Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazır vektöreller le bezenmiş..Beğenilecek veya vay be denilecek bir durum yok ama gerek sadeliği gerekse renk seçimi ve tek brush la turuncu siyah (sağ alt) çalışma..
Hazır vektöreller le bezenmiş..Beğenilecek veya vay be denilecek bir durum yok ama gerek sadeliği gerekse renk seçimi ve tek brush la turuncu siyah (sağ alt) çalışma..
vektöreller biz grafikerler için değilmidir sizce! :anlamsiz: tabi hazır kalıp olarak kullanılmadığı sürece ben şahsım adına hiçbirzaman kullanmakta sakınca görmüyorum.... yorumunuz için teşekkürler.... :smile:
vektöreller biz grafikerler için değilmidir sizce! :anlamsiz: tabi hazır kalıp olarak kullanılmadığı sürece ben şahsım adına hiçbirzaman kullanmakta sakınca görmüyorum.... yorumunuz için teşekkürler.... :smile:
Kalıplar hazır daha önce rastladım, fakat bu demek değildir ki kullanılmicak . . Sol alt yada üstteki fena değil . . MissGraphic'e katılıyorum ne iş yaptığını belirtirsen iyi olur . . Sadelikten şaşma derim iyi çalışmlar..
Hazır vektörellerde ismi ve adresi değişip ben yapdım demek biraz kişinin kendinmi demir kafese kapatmasaıyla aynı bence...o yüzden önceden yapılmış farklı çalışmalara bakıp renk uyumlarını inceleyip hayal gücümüz ve birikimimiz yardımıyla herşeyiyle kendimize ait çalışmalar çıkarabiliris ortaya..hazırı kullanmak yararlı değil aksine zararlıdır yaratıcılığı öldürür...ama yindede emeğe saygı