrenmek icin ne kadar calisma gereklidir acaba yaklasik olarak?

tesekkürler..

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerinize saglik cok hos calismalar..

3D studi max gercekten cok büyük ve karmasik bir program. Ama sizinde yapmis oldugunuz gibi sadece hazirladigimiz yüzeyleri birlestirip 3d görüntü alacak kadar ögrenmek icin ne kadar calisma gereklidir acaba yaklasik olarak?

tesekkürler..

teşekkür ederim...
sadece render etmek için ekstra çalışma gerekmiyo, bilgisayarınızda 3d max ve render edeceğiniz şeyin boyutlandırılmış halinin (3d max dosyasının) olması yeterli.
boyutlandırmasını yapmak istiyorsanız ben 10 yıldır grafik programlarını kullanıyorum; hala bilmediğim ve yeni öğrendiğim şeyler var, yani 3d max kendi başına bir program, bir sektör tam ifade edemiyorum ama, hadi şu 3d'yide öğreneyim aradan çıksın denilecek bir program değil...