Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit Çalışmalarım

zkntrkkn06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendim için hazırladığım çalışmalar...

e03ui.jpg

WDyxT.jpg

0aKea.jpg

Benzer konular

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel tasarım,

Ama illaki kusur bulmak gerekli ise; kartvizit olduğuna göre ebatını dikeyden 8 cm kabul ediyorum. Siyah boya kullanılıcağından bazı textler okunmaya bilir. özellikle kırmızı ile yazılanlarda lak yok ise. Ayrıca siyah, RGB nin siyahı gibi duruyor, yani baskıda (film alınan yere göre) orası boş çıkabilir yada çok alakasız bir şey gelebilir.

İngilizce yazmak işi bildiğiniz, uzmanı olduğunuz hatta "kralını tanımaz" olduğunuz anlamına gelmez, özellikle ingilizceyi yazamadıysanız (ingilizcede büyük i yoktur) çok komik kalır.

Kartvizite kendi fotoğrafını eklemek pek uygun düşmeye bilir, daha ziyade afiş havası estirir.

Olaki iş,manita vb. aramıyor isek tasarımların üzerine kendi iletişim bilgilerimizi yazmayız, yada filtreler ile gizleriz. Aynı konu müşteri iletişim bilgileri içinde geçerlidir.

En başta söylediğim gibi; tasarım güzel olmuş o konu için emeğe ve zekaya sağlık, iyi çalışmalar.

zkntrkkn06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısınız i haarfine dikkat etmemişim tasarım açısından biraz fantazi olsun gibisinden resim koydum farklı bir hava katması için.zaten baskıya göre bi tasarım değil çünkü ona sadece baskıya verirken dikkat ediyorum.eleştrileriniz için teşekkürler.

bant etkisi vermeye çalıştım bu kadar yapabildim .)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Karvizit tasarımlarında isim, ünvan ve adresler 8 pt geçmemesi lazım diyen birisi için isminizi çok büyük yazmamışmısınız?

ARKIN034

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sade ve göze hoş gelen çalışma . Tebrikler

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ortadaki yazının aralarının biraz daha kapanmaya ihtiyacı var sanırım
emeğinize sağlık

zkntrkkn06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısınız bende katılıyorum .) yalnız ön tarafta dikkat ettiyseniz logo veya başka bişey yok sadece isim ve ünvan var.Ozaman bence daha fazla küçültmek kartı pasifleştirmekten başka bi şeye yaramaz ve arka tarafa dikkat ettiyseniz yine söylediklerimin arkasındayım pt konusunda. evet soluk bi kart oldu hatayı kabul ediyorum ama biraz eskimiş havası vermek istedim o kadar .Teşekkürler eleştirileriniz için.

ilknur_17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısınız bende katılıyorum .) yalnız ön tarafta dikkat ettiyseniz logo veya başka bişey yok sadece isim ve ünvan var.Ozaman bence daha fazla küçültmek kartı pasifleştirmekten başka bi şeye yaramaz ve arka tarafa dikkat ettiyseniz yine söylediklerimin arkasındayım pt konusunda. evet soluk bi kart oldu hatayı kabul ediyorum ama biraz eskimiş havası vermek istedim o kadar .Teşekkürler eleştirileriniz için.

:angel::smile::wink::tongueout:

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlara katılıyorum evet biraz megolaman bir çalışma olmuş ama alışılmışın dışında da bir çalışma olmuş emeğinize sağlık