Neler yeni

kartvizit çalışmam

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fikir olarak hoş ancak arkadaki damlacıklı siyah zemin hoş gelmedi bana. Üzerinde defter havada kalmış. Daha öncede yazılmış ama bence ahşap bir masa fonu çalışmaya bütünlük katabilir.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar tamamdır karar verdim başlıcam ama güzel bi ahşap masa yok elimde...bitmicek benim bu çalışmam:(...elinde olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar tamamdır karar verdim başlıcam ama güzel bi ahşap masa yok elimde...bitmicek benim bu çalışmam:(...elinde olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim...

fundapekze6.jpg

Umarım bunu beğenirsiniz.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
fikir güzel emegine saglık arkadaşım ama hşap masada kendini daha iyi göstermiş çalışma onu da geçemicem !

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence böyle çok daha iyi olmuş. O havada kalma durumu gitmiş. Eline sağlık

asi_grafiker

🌱Yeni Üye🌱
çalışman çok güzel ama bi kartvizit için çok abartılı olmamış sence.ama yinede eline sağlık basarılarının devamını diliyorum

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
fundapekze6.jpg

Umarım bunu beğenirsiniz.

canım benim teşekkür ederim...uğraşmışsın...:angel:

fikir güzel emegine saglık arkadaşım ama hşap masada kendini daha iyi göstermiş çalışma onu da geçemicem !

teşekkürler...ahşap olması benim de tercihimdi aslında...ama bu şekilde basıldı...

Bence böyle çok daha iyi olmuş. O havada kalma durumu gitmiş. Eline sağlık

teşekkürler...

çalışman çok güzel ama bi kartvizit için çok abartılı olmamış sence.ama yinede eline sağlık basarılarının devamını diliyorum

aslında evet belki bi kartvizit için abartılı ama inan çok kibar oldu...teşekkür ederim...