Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog, insört ve broşür zeminleri paylaşalım

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
....Teşekkür ederim yanıtınız için.

Bu zeminler gerek texture, gerekse vektörel olarak çeşitli kişiler tarafından, başkaları da yararlansın, fikir versin veya kullanılsın diye yapılmış çalışmalardır.

baron61

🌱Yeni Üye🌱
Çoksaolasın üstadım çok işime yaradı eywallah

eoduzgun

🌱Yeni Üye🌱
Sorry, the file you requested is not available. diye sonuçlar çıkıyor karşımıza ve ilk sayfadaki bu ölü linklerden başka değişik bir paylaşım mevcut değil. Bir paylaşım yapılmış zamanla linkler ölmüş 15 sayfa cevap yazılmış. Sonuç sıfır... Yeni Sonuçlar Bekliyoruz...

Kgiritli

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, ben faydalı bir konu olduğunu düşünmüyorum.
Hayal gücünüzü kullanın daha farklı tasarımlar yapın. Böyle başkasının tasarımlarını kullanarak kartvizit katalog felan yaparsanız hayal gücünüzü kaybedersiniz.

cok arastırmakla hayalgucunuz genısler dıye dusunuyorum. aynı zamanda keşfedilmiş varolan bir şeyi tekrar kesfe cıkmak sacmalıktan ve zaman kaybından ıbarettır. tahmınımce kımse oturupta tum gorselı bırebır kullanmaz belkı bır kısmını alırsınız ekleme yaparsınız yada sadece esınlenırsınız. bunda herhangı bır sakınca gormuyorum ben. o zaman etrafınızdakı herhangı bır calısmayada bakmayın esınlenmeyın vs.. gozlerınız kapalı oturup hayal edın cızın.. tabı eger yapabılıyorsanız...

arastırmadan ıncelemeden esınlenmeden vs... hıcbır zaman kendınızı gelıstıremezsınız..

thinkandcreate

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Sitenize sadece bu yorumu yapmak için üye oldum. Bir kez daha burayı siteyi ziyaret edeceğimi hiç zannetmiyorum.
Çünkü bir çok üyenin 'paylaşım' adını verip birbirlerine teşekkürleri sıralayıp, methiyeler düzdüğü şey bence emek hırsızlığıdır.
Bu konunun birinci sayfasında yer alan yeşil zemin üzerine tasarlanmış 'reception card set' yani davetiye seti çalışması benim tarafımdan tasarlanmış olup tüm hakları bana aittir. İsteyen herkese, dilediği şekilde ispat edebilirim. Bu konuyu açan 'yaratıcı' arkadaşı ve bu sitenin duyarlı yöneticilerini uyarmak istiyorum. Lütfen bu konuyu mümkün olduğu kadar çabuk kapatıp, ilgili üyenize gerekli uyarıyı yapmanızı, bu ve benzeri EMEK HIRSIZLIĞI konuları ile ilgili de bir duyuru yayınlayınız.
Arkadaşlar eğer farklı olmak istiyorsanız, yaptığınız işlerin insanların taklit etmek isteyecek kadar iyi olmasını istiyorsanız, düşünün ve yaratın.
Esinlenmek, etkilenmek her sanatçının yaptığı şeydir, normaldir. Ama bu internetten bulup (çalıp) birde bunu başkaları ile paylaşana ne isim verilir siz karar verin. Bunu yapana alkış tutanlara (hele ki bunlar grafiker vb. okumuş insanlar) ne denir oraya hiç girmeyelim...
İyi günler..

pain_decide

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
menü olan vektöreli rice edebilirmiyim

aysel4

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ben içerikleri göremiyorum ya