Merhaba,
Sitenize sadece bu yorumu yapmak için üye oldum. Bir kez daha burayı siteyi ziyaret edeceğimi hiç zannetmiyorum.
Çünkü bir çok üyenin 'paylaşım' adını verip birbirlerine teşekkürleri sıralayıp, methiyeler düzdüğü şey bence emek hırsızlığıdır.
Bu konunun birinci sayfasında yer alan yeşil zemin üzerine tasarlanmış 'reception card set' yani davetiye seti çalışması benim tarafımdan tasarlanmış olup tüm hakları bana aittir. İsteyen herkese, dilediği şekilde ispat edebilirim. Bu konuyu açan 'yaratıcı' arkadaşı ve bu sitenin duyarlı yöneticilerini uyarmak istiyorum. Lütfen bu konuyu mümkün olduğu kadar çabuk kapatıp, ilgili üyenize gerekli uyarıyı yapmanızı, bu ve benzeri EMEK HIRSIZLIĞI konuları ile ilgili de bir duyuru yayınlayınız.
Arkadaşlar eğer farklı olmak istiyorsanız, yaptığınız işlerin insanların taklit etmek isteyecek kadar iyi olmasını istiyorsanız, düşünün ve yaratın.
Esinlenmek, etkilenmek her sanatçının yaptığı şeydir, normaldir. Ama bu internetten bulup (çalıp) birde bunu başkaları ile paylaşana ne isim verilir siz karar verin. Bunu yapana alkış tutanlara (hele ki bunlar grafiker vb. okumuş insanlar) ne denir oraya hiç girmeyelim...
İyi günler..