Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışması

darkwhiteman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar iyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum....

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hazır vektöreller le bezenmiş..Beğenilecek veya vay be denilecek bir durum yok ama gerek sadeliği gerekse renk seçimi ve tek brush la turuncu siyah (sağ alt) çalışma..

darkwhiteman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hazır vektöreller le bezenmiş..Beğenilecek veya vay be denilecek bir durum yok ama gerek sadeliği gerekse renk seçimi ve tek brush la turuncu siyah (sağ alt) çalışma..

vektöreller biz grafikerler için değilmidir sizce! :anlamsiz: tabi hazır kalıp olarak kullanılmadığı sürece ben şahsım adına hiçbirzaman kullanmakta sakınca görmüyorum.... yorumunuz için teşekkürler....
:smile:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
vektöreller biz grafikerler için değilmidir sizce! :anlamsiz: tabi hazır kalıp olarak kullanılmadığı sürece ben şahsım adına hiçbirzaman kullanmakta sakınca görmüyorum.... yorumunuz için teşekkürler....
:smile:

Hazır kalıp değilmidir bu veköreller? Kendinize özgü, Firmaya yatkın çalışmalar denemenizi tavsiye ederim..

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Kalıplar hazır daha önce rastladım, fakat bu demek değildir ki kullanılmicak . . Sol alt yada üstteki fena değil . . MissGraphic'e katılıyorum ne iş yaptığını belirtirsen iyi olur . . Sadelikten şaşma derim :) iyi çalışmlar..

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
başka yaptığın kart varmı ? yorum yapcak kart bulamadım ben kusura bakma.

humanistyamyam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hazır kalıp değilmidir bu veköreller? Kendinize özgü, Firmaya yatkın çalışmalar denemenizi tavsiye ederim..

Hazır vektörellerde ismi ve adresi değişip ben yapdım demek biraz kişinin kendinmi demir kafese kapatmasaıyla aynı bence...o yüzden önceden yapılmış farklı çalışmalara bakıp renk uyumlarını inceleyip hayal gücümüz ve birikimimiz yardımıyla herşeyiyle kendimize ait çalışmalar çıkarabiliris ortaya..hazırı kullanmak yararlı değil aksine zararlıdır yaratıcılığı öldürür...:)ama yindede emeğe saygı :)

asil_52

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sade ve hoş bi çalışma olmuş görsel olarak ama yeterli bilgi yok bence. biraz ipucu vermesi lazım kartvizitin.