Neler yeni

kartvizit çalışmam

seksenbes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kesinlikle yaratıcı bir fikri çalışmaya dökmüşsün.tebrikler.
ancak ufak bir hatırlatma ismin için seçtiğin fontun şekli uygun ancak okunabilirliği düşük. buna benzer farklı daha okunaklı bir font seçmen tasarımını daha iyiye taşıyacaktır.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
kesinlikle yaratıcı bir fikri çalışmaya dökmüşsün.tebrikler.
ancak ufak bir hatırlatma ismin için seçtiğin fontun şekli uygun ancak okunabilirliği düşük. buna benzer farklı daha okunaklı bir font seçmen tasarımını daha iyiye taşıyacaktır.

çok teşekkür ederim sağolasın...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışman güzel ama arka fon bence boşmu işi bence şöyle bişey olabilirdi diye düşünüyorum iyi çalışmalar[
IMG]https://img214.imageshack.us/img214/4892/top8bb5ao6.jpg[/IMG]

top8bb5ao6.jpg

arka fon bozmuş işi yazamamışım =)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışman güzel ama arka fon bence boşmu işi bence şöyle bişey olabilirdi diye düşünüyorum iyi çalışmalar[
IMG]https://img214.imageshack.us/img214/4892/top8bb5ao6.jpg[/IMG]

top8bb5ao6.jpg

arka fon bozmuş işi yazamamışım =)

şöyle bişey olabiliri göremedim...ilgin için teşekkür ederim...:)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmaların degişik ve akılda kalıcı nedense senin çalışmaların hep aklımda kalıyor
sade ve hoş bir çalışma tebrikler

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir çalışma çıkarmişsınız emeginize saglık

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim arkadaşlar...sağolun varolun :):):)

abaq

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
abaq.deviantart.com
güzel ve hoş olmuş
( her ne kadar ben daha sade çalışmalardan hoşlansam da )

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
tebrik ederim güzel bir düşünce.. marjinalliği sadelikle bütünleştiriyosun.. benim gözüme siyah fon rengi çarptı. o damlaların yerine normal bi masanın üstünde duruyomuş izlenimi verseydin kompozisyonu tamamlamış olurdun diye düşünüyorum.
katkı sağlayabildiysem ne mutlu ;)

raziyee

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma güzel görünüyor ama sanki arkadaki siyah zemin biraz boğmuş gibi. kolay gelsin

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya arabesk mi diyeyim dilimin ucunda ama bi yandanda dilim varmıo sölemeye (çok karasız bi dilim var:)) ) yani bunun örneklerini başka biçimlerde gördüm ama kartvizitte görmemiştim ilgi çekecektir herkesçe ama tasarım için sadece önceki noktayı hatırlatayım FON! emeğine sağlık daha iyisinide yapacaksın zaten...

by_blacksea

🌱Yeni Üye🌱
bence görsel acıdan kelime ile anlatamıyacagım bi takım eksiklikler var...
ama eline ve megine sağlık...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bence görsel acıdan kelime ile anlatamıyacagım bi takım eksiklikler var...
ama eline ve megine sağlık...

kelimelerle anlatamacağın bişeyler varsa demekki sende hiç bişey yok...insan bi iki kelimede olsa neyin eksik neyin fazla olduğunu söylerdi...yapacak bi yorum yoksa boşuna yazma derim...:swear:

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Funda, düsünceni ayakta alkışlıyorum, lakin şunun kanaatindeyim dolma kalemin ucununa az bi dekupe ile mürekkep sürüp hemen ucunun altına küçücük bir mürekkep damlası yapabilirsin, ve bi fikrimi daha belirtmek istiyorum, o dolma kalem ile brushscript fontu normalde imkansızdır, sebebi kalemin ucu ince ama kağıda yazılan yazı bold olmuş, sana vereceğim font sitelerinde sanırım daha light bi el yazısı karakteri mevcuttur, adres ve telefonlarınıda o font ile yazabilirsin, umarım elestirimde bi sorun yoktur, sadece isin gerçekliğini yansıtmak istedim, arka fona gelince su damlacıklarına az bi miktar blur efectti verip opacityi de düsürür isen açık siyah bir masa görüntüsü veya tarihi kahverengi bi masa bulup oraya monte edebilrsin siyahı bosver kahverengi klasik bi masa... cam masa falan koymayı düşünme çünki cam masa çok yenilikçi kalacaktır...senin kartın güzel olmuş...

waltro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel fakat iletişim kısmı blur olmasaydı iyi olurdu.Çünkü okunmaz.. :)) Şaka Şaka tabii
çalışma mantıklı güzel ama sadece damlalı siyah zemin olmamalı gibime geliyor.bunun yerine krem bir zamin ve üzerinde defterin bıraktığı shadow olabilir

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Funda, düsünceni ayakta alkışlıyorum, lakin şunun kanaatindeyim dolma kalemin ucununa az bi dekupe ile mürekkep sürüp hemen ucunun altına küçücük bir mürekkep damlası yapabilirsin, ve bi fikrimi daha belirtmek istiyorum, o dolma kalem ile brushscript fontu normalde imkansızdır, sebebi kalemin ucu ince ama kağıda yazılan yazı bold olmuş, sana vereceğim font sitelerinde sanırım daha light bi el yazısı karakteri mevcuttur, adres ve telefonlarınıda o font ile yazabilirsin, umarım elestirimde bi sorun yoktur, sadece isin gerçekliğini yansıtmak istedim, arka fona gelince su damlacıklarına az bi miktar blur efectti verip opacityi de düsürür isen açık siyah bir masa görüntüsü veya tarihi kahverengi bi masa bulup oraya monte edebilrsin siyahı bosver kahverengi klasik bi masa... cam masa falan koymayı düşünme çünki cam masa çok yenilikçi kalacaktır...senin kartın güzel olmuş...

teşekkür ederim Kıvanç...Çok açıklayıcı ve dikkate alınması gereken öneriler sunmuşsun...bu kartı yapalı bi kaç ay oldu aslında..işten vakit ayırıp kartımı tamamlayamadım...grafiker arkadaşların verdiği öneriler doğrultusunda güzel bi kartvizit sahibi olucam sanırım...tekrar teşekkürler...