Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit tasarımı

birgrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tulipan frehand mx de yaptığın çalışmayı export etmeden açamazsın frehand de o işi corel 12 ye export et ondan sonra açılır kolay gelsin

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
olmamış arkadaşım bence bi mobilyacı ya daha şık bi çalışma yapabilirsin iyi çalışmalar

ersoy46

🌱Yeni Üye🌱
ya bu adama kartvizit yapmışsın ama bu adam mobilya döşeme işini nerde yapıyor ?
adres var ama şehir yok :)
biraz daha dikkat...

msntasarim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.msntasarim.com
Yeni kartvizit tasarımı yapacak arkadaşlara önerim , katalog üzerinden çalışmalarıdır.

Katalog çalışmalar hem daha güzel hemde daha etkili sonuçlar verir.

Bir iki yıl kartvizit yapınca artık kataloglar yetmeyecek kişisel tecrübelerinle çok daha iyisini yapabilir duruma gelirsiniz.

Kartvizit küçük basit , çok kolayca yapılabilir gibi görünsede , bir firmanın en önemli sunum aracıdır. Yapılan yerleşim font gibi küçük seçim hataları el ilanından bile fazla göze batar.

El ilanını okur atarsın , ama kartvizit her zaman bakılmak üzere yerine konur

majestecan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiç olmamış arkadaşım sanki adamdan paranı alamamış o yüzden sallayarak yapmış gibisin :D

ayfare

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım kurallarına aykırı!!!

Görsel anlamda kartvizitte bu şekilde resim kullanılması grafik tasarım kurallarına aykırı. Kartvizitte fotoğrafa karşıyım. Çalışmayı basitleştiriyor, afedersin ama piyasa işi gibi duruyor.

iki-z

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım firmanın hangi ilde ikamet ettiğini telefon kodundanmı bulucaz.

eydartgrafik

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.eydart.com
yorumların hepsini teker teker okudum..

bizim türk insanının bi huyu vardır. bi işi biliyosa karşısındaki insana öğretmek yerine.. o işi eleştirirken yerden yere vurur.. sonra diyoruzki vatanımız neden bu halde.. bu türkiye neden ilerlemiyo.. birbirimize destek olmak gerekirken.. köstek olup ezmeyi çok iyi beceriyoruz.. bu sitenin kuruluş amacı.. mesleğimiz hakkında bilgi paylaşımı yapıp kendimizi geliştirmektir.. bu siteyi kuran arkadaşlara bunun için ayrıca teşekkür ederim..

arkadaşımız bi yerden başlamış.. işin güzel yanıda bu.. biyerden başlamış neticesinde.. iş güzel olmasada estetik olmasada ortada bi emek var.. bu emeğe saygı duymak gerekir öncelikli olarak..

burda bu arkadaşımızı yerden yere vurup aşşağılayan her bir insan emin olunki zamanında ve hatta halen aynı şeyi patronu yada müşterisi karşısında kendisi yaşıyo..

ben saklamıyorum.. ben işe ilk başladığım sıralar.. arkadaşımızın yaptığı gibi tasarımlar yapıyodum.. ama benim etrafımdaki meslektaşlarım beni ezmedi.. aksine bana yardımcı oldular.. ve bende azmettim gecemi gündüzüme kattım.. şu an çok şükür kendime ait bi ajansım var..

tasarımı yapan arkadaşım.. eleştirileri her zaman için göz önüne al.. seni aşşağılayanlara gülüp geç.. umrunda olmasın.. sabret azmet ve çok çalış.. birincisinden olmadıysa.. ikincisini yap.. ama sürekli çiz.. sürekli uğraş.. daha önce yapılmış kartvizitleri incele.. hatta daha önce yapılmış bütün çalışmaları incele.. sürekli incele ama.. market , mağaza insert leri bedava veriliyo.. al bunları incele.. onları taklit et.. bi yerden başlamışsın ben senin çok iyi bi tasarımcı olacağına inanıyorum.. allah yardımcın olsun.. iyi çalışmalar..

emrahkaya

🌱Yeni Üye🌱
fontlar yanlis olmus tasarimda guzel zaten 1000 adet 12 ytl

sözbir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
oneyreklam.com
benim gördüğüm bir noktada arkadaşımız en alttaki adres satırında ingilizce bir font kullanmış ve türkçe karakterlerde yanlışlık oluşmuş.bu satırda türkçe karkter kullanılabilir yada ingilizce karakterde düzeltmeler yapılabilir.bunları diğe arkadaşalrda görmüş olabilir...
bir diğer noktada daha farklı bir tasarım olabilirmiş...

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
ise bakinca cok acemi biri olduguna karar verdim, umarim öyledir de, yoksa ise biraz vakif birinin böyle kartvizit yapmasi meslegimizin içler acisi durumunu ortaya koyar. kaldiki kullanci ismin grafikker..... ebatla ilgili bir problem var sanirsan önde ebadi düzelterek ise baslamasilisin, daha sonra yapman gereken sey ise bu sitede ki isleri biraz incelemen, firma ismi icin sectigin karakter hiç olmamis daha dolgun bir karakter sec mobilya döseme yazisini daha düz bir yazi ile yaz 'her nevi............... itina ile yapilir' bana sorarsan hiç koyma ama müsterin istiyodur muhtemelen. resmin altina ismin oldugu yere koy (bu bi secenek sadece) fontunu degistir cep tel i ait oldugu yere adresin devamina koy. adresleri 3-4 satir olarak saga yada sola dayali olarak koy mümkünse resim kullanma derim. sonuç olarak genel anlamda çok calisman lazim. kolay gelsin