Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit tasarımı

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım bu kartvizitten çok broşüre benziyor:(

hasanonur1985

🌱Yeni Üye🌱
Kullandığın programda dil problemi var anlaşılan.Windows/Font içine font yüklemesi yapınca düzelir.Kartvizit sade olur.Sen de elinden geleni yapmışsın.

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
her ne iş olursa olsun bir işe başlamadan önce yapılacak işin temel kurallarını öğrenmek sonra işi hazırlamak gerekir diye düşünüyorum. eğer istekli bir şekilde bu işi hazırlamışsan ve bu tarz işler yapmak istiyosan önce işin mantığını çözmen lazım. eleştiri olarak değilde fikir olarak algılarsan sevinirim. çalışmanın ayrıntılarına girmeye gerek yok durum ortada zaten. yinede eline koluna sağlık...

leylas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hakan beye katılıorumm ya bunları artık bebelerde yapıorrrr....

dsgnr

🌱Yeni Üye🌱
Kusura bakma biraz eleştirim sert olabilir ama emin ol beyin ameliyatı yapmaya kalksan bir cerrah daha tepkili olurdu...

Hani eğitimmi, programmı, yetenekmi, tartışıyorsunuz ya..

İşte eğitim olmayınca programın yapabildiği bukadar...

tadeks

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bence bu tasarımı yapan arkdaşa ayıp olmasın ama bilgi ve tecrübe seviyesi önemli bu tamamen amatör bir çalışma ona göre prfesyonel yorum yapmayalım .....saygılar

hazerd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynı el ilanı kimin olmuş hoca

rabia yaylagül

🌱Yeni Üye🌱
ortalamalara, yazı fontlarına ve boyutlarına daha dıkkat edebılırdın

mihri06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
banada acımasız biyebilirsin ama gerçekten de kötü :(

VUPLUS

🌱Yeni Üye🌱
bu tasarım aylar önceden eklenmiş. Artık çoktan baskıdan çıkmıştır. Eğer böle çıktıysa dicek bişeyim yok allah kurtarsın

tulipan@

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar corel 12 de kartvizit calısması yaptım fakat freehand mx de acamıyorum müsteri freehand de görmek istedi ne yapabilirim renk uymunu ve yazı karakterlerinin aynısını freehand de yapamıyorum ltf bana yardımcı olurmusunuz

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar corel 12 de kartvizit calısması yaptım fakat freehand mx de acamıyorum müsteri freehand de görmek istedi ne yapabilirim renk uymunu ve yazı karakterlerinin aynısını freehand de yapamıyorum ltf bana yardımcı olurmusunuz

corelden eps olarak export edip,(general bölümünden format wmf olarak),illustratorde açar,oradan da freehand mx e kopyala yapıştır yaparsan sorunsuz olarak açacaktır.renk sorununa gelince,yüzde değerleri aynı bile olsa corel ve freehand arsında ton farkı oluyor.onu da freehandde ayarlayabilirsin.umarım yardımcı olabilmişimdir.bu arada forumda renkli yazı yazmak yasaktır.forum kurallarını da ihmal etmeyelim lütfen.kolay gelsin.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yanlış anlama ama hayatımda gördüğüm en kötü kartlardan biri. Hani şunu düzelt diyeceğim ama hangi birini yazayım bilmiyorum. Bu konuda biraz daha araştırma yapmalısın.

grafikker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görüşler için herkese teşekkür ederim

grafikker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görüşlerin için teşekkür ederim biliyorum daha çokçalışmama gerekiyor ama askerde olduğum için fazla takip edemiyorum

KßR_grfk

🌱Yeni Üye🌱
yazı puntolarını biraz daha küçültebilir(özelliklede ali baklacı yı) we aralarını acrsan daha hoş gözükür.ismin altındaki gsm numarasını adresin altına tel in yanına yazabilirsin aynı şekilde aralarını da acabilirsinn..wede ali baklacı yazısının altına oradaki görewini küçük bi puntoyla altına ortalayabilirsinn..resimde daha hoş olabilirrdi...

birgrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım gsm numarasını diğer telefon numarsının yanına alırsan daha güzel olur ayrıca istersen kişinin ismini ortala ve yazı karakterini bold yapma çirkin duruyor yinede hoş olmuş emeğine sağlık