Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır. Başlık düzeltilmiştir.. Lütfen bundan sonraki konularınızda daha dikkatli olunuz...
Logo neredeki ? benim tüm görebildiğim kartın alt yarısı renkli kıvrımlar ile süslenmiş üstünde de ilkokul resim iş dersi gibi rengarenk bi yazı...birde bissürü www harfi.. lorem ipsum kullan daha profesyonelmiş hissi uyandırıyor birde alttaki süslü şeyler baskıda pek güzel durmaz diye düşünüyorum, ekranda bile göze batıyor...
öncelkle ellerine sağlık logo çok büyük olmuş özellikle renk yazısındaki R fazlası ile göze batıyor renklerde fazlası ile keskin olmuş biraz daha soft renkler dene bence
O logonun bir reklam ajansına ait olması kadar acı verici birşey olamaz Logoyu sindirebilmek için daha koyu, keskin renklerle sadec bir çalışma yapabilirsin, derim. Kolay gelsin...