Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum , bu yaptığınız paylaşımları yaptırdığımız tasarımlar da kullanırsak , telif ile ilgili bir sorun yaşamazmıyız. Bedava görsellermidir bunlar.
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum , bu yaptığınız paylaşımları yaptırdığımız tasarımlar da kullanırsak , telif ile ilgili bir sorun yaşamazmıyız. Bedava görsellermidir bunlar.
Paylaşımların geneli size fikir vermesi amaçlıdır. Telif haklarını geçiyorum. Sizin yaptığınız çalışmanın aynısını tesadüfen görseniz siz ne derdiniz sadece bunu düşünün.
Burada sadece serbest olarak kullanabileceğiniz materyaller bulunmaktadır.
Paylaşımların geneli size fikir vermesi amaçlıdır. Telif haklarını geçiyorum. Sizin yaptığınız çalışmanın aynısını tesadüfen görseniz siz ne derdiniz sadece bunu düşünün.
Burada sadece serbest olarak kullanabileceğiniz materyaller bulunmaktadır.
Sormak istediğim şuydu , bu zeminler kişiler tarafından, başkaları da yararlansın , diye yapılmış çalışmalarmıdır.
Ben amatör fotoğraf çekiyorum mesela , bir takım siteler de bu fotoğraflarımı paylaşıyorum bunun için bir şey talep etmiyorum , sadece fotoğraflarımın beğenilip kullanması yeterli oluyor benim için. Bu paylaşımlar da öyle bir şey mi diye merak ettim.